transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlar cok heycanliyim 5. Gun emriyosu ve bugun 8. Gun aslinda pazartesi yaptirmam gerekti dayanamayip kan testi yaptirdik simdi 64.48 nasil sizce arastirmalarima gore cok guzel ama ayyy kipir kipirim
Şöyle güzel haberler ne iyi geliyor arkadaşlar :) Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına

Kızlar benım 4 gunuım ve benım batmalarım karın sısılıgım agrım cok fazla tutunmadı galıba bebegım diğer ıkıde bole agrım yoktu opozıtıfytı sımdı nıe bole oldum ben

Kızlar benım 4 gunuım ve benım batmalarım karın sısılıgım agrım cok fazla tutunmadı galıba bebegım diğer ıkıde bole agrım yoktu opozıtıfytı sımdı nıe bole oldum ben
Canım ohss olma ihtimalin var mı .kaç yumurta toplandı. Transfer yumurta toplama dan hemen sonra mı yapildi

Senin ne zaman kan testin cnm
Benim pazartesi ama çok heyecanlıyım.Birde 4. 5. 6 ıncı günkü kasık ve bacak ağrısı gitti az gaz var.Bende bacak ve kasık batması harici hiç bir belirti yoktu.Oda 4. 5. 6 azda olsa 7 inci gün oldu Bugün gaz problemi var diğerleri geçti

Günaydın bende 19 -31 test tarihin seninde öyle sanırım ben dün bugün idrar testi yaptım silik çıktı

Günaydın bende 19 -31 test tarihin seninde öyle sanırım ben dün bugün idrar testi yaptım silik çıktı
Silik çıktı ise büyük ihtimal hamilesin. 7 inci günden itibaren sende de bacak kasık ağrısı azaldı mı

Silik çıktı ise büyük ihtimal hamilesin. 7 inci günden itibaren sende de bacak kasık ağrısı azaldı mı
Azalmadı bide bel ağrısı eklendi zaten baştan beri adet sancısı gibi sancı vardı devam ediyor kasiklarimdada ara ara ağrılar oluşuyor yinede enguzeli kan testi bak idrarda çıkan kanda çıkmıyor örnekleri gördük Allah hepimizin gönlüne gore versin insallah

Benimde transfer 19 unda oldu 31 test tarihi test yaptım benimde öyle silik çizgi ama güvenme bunlara kuzum kanımızla yapılan test ile güzel haberler alacağız inşallah bugünde bitti gözüyle bak geri ne kaldı Allah aşkına 2 gün Çarşamba sabah test öğlen güzel haber inşallah
Çarşambayıda sayma zaten pazartesi salı hop bitti içini ferah tut ben dün çok üzüldüm eşimin eski eşi devamlı dalga geçiyor benim çocuğum olmuyor diye kendi kendimi üzüyorum dedim Allah büyük
Senin kahverengi akıntın geliyormu benden hiç gelmedi hamilelik belirtisi diyorlar bendede hiç yok arada minik Ağrılar oluyor ne göğüste hassasiyet ne ağrı ne koyu akıntı hiç bişi yok Rabbim yüzümüzü güldürsün

Benimde transfer 19 unda oldu 31 test tarihi test yaptım benimde öyle silik çizgi ama güvenme bunlara kuzum kanımızla yapılan test ile güzel haberler alacağız inşallah bugünde bitti gözüyle bak geri ne kaldı Allah aşkına 2 gün Çarşamba sabah test öğlen güzel haber inşallah
Çarşambayıda sayma zaten pazartesi salı hop bitti içini ferah tut ben dün çok üzüldüm eşimin eski eşi devamlı dalga geçiyor benim çocuğum olmuyor diye kendi kendimi üzüyorum dedim Allah büyük
Senin kahverengi akıntın geliyormu benden hiç gelmedi hamilelik belirtisi diyorlar bendede hiç yok arada minik Ağrılar oluyor ne göğüste hassasiyet ne ağrı ne koyu akıntı hiç bişi yok Rabbim yüzümüzü güldürsün

Evet canım çok sukur 4 gün kaldı hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah benim 6.gün kahve akintim geldi kesildi.eşinin eski karısına gelince boşver kıskanıyor demek hala eski kocasını zor benim de eşimin 17 yasında bir kızı var yurt dışında yaşıyor anneside orda burada olsa ben tahammül edemezdim kadına öyle işte

Kızlar transfer sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsunuz. Ben ilk transferden sonra sadece progestan icerikli jel kullandim bide folik asit. Tutunmayinca Doktor degistirdim. Bu doktorum progestan,estrofem, hibor kan sulandırıcı, corasprin verdi. Bütün gun ilac içip igne vuruluyorum ve kan sulandırıcı igneyi kullananlar bilir çok acı veriyor ve mosmor yapiyor. Benim gibi ilac kullanan varmi. Bu arada DONDURULMUS EMBRIYO benimki.

Canım gende jel coraspirin folikasit estrofem birde her gün göbekten iğne vuruyorum çok yakıyor gerçekten birde 3 günde bir kalça iğnesi vermişti bitti kalça iğnem şimdi testi bekliyoruz işte

Tez Zaman'da hayırlı haberler nasip etsin Rabbim bize inşallah inşallah benimkisinde eski karısından çok uzaklara gideriz

Ben 22 sinde transfer oldum.crinone jel estrofem.probiol.folbiol ve bebek aspirini kullaniyorum.sadece bel agrim var sabahlari o da.test yapsam gorunur mu cok merakliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…