Tebrik ederim canm erken yaptirdigin icin az cikmistir yukselir insallah..Hayrli olsn ay bnm nye az ckti korkmaya başladm
İnşallah cnm saolTebrik ederim canm erken yaptirdigin icin az cikmistir yukselir insallah..
Zeynep canım tebrik ederim hiçte öyle düşük değil katlar inşallah merak etmeİnşallah cnm saol
Cnm bende 4 günüm kaldı estrofem,soraspin,folikasit,progesteron fitil kullaniyorum..Belirti falan yok kalmadi bisi sadece adet olacakmisim gibi..Kızlar ben hergun kalçadan progestan vueuluyorum coraspin ve folik asit kullandığım ilaclar
Canım benimde 31 test tarihim acilde yaptirabilirmiyiz ne dememiz gerekiyorCnm bende 4 günüm kaldı estrofem,soraspin,folikasit,progesteron fitil kullaniyorum..Belirti falan yok kalmadi bisi sadece adet olacakmisim gibi..
Ayni gunmüs test gunumuz..Nie tedavi oldugun yer uzak mi?Acile arkadasim karin agrisiyla gitmisti sormuslar gunun gectimk die oda adet olcam demis test ole yapmislardi..Canım benimde 31 test tarihim acilde yaptirabilirmiyiz ne dememiz gerekiyor
Evet uzak bide çalışıyorum ters tarafta hastane bazıları yaptırıyormusu kolayca ama bahanesiz yapmazlar sanirim .Ayni gunmüs test gunumuz..Nie tedavi oldugun yer uzak mi?Acile arkadasim karin agrisiyla gitmisti sormuslar gunun gectimk die oda adet olcam demis test ole yapmislardi..
Sancim var gunum gecti falan de yaparlar bence..Evet uzak bide çalışıyorum ters tarafta hastane bazıları yaptırıyormusu kolayca ama bahanesiz yapmazlar sanirim .
Canım benimde 31 test tarihim acilde yaptirabilirmiyiz ne dememiz gerekiyor
Saol cnm benmZeynep canım tebrik ederim hiçte öyle düşük değil katlar inşallah merak etme
Zeynep testi kacinci gun yapmistin bide bugun muydu normal test gununSaol cnm benm
Salı günü YDÜ cnm dün 9.cu gün yaptrdmZeynep testi kacinci gun yapmistin bide bugun muydu normal test gunun
22 aralikta transferim oldu.2 ocakta test yapilacak.ates var ve sabahlari saat 5 6 ve 7 gibi bel kasık ağrısıyla uyaniyorum.sizdeki belirtiler neleryazar mısınızZeynep testi kacinci gun yapmistin bide bugun muydu normal test gunun
Anladim..Düsük olmas normal ozaman 3. Embriyosu ya anca tutunuyodur..Salı günü YDÜ cnm dün 9.cu gün yaptrdm
Canim hayirlisi olsun..Ilk gunler bende de o belirtiler vardi sanirim ilaclardan..Simdi gogus agrim hafifledi,sağ kasigimdada adet agrisi gibi bisey belli belirsiz gelip geciyo,onun disinda hic bisey yok benimde 19.unda dondurulmus transfer edildi 31 i testgunum22 aralikta transferim oldu.2 ocakta test yapilacak.ates var ve sabahlari saat 5 6 ve 7 gibi bel kasık ağrısıyla uyaniyorum.sizdeki belirtiler neleryazar mısınız
Sagol canim seninki de hayırlı olsun inşallah evde test yaptin mi durabiliyo musun.bi de kac embriyo koydularCanim hayirlisi olsun..Ilk gunler bende de o belirtiler vardi sanirim ilaclardan..Simdi gogus agrim hafifledi,sağ kasigimdada adet agrisi gibi bisey belli belirsiz gelip geciyo,onun disinda hic bisey yok benimde 19.unda dondurulmus transfer edildi 31 i testgunum
Yok yapmadim bu ikinci denemem benim o yuzden bazen merak basiyo ama bazende hic test yaptirmak bile istemiyorum..Tek embriyo canim..Senin ilk miSagol canim seninki de hayırlı olsun inşallah evde test yaptin mi durabiliyo musun.bi de kac embriyo koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?