transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ben hergun kalçadan progestan vueuluyorum coraspin ve folik asit kullandığım ilaclar

Ayni gunmüs test gunumuz..Nie tedavi oldugun yer uzak mi?Acile arkadasim karin agrisiyla gitmisti sormuslar gunun gectimk die oda adet olcam demis test ole yapmislardi..
Evet uzak bide çalışıyorum ters tarafta hastane bazıları yaptırıyormusu kolayca ama bahanesiz yapmazlar sanirim .

Insallah az kaldi ama cok sıkıldim evde oturmaktan isde dogru durust yapamiyorum..

22 aralikta transferim oldu.2 ocakta test yapilacak.ates var ve sabahlari saat 5 6 ve 7 gibi bel kasık ağrısıyla uyaniyorum.sizdeki belirtiler neleryazar mısınız
Canim hayirlisi olsun..Ilk gunler bende de o belirtiler vardi sanirim ilaclardan..Simdi gogus agrim hafifledi,sağ kasigimdada adet agrisi gibi bisey belli belirsiz gelip geciyo,onun disinda hic bisey yok benimde 19.unda dondurulmus transfer edildi 31 i testgunum

Sagol canim seninki de hayırlı olsun inşallah evde test yaptin mi durabiliyo musun.bi de kac embriyo koydular

Sagol canim seninki de hayırlı olsun inşallah evde test yaptin mi durabiliyo musun.bi de kac embriyo koydular
Yok yapmadim bu ikinci denemem benim o yuzden bazen merak basiyo ama bazende hic test yaptirmak bile istemiyorum..Tek embriyo canim..Senin ilk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…