transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yok yapmadim bu ikinci denemem benim o yuzden bazen merak basiyo ama bazende hic test yaptirmak bile istemiyorum..Tek embriyo canim..Senin ilk mi
Bu 3. Denememiz.ilk ikisinde yumurta toplama aşamasına bile gelemedik.ilk transferim yani.ve iki embriyo koydular.biri zayif biri iyi dedi.hayirlisi bakalim.duramiyorum cok merakliyim test yapsam evde belli olmaz mi 22 si transfer gunum

Bu 3. Denememiz.ilk ikisinde yumurta toplama aşamasına bile gelemedik.ilk transferim yani.ve iki embriyo koydular.biri zayif biri iyi dedi.hayirlisi bakalim.duramiyorum cok merakliyim test yapsam evde belli olmaz mi 22 si transfer gunum
Canim sakın test yapma daha erken negatif gorunce moralin duşecek ben ilk denemeden biliyorum evde 5.gunden basladim test yapmaya 8. Gun kan testi negatif cikinca mahvoldum agla agla belki uzuntuden tutunamadi..Oyuzden hic deilde 9. Gune kadar sabret..

Hadi yaa.tamam yapmiim o zaman.niye 2 tane koymadilar sana.problemin neydi ve doktorun hangisi

Canim sakın test yapma daha erken negatif gorunce
Hadi yaa.tamam yapmiim o zaman.niye 2 tane koymadilar sana.problemin neydi ve doktorun hangisi
Canim esimin sperm sayisi düsüktü biraz ama ilacla düzeldi onun disinda bi sorun yok cok sükür sebepsiz yani..Eurofertilde tedavi oluyorum yasim ufak die ve ciddi bi sorun yok yasal deil dediler..

Canim esimin sperm sayisi düsüktü biraz ama ilacla düzeldi onun disinda bi sorun yok cok sükür sebepsiz yani..Eurofertilde tedavi oluyorum yasim ufak die ve ciddi bi sorun yok yasal deil dediler..
Anladim canim Rabbim yardimcimiz olsun.test sonuclarini yaz emi.ben de merak ettim ☺

Sakin ol..Elde deil ama sabretmeye calisalim dua et canim isallah tutmustur..
Allah'ım inşallah yardım et ne olur ne korkunç bir süreç Nasıl bir bekleyiş
Bir duysam hamileyim her şey yolunda öyle bir huzur olacak ki içimde herhalde doğduğum günden beri böyle bir mutluluk rahatlama olmayacak

Evet Canım sabah ilk idrarla yarında erken gebelik testi yapacağım 4 gün kalmış oluyor çıkar inşallah
Bende 8. Günden beri sabah yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama ben güvenmiyorum testlere ya bu hormon igneleri yüzünden olabilir çünki gün içinde yapıyorum bişi çıkmıyo sabah 3 tane yaptim hassas testlerden ve su ucuz testlerden ucundede silik cikti 15 gün oldu catlama ignesi olali ne biliym hiç bir şeye sevinemiyör insan yarın gidip kan vericem zaten salı günude test günüm bakalım ne olucak

İyice kafayı çizdik yemin ederim her gün test yapıyoruz doktor yapmayın hormon var yanıltıcı diyor duramıyorum
Başka arkadaşların yazdıklarına bakıyorum bende negatif çıktı kan testinde hamile çıktım diyor seviniyorum bekliycem sabredicem diyorum yok olmuyor yine bir poşet test elimde eve dönerken buluyorum kendimi

Cnm bnmde öyle çıkıyordu kan verdm sonuç 1 haftalik bebgm

Cnm bnde çatlatma iğnesi 14 15 günlerde yaptm birinde silikti ucuz markydi 1 saat snra ckmsti hatta diğeri predictor almstm sabh idrari ile yaptm netti simdi hamileym korkma inşallah bebgn senledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…