8. Gun mu yapmış oldun canim kaç çıktı tebrikelr:) benimde 3. Gun :) tek mi çift mi transfer edildiBenmde salı idi cumartesi yaptm 3.gün embryosu bide şükür rabbime
Tebrikler Zeynep ne güzel bir haber bu inşallah sağlıkla doğar kucağına alırsın kuzum bizede nasip olur inşallahCnm bnmde öyle çıkıyordu kan verdm sonuç 1 haftalik bebgm
Zeynep ya sen catlama ignesi oldunmu pekiTebrikler Zeynep ne güzel bir haber bu inşallah sağlıkla doğar kucağına alırsın kuzum bizede nasip olur inşallah
Amin cnm aminnTebrikler Zeynep ne güzel bir haber bu inşallah sağlıkla doğar kucağına alırsın kuzum bizede nasip olur inşallah
Oldm cnm 12 aralk ta hemde 25 26 gebelgm çıktı idrar testmde 26 da kan verdm.orda da cktiZeynep ya sen catlama ignesi oldunmu peki
Cnm 8 idrar 9 da hem idrar hem kanda ckti tek transfer edldi8. Gun mu yapmış oldun canim kaç çıktı tebrikelr:) benimde 3. Gun :) tek mi çift mi transfer edildi
Anladım yarın olsada bende yaptırsam kan testin ii. . Senin tek embriyo mu pekiOldm cnm 12 aralk ta hemde 25 26 gebelgm çıktı idrar testmde 26 da kan verdm.orda da ckti
Evt cnm tek inşallah pozitif görürsün ben yarn bİda yapcm inşallah yükselir degerimAnladım yarın olsada bende yaptırsam kan testin ii. . Senin tek embriyo mu peki
İslh nasıl sabah olucak bilmem valla...Evt cnm tek inşallah pozitif görürsün ben yarn bİda yapcm inşallah yükselir degerim
Hadi kızlar güzel güzel haberleri vermeye devam :)Günler ilerledikce stres artıyor..Benim de 4. gün transferiydi dondurulmuşlarla.Sizlerin yazdıklarını okuyunca içim rahatlıyor sanki bu sefer yıllardır hiç göremediğim pozitifi görecekmişim gibi hissediyorum :) Inşallah bebeklerimiz bizlerledir...Bu arada 4 Ocak test günüm( çok var yaaa)[/QUOTE öylede böylede geçiyor günler merak etme pozitif ol.hep
Canım ben olmuştum .9 10 günde geçti hastaneye yatmadim.ama artık o kadar kötü olmuştum ki karnımdan şu aldılar öyle rahatladım. 11 Kilo aldim bir haftada .transferin yapıldı mı .benim bu risk nedeniyle dr yapmamıştı.Kızlar aranizda ohss olan var mi ben 9 gundur cekiyorum hastanede yatiyorum hala nsl kurtulucam bu durumdan ne kadar zamanda gecicek
Hayırlı olsun canım 9. gun 62 çıkmıştı benimde değerim:)Cnm 8 idrar 9 da hem idrar hem kanda ckti tek transfer edldi
Tebrikler zeynep.sağlıkla devamını dilerim.seninle aynıydık galiba ben 30 unu bekliyorum test günü için .sen birdaha kan testi ne zaman yapacaksinCnm bnmde öyle çıkıyordu kan verdm sonuç 1 haftalik bebgm
Evet bence de.kanda da çıkar istersen yaptir kan testi .31 ı mi test günün. İnşallah sağlıkla katlanarak kanda da çıkar canım.Kızlar bugün 9. Günüm ne olur bir şey şöyleyin bu şekilde çıktı hamilemiyim deliricem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?