transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hadi kızlar güzel güzel haberleri vermeye devam :)Günler ilerledikce stres artıyor..Benim de 4. gün transferiydi dondurulmuşlarla.Sizlerin yazdıklarını okuyunca içim rahatlıyor sanki bu sefer yıllardır hiç göremediğim pozitifi görecekmişim gibi hissediyorum :) Inşallah bebeklerimiz bizlerledir...Bu arada 4 Ocak test günüm( çok var yaaa )

Kızlar aranizda ohss olan var mi ben 9 gundur cekiyorum hastanede yatiyorum hala nsl kurtulucam bu durumdan ne kadar zamanda gecicek

Kızlar aranizda ohss olan var mi ben 9 gundur cekiyorum hastanede yatiyorum hala nsl kurtulucam bu durumdan ne kadar zamanda gecicek
Canım ben olmuştum .9 10 günde geçti hastaneye yatmadim.ama artık o kadar kötü olmuştum ki karnımdan şu aldılar öyle rahatladım. 11 Kilo aldim bir haftada .transferin yapıldı mı .benim bu risk nedeniyle dr yapmamıştı.

Kızlar bugün 9. Günüm ne olur bir şey şöyleyin bu şekilde çıktı hamilemiyim deliricem artık

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 150
Öyle görünüyo insallah kandada pozitifi alirsin hayirlisi olsun canim tebrikler

Kızlar bugün 9. Günüm ne olur bir şey şöyleyin bu şekilde çıktı hamilemiyim deliricem artık
Evet bence de.kanda da çıkar istersen yaptir kan testi .31 ı mi test günün. İnşallah sağlıkla katlanarak kanda da çıkar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…