transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kacinci gün transferiydi kac embriyo transfer ettiler E Editto
Canım iki embriyo transfer oldu 3 günlük transfer edildi telefonda arayan kişi ilk gün hücrelere ayrılıyor 4 hücre oldu dedi duruma göre bölünme böyle hızlı giderse 3 gün yaparız dedi sonra 2. Gün aradı bölünme güzel devam ediyor sizi yarın çağırabiliriz dedi ertesi günde aradılar sabah 11 de burda olun transfer yapacağız dediler gittim çok zorlu bir transfer oldu böbrek taşı var bende o sancı tuttu suyu içip sıkışık beklerken kendini kasma dediklerce kastım sancıdan Allahım inşallah tutmuştur Rabbim

Kan testi yaptırsam doğru çıkarmı çünküçok korkuyorum hamile çıkıp sonra yanlış çıkmasından
.söyle düşün evet hamilesin sağlıklıysa .zamanı geldiyse devam edecek.istersen kan testi bunu yaptir.test gününde yaptırdığında artışı izlersin. Kaç gün var test gününe. Hepimiz aynı durumdayız. Bir iyi umutlu olumlu düşünüp evet olacak diyorum.birde olmama ihtimali de var kaptırmadan kendini diyorum.resmen psikolojik savaş veriyoruz kendimizle.ne yapalım olmazsa vardır bir hayır diyeceğiz. İlk denemen mi senin de

Evet ilk denemem benim test günüme 4 gün kaldı 31 aralık kanda çıkarmı peki doğrusu sizce

Bence hamilesin allahin izniyle ama korkuyosan test gününü bekle bisi kalmadi surda zaten..ilk denemen miydi

Evet ilk denemem benim test günüme 4 gün kaldı 31 aralık kanda çıkarmı peki doğrusu sizce

bugun 6 günüm ve belirtilerim hepsi hooop silindi
Bende öyle diyordum ama 8. Gün göğüs hassasiyeti başladı .şişmeye basladi goguslerim . adet olcak gibi ağrılar olustu.bide dün cok iyiyim ve bisey yokmus gibi hissediyirdum ne agri ne sizi yürüdüm biraz ,eve gelince kasıklarımda ağrılar oluştu .10.günüm benim

canısı nezamn test yapıcaksın kan verıceksın yane

Canim hamilesin buyuk ihtimal.hadi gözün aydin.Rabbim devamina erdirsin inşallahhhhhhh

Kislar benim test günüm yarın ben evde test 8. Günden beri yapıyorum pozitif çıkıyor bugun hastanede test yaptırdım 2 gibi çıkıcak sonucu asıl test yarında ama meraktan yaptırdım şimdi evdeki testlere göre pozitif bakalım kan testi ne diycek ... yazarım sonucu Size. ..

ne guzel cnaım pozıtıfı gormussun sımdı rakamlara dök bakalım beklıyoruz hayırlıs olsun

Ay çok heyecanlı. Bende sağlık ocağındayim .sağlık ocağında verilen kan testi ertesi gün çıkıyormuş bu arada .hadi inşallah kanda da yüksek değerler çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…