transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

ne guzel cnaım pozıtıfı gormussun sımdı rakamlara dök bakalım beklıyoruz
Ay çok heyecanlı. Bende sağlık ocağındayim .sağlık ocağında verilen kan testi ertesi gün çıkıyormuş bu arada .hadi inşallah kanda da yüksek değerler çıkar .
İşlhhhh cnm bende gittim sağlık ocağına yarın dedi sonra has. Gittim işte çıkıcak öğleden sonra sanırım 30 kez baktım netten...

Merhaba kızlar benim dün akşam 6 gibi oldu transferim akşamdan beri kasık ağrım var çok özellikle sağ kasigimda ilk günden bu kadar ağrı olmasi normal mi benim gibi ilk günden ağrı yaşayan varmı

Merhaba kızlar benim dün akşam 6 gibi oldu transferim akşamdan beri kasık ağrım var çok özellikle sağ kasigimda ilk günden bu kadar ağrı olmasi normal mi benim gibi ilk günden ağrı yaşayan varmı

var canım var daha bugun gectı agrım 6 gunum

Kaşık ağrıları yumurta toplanirken basliyo sanki sonra geçiyo çok aşırı ağrım yoksa geçer ama çok aşırı varsa dr ara söyle cnm..

İşlhhhh cnm bende gittim sağlık ocağına yarın dedi sonra has. Gittim işte çıkıcak öğleden sonra sanırım 30 kez baktım netten...
Sağlık ocağına iğneye gittim kadinhadi kan alalım dedi verdim kanı .yarın alıcam sonucu.böylece esas test günü 30 unda tekrar yaptırdığımda var ise gebelik artış var mı ona da bakarım

Hugin
Bugün kaçıncı günün cnm bnde.yaptrdm 11 günm 50.02 ckti.korkym sizce iyimi

Kızlar bakn şimdi bişey sorcam biz eltm le aynı gün yumrtalar toplandi snra benm 3.günde yerleşti onun 5.günde yerleşti ikimzde 1 tanr transfer edldi bugün onun 9.cü gün 270 ckti bnm 11.gn 50.03 ckti korktm bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…