ne guzel cnaım pozıtıfı gormussun sımdı rakamlara dök bakalım beklıyoruz
İşlhhhh cnm bende gittim sağlık ocağına yarın dedi sonra has. Gittim işte çıkıcak öğleden sonra sanırım 30 kez baktım netten...Ay çok heyecanlı. Bende sağlık ocağındayim .sağlık ocağında verilen kan testi ertesi gün çıkıyormuş bu arada .hadi inşallah kanda da yüksek değerler çıkar .
kızlar 8. gün testim 64,47 bugün test günümdü 107,4 nasıl sizce
Maşallah bencede süper allah tamamına erdirsin islh...harikaa canım harikaa maşallah supanllah
teşekkür ederim rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallahMaşallah bencede süper allah tamamına erdirsin islh...
Merhaba kızlar benim dün akşam 6 gibi oldu transferim akşamdan beri kasık ağrım var çok özellikle sağ kasigimda ilk günden bu kadar ağrı olmasi normal mi benim gibi ilk günden ağrı yaşayan varmı
Kaçıncı gün transferi di cnm senin kivar canım var daha bugun gectı agrım 6 gunum
5 .gündü canımKaçıncı gün transferi di cnm senin ki
Kaşık ağrıları yumurta toplanirken basliyo sanki sonra geçiyo çok aşırı ağrım yoksa geçer ama çok aşırı varsa dr ara söyle cnm..Merhaba kızlar benim dün akşam 6 gibi oldu transferim akşamdan beri kasık ağrım var çok özellikle sağ kasigimda ilk günden bu kadar ağrı olmasi normal mi benim gibi ilk günden ağrı yaşayan varmı
Sağlık ocağına iğneye gittim kadinhadi kan alalım dedi verdim kanı .yarın alıcam sonucu.böylece esas test günü 30 unda tekrar yaptırdığımda var ise gebelik artış var mı ona da bakarımİşlhhhh cnm bende gittim sağlık ocağına yarın dedi sonra has. Gittim işte çıkıcak öğleden sonra sanırım 30 kez baktım netten...
B3nmd aynı böyle ckti hamilesnnnKızlar bugün 9. Günüm ne olur bir şey şöyleyin bu şekilde çıktı hamilemiyim deliricem artık
B3nmd aynı böyle ckti hamilesnnnKızlar bugün 9. Günüm ne olur bir şey şöyleyin bu şekilde çıktı hamilemiyim deliricem artık
Saol cnm smdi yaptm 50.02 ckti normalmi.sizceTebrikler zeynep.sağlıkla devamını dilerim.seninle aynıydık galiba ben 30 unu bekliyorum test günü için .sen birdaha kan testi ne zaman yapacaksin
Bugün kaçıncı günün cnm bnde.yaptrdm 11 günm 50.02 ckti.korkym sizce iyimiKislar benim test günüm yarın ben evde test 8. Günden beri yapıyorum pozitif çıkıyor bugun hastanede test yaptırdım 2 gibi çıkıcak sonucu asıl test yarında ama meraktan yaptırdım şimdi evdeki testlere göre pozitif bakalım kan testi ne diycek ... yazarım sonucu Size. ..
Zeynep dayanamadım şimdi gidip kanda hamilelik testi yaptırdım sonuç bekliyorumB3nmd aynı böyle ckti hamilesnnn
10. Gunum benim bence iyi...Hugin
Bugün kaçıncı günün cnm bnde.yaptrdm 11 günm 50.02 ckti.korkym sizce iyimi
50 aslında iyi bir sonuç bence canım .ne azdan başlayıp katlayarak gidenler var.ama yine de temkinli olmak lazım. Kesin oldu diyemiyorum tabiHugin
Bugün kaçıncı günün cnm bnde.yaptrdm 11 günm 50.02 ckti.korkym sizce iyimi
Kesin oldu diyemiyor tabi insan50 aslında iyi bir sonuç bence canım .ne azdan başlayıp katlayarak gidenler var.ama yine de temkinli olmak lazım. Kesin oldu diyemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?