transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bakn şimdi bişey sorcam biz eltm le aynı gün yumrtalar toplandi snra benm 3.günde yerleşti onun 5.günde yerleşti ikimzde 1 tanr transfer edldi bugün onun 9.cü gün 270 ckti bnm 11.gn 50.03 ckti korktm bnde
Onunki bölünup ikize dönmüş olabilir.ikizlerde hormon yuksek cikiyor

Olrmu öyle blmym.ama dr onun yumrtlari çok gzl gelstni söyledi baya kaliteli dedi onunkilere hatta gorebldgm en ii yumurta dedi ondn olablr
Cnm 5.gün transferi dahaa erken olgunlasabiliyor blastokist transferi onun ki oyüzden değeri yüksek olabilir seninki ancak 3 4 gün sonra onun değerine ulaşır işlh önemli olan yüksek değer değil

Sancim var gunum gecti falan de yaparlar bence..
kızlar merhaba kızlar nasılsınız bugün civil civilsiniz maşallah test yaptıranlar guzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah ben yarın yaptıracağım 10 gün bende merak ediyorum inşallah hepimiz bebislere kavusuruz Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar test sonucum çıktı 10. Gunum 73.75 aradım has. İyi sonuç dedi islh çarşambaya tekrar iyi sonuç alırım ....

Kızlar bugün keseme de baktılar oluşmuş çok mutlu oldum kendimi yeni yeni hamile hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…