- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
İnşallah cnm öyledir korktm dr aradı normal dedi saolsnCnm 5.gün transferi dahaa erken olgunlasabiliyor blastokist transferi onun ki oyüzden değeri yüksek olabilir seninki ancak 3 4 gün sonra onun değerine ulaşır işlh önemli olan yüksek değer değil
Saol cnm smdi yaptm 50.02 ckti normalmi.sizce
Zeynep benim kan testi 10,26 çıktı yani çok düşük 0 ile 20 arası negatif diyorlar sanırım hamile değilim
Eminmisin bana hemşire 0-20 arası negatif dedilerhayır caanım 0-5 arası negatıf senın sadece sabr edıp 2 gun sonra tekrar verıp 20 olmasını beklemelısın
eminim canım sen kacıncı gunundasınEminmisin bana hemşire 0-20 arası negatif dediler
Eminmisin bana hemşire 0-20 arası negatif dediler
hayır caanım 0-5 arası negatıf senın sadece sabr edıp 2 gun sonra tekrar verıp 20 olmasını beklemelısın
3 embriyo transfer edildi ucuz olabilir miKaç emriyo transfer oldu belki ikizdir:)
9. Gün bugüneminim canım sen kacıncı gunundasın
Negatif yazıyor birde kağıttaeminim canım sen kacıncı gunundasın
ikigun sonra tekrarla testi canim hem 9. gun erken.ayrica o hemsire tup bebek oldugunu biliyormu9. Gün bugün
Hastahanede kayırlarım ve geçmiş testlerim var onlarda çıkıyor yükselme olurmu ki içim çok acıyor çok üzüldümikigun sonra tekrarla testi canim hem 9. gun erken.ayrica o hemsire tup bebek oldugunu biliyormu
hemen boyle moralini bozma daha 9. gundesin .kacinci gun embriyosuydu.insallah degerin yukselicekHastahanede kayırlarım ve geçmiş testlerim var onlarda çıkıyor yükselme olurmu ki içim çok acıyor çok üzüldüm
Kaç emriyo transfer oldu belki ikizdir:)
3. Gün embriyosu Canım inşallah yükselir Allah'ım 3 günde birden böyle çıkarmı inşallah çıkarhemen boyle moralini bozma daha 9. gundesin .kacinci gun embriyosuydu.insallah degerin yukselicek
Böyle çıktı
e tamam iste 3. gun emriyosu 12. gunde bakilmali.iki gunde deger ikiye katliyorsa 3 gunde 20 nin 2.5 kati olur Allahin izniyle bence tutunmus sen hic moralini bozma duani et3. Gün embriyosu Canım inşallah yükselir Allah'ım 3 günde birden böyle çıkarmı inşallah çıkar
Canım 3 gün var daha katlar merak etme moral bozma sen bugün yaptın ya bende yarın 10.gün yapcam sizden kiskandimHastahanede kayırlarım ve geçmiş testlerim var onlarda çıkıyor yükselme olurmu ki içim çok acıyor çok üzüldüm
Canım 3 gün var daha katlar merak etme moral bozma sen bugün yaptın ya bende yarın 10.gün yapcam sizden kiskandim
e tamam iste 3. gun emriyosu 12. gunde bakilmali.iki gunde deger ikiye katliyorsa 3 gunde 20 nin 2.5 kati olur Allahin izniyle bence tutunmus sen hic moralini bozma duani et
Kızlar inşallah yükselir çok üzüldüm iki embriyo transfer edildi daha yüksek çıkar diye düşünüyordum Allahım yardım etsin altüst oldum ben inanın gününden önce kimse yaptırmasın bencede perşembe Nasıl olucak bilmiyorumcanım kağıtta 1,20 den kucuk negatıf yazıyor zaten sen 2 gun sonra tekrarla
Canım senin katlama normalmi yükseldi sordunmu doktora ne dedi çok merak ettimbenim bugün transferin 12.günüydü hcg 7000 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?