transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cnm 5.gün transferi dahaa erken olgunlasabiliyor blastokist transferi onun ki oyüzden değeri yüksek olabilir seninki ancak 3 4 gün sonra onun değerine ulaşır işlh önemli olan yüksek değer değil
İnşallah cnm öyledir korktm dr aradı normal dedi saolsn

Hastahanede kayırlarım ve geçmiş testlerim var onlarda çıkıyor yükselme olurmu ki içim çok acıyor çok üzüldüm
hemen boyle moralini bozma daha 9. gundesin .kacinci gun embriyosuydu.insallah degerin yukselicek

3. Gün embriyosu Canım inşallah yükselir Allah'ım 3 günde birden böyle çıkarmı inşallah çıkar
e tamam iste 3. gun emriyosu 12. gunde bakilmali.iki gunde deger ikiye katliyorsa 3 gunde 20 nin 2.5 kati olur Allahin izniyle bence tutunmus sen hic moralini bozma duani et

Hastahanede kayırlarım ve geçmiş testlerim var onlarda çıkıyor yükselme olurmu ki içim çok acıyor çok üzüldüm
Canım 3 gün var daha katlar merak etme moral bozma sen bugün yaptın ya bende yarın 10.gün yapcam sizden kiskandim

Canım 3 gün var daha katlar merak etme moral bozma sen bugün yaptın ya bende yarın 10.gün yapcam sizden kiskandim
e tamam iste 3. gun emriyosu 12. gunde bakilmali.iki gunde deger ikiye katliyorsa 3 gunde 20 nin 2.5 kati olur Allahin izniyle bence tutunmus sen hic moralini bozma duani et
canım kağıtta 1,20 den kucuk negatıf yazıyor zaten sen 2 gun sonra tekrarla
Kızlar inşallah yükselir çok üzüldüm iki embriyo transfer edildi daha yüksek çıkar diye düşünüyordum Allahım yardım etsin altüst oldum ben inanın gününden önce kimse yaptırmasın bencede perşembe Nasıl olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…