Dur bakalım .allah hayırlısını versin canım. Hiç belli olmaz .dua edelim bolbolKızlar inşallah yükselir çok üzüldüm iki embriyo transfer edildi daha yüksek çıkar diye düşünüyordum Allahım yardım etsin altüst oldum ben inanın gününden önce kimse yaptırmasın bencede perşembe Nasıl olucak bilmiyorum
Canım senin katlama normalmi yükseldi sordunmu doktora ne dedi çok merak ettim
Canım sen bi doktorla gorus mutlaka seni çağırması gerekiyor ultrasyona
Ca
Canım sen bi doktorla gorus mutlaka seni çağırması gerekiyor ultrasyona
Hayırlı olsun canım değerlerin kat kat artsın inşallah :)Kızlar test sonucum çıktı 10. Gunum 73.75 aradım has. İyi sonuç dedi islh çarşambaya tekrar iyi sonuç alırım ....
Ayy valla güzel bigün sanki dimi kızlar :) gebelik haberleri,minik keselerrr.. Darısı bizlerin başınaKızlar bugün keseme de baktılar oluşmuş çok mutlu oldum kendimi yeni yeni hamile hissediyorum artık
Cnm hiç kendine stres yapma önemli olan ikiZeynep benim kan testi 10,26 çıktı yani çok düşük 0 ile 20 arası negatif diyorlar sanırım hamile değilim
Zeynep benim kan testi 10,26 çıktı yani çok düşük 0 ile 20 arası negatif diyorlar sanırım hamile değilim
Cnm kaçıncı günündü sıkıntı etme önemli olan artış yapması değerlerin benm 9. Günde 19.31 çıktı 11. Günde 34.31 çıktı bugün 14. Günüm 80.80 çıktı doktorum önemli olan iki katı artış yapması dedi ve ayrıca değer 10 u geçerse hamilelik değeri var demek o yüzden iki gün sonra tekrar yap bence anca o şekilde anlarsınZeynep benim kan testi 10,26 çıktı yani çok düşük 0 ile 20 arası negatif diyorlar sanırım hamile değilim
Editto sen hangi gün transfer oldunCnm kaçıncı günündü sıkıntı etme önemli olan artış yapması değerlerin benm 9. Günde 19.31 çıktı 11. Günde 34.31 çıktı bugün 14. Günüm 80.80 çıktı doktorum önemli olan iki katı artış yapması dedi ve ayrıca değer 10 u geçerse hamilelik değeri var demek o yüzden iki gün sonra tekrar yap bence anca o şekilde anlarsın
Ay bnm seninkine bakarak iyi o zmnCnm kaçıncı günündü sıkıntı etme önemli olan artış yapması değerlerin benm 9. Günde 19.31 çıktı 11. Günde 34.31 çıktı bugün 14. Günüm 80.80 çıktı doktorum önemli olan iki katı artış yapması dedi ve ayrıca değer 10 u geçerse hamilelik değeri var demek o yüzden iki gün sonra tekrar yap bence anca o şekilde anlarsın
Canim sen ne zaman transfer oldun3. Gün embriyosu Canım inşallah yükselir Allah'ım 3 günde birden böyle çıkarmı inşallah çıkar
Zeynep sen kacinci gununde yaptin testi de bu degerler çıktı.normalde ne zamandiAy bnm seninkine bakarak iyi o zmn
Hayırlı olsun canım değerlerin kat kat artsın inşallah :)
Canım tebrik ederim darısı başımıza insallah
Normalde yarndi ben 9 gnde 42.61 ckti bugün 11.ci gün 50.3 cktiZeynep sen kacinci gununde yaptin testi de bu degerler çıktı.normalde ne zamandi
Yarın yaptırcak misin tekrar testNormalde yarndi ben 9 gnde 42.61 ckti bugün 11.ci gün 50.3 ckti
Off valla ne bileyim iyice garip hissediyorum kendimi ne zormuş bu beklemek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?