transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aynen cnm bişey hissetmeyince üzülüyor insan ,ağrı hissedince de zor valla beklemek çok zor işlh sonucu güzel olur kaçıncı günün senin
10.gün ve birsey hissetmiyorum hersey normal .sadece göğüslerde hassasiyet var o kadar.inşallah sonucu güzel olur hepimizin

10.gün ve birsey hissetmiyorum hersey normal .sadece göğüslerde hassasiyet var o kadar.inşallah sonucu güzel olur hepimizin

İşlh cnm ya kişiden kişiye değişiyor sanırım belirtiler benim 1.gün daha ama ağrım var kasiklarimda senin az kalmış bakalım hayırlısı

Kuzum inşallah çok korktum üzüldüm kat kat artsın inşallah 31 aralık 12. Günüm o Zaman çağırdılar inşallah yükselir Rabbim

Herkese merhabalar. Bugun benim transferimin 5. Gunu. Sanki adet olucakmisim gibi agrim oldu. Moralim bozuldu. Bu benim 5. Denemem.

5 defa tup bebek denemesi mi yoksa dondurulmuş olanlardan mi oldu cnm valla ikiside olsa zor bir süreç Allah sabır versin işlh bu sefer iyi olur. Herkesin vücudunun verdiği tepki farklı oluyor moralini bozma benim 1.günüm yapıldığı zamandan beri kasiklarimda ve belinde ağrı var

3 kez tup bebek 2 kez dondurulmus denedim. Son transferimde tek donmus embriyom vardi. Cok sukur transfer edildi. Umudum var ama korkularimda cok. Hayirlisi diyorum artik.

Merhaba arkadaslar. Bende uzun zamandir siteyi takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum. 12 aralikta dondurulmus embriyolar ile 2 adet 3.gun embriyo transferim gerçekleşti. Cikolata kistleri nedeni ile Ilk tüp bebek denemem ve transferim cok rahat gecti. Doktor 10. Gun tahlil yap dedi ve 10. Gunde degerim 42.2 cikti pozitif dediler ve cok mutlu oldum. 12 gun 79.9 cikti. 14.gun 92 cikti ve yikildim muhtemelen kimyasal gebelik dediler. Zaten hicbir belirtim en basindan beri yoktu. Kimyasal gebelik oldugunu bile bile hala umut etmekten kendimi alamiyorum

5
Cok gecmis olsun arkadasim. Herseyde vardir bir hikmet diyelim. Zaten umudumuz olmasaydi bu tedavilerin ustesinden gelemezdik. Bu uzuntu zor ama atlatiliyor zamanla. Kendinize zaman verin.

Kizlar meraba.benim transferim yapildi carsamba gunu test yaptiricam transferin 15. Gunune geldik cok sukur carsambayi iple cekiyorum bakmicam okumicam dedim kendime ama yinede yapamadim.benim oyle agrilarim olmadi pek.bazen sadece arad ani batmalar yasiyorum kasiklarimda.agri tutunuyo anlamina mi geliyo oyle seyler okudum uzuldum biraz.benim gibi agrisi olmadan hamile kalan varmi herkestr farkli mi oluyo bilmiyorum ilk denemem bu.

Canim ben ilk 4 gun cok bel agrisi cektim sabahlari da kasiklarimda vardi agri.ama su anda dunden beri kukumda bi tıkanıklık hissi var.yan dursam ya da az bi ikinsam foş diye acilacak sanki.jeldendir diye yürüyorum biraz ama yine de gecmedi his.sende var mi boyle bisey

Günaydın kızlar .hadiiiiiii Moral bozmak yok.silkinelim kendimize gelelim.yeni hayaller kuralım yeni şeyler söyleyelim. Hava çok güzel dışarı çıkıp gexinelim .izmir deyim ben başka izmirde olan var mı .test sonucum da bugün öğleden sonra çıkacak. Heyecanlıyim.ama bi okadar da korkuyorum .amaan olmazsa da bir güzel dağıtacam valla .çok dolduk taştik şu süreçte

Böyle bişeyi nasıl diyolar ya bunu diyen doktormu benmde 14. Gün sonucum 80 doktorum tebrikler yavaş ilerlesede önemli olan yüzde katlanması dedi yani iki katına çıkması sen üzme kendini İnş herşey güzel olur

Günaydın canım bende biraz gaza geldim 10.günüm sabah kan verdim öğleden sonra çıkar senin kaçıncı gunundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…