transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Günaydın canım bende biraz gaza geldim 10.günüm sabah kan verdim öğleden sonra çıkar senin kaçıncı gunundu
Benimde 11.günüm bugün dün verdiğim 10.gün test sonucunu alacağım .sağlık ocağında verdim bir gün sonra çıkıyormuş. Hadi bakalım. Ben bugun annemle gezecegim valla sonuca kadar zaman güzel geçsin .sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelikler diliyorum herkese

Canim benim yumurta toplamadan transferin ilk 4 gününe kadar ağrım oldu kasiklarimda falan. Daha sonra hicbirsey olmadi ne göğüs hassasiyeti ne batma hicbirsey. Şükür hamileyim cumartesi kalp atışını duymaya gidecegiz :)

Beyaz melek canim senIn kan testi sonuclarin nasildi? Bir de hamile olan arkadaslar belirtileriniz nelerdi? Yani hic belirti yasamadan hamile kalan var mi icinizde.

Beyaz melek canim senIn kan testi sonuclarin nasildi? Bir de hamile olan arkadaslar belirtileriniz nelerdi? Yani hic belirti yasamadan hamile kalan var mi icinizde.
Cnm bence o belirti sandığımız her şey kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor tup bebek yapmadan gebe kalan insanlar ancak günleri geçtikten sonra belirtileri algılıyorlar bu yuzden kendinde belirti arama.... bende de belirti yoktu ama şimdilik hamileyim .... çünki yarın test var tekrar sonra kese sonra kalp atisi anca o zman inanirim ve hamile havasına girerim sanırım. ...

Cnm ben erken erken davrandım 9. Günde 19.38 çıktı 11. Günde 34.31 çıktı 14. Günde 80.80 çıktı cnm doktorum normal yükselme olmuş dedi yavaş ama normal yükselmiş dedi ama biraz korkuyorum ne yalan söyliyim az gibi geldi bana bakalım hayırlısı hiç bi belirtide olmadı bu benm ikinci transferim ilki çok kötüydü bu çok rahat geçti olmuycak dedim ama çok şükür tuttu galiba biraz kasıklarım ağırdı birazda belim haftaya perşembe kese için gidicem ama ondan önce yine test yapıcam bakalım mevlam herkese versin..

Hadi bakalım merakla beklicez senide islh allah yüzünü güldürsün...

Dr sorun yok diyosan keyfini çıkar cnm düşünme olumsuz ...

Bugün 10. Günüm ve regli olacakmış gibi Ağrılarım var dün yaptığım kan testi negatif 10,06 çıkmıştı
Hala dua ediyorum hala umut ediyorum inşallah son test gününe kadar yükselme olur Allah'ım

Evet cnm sana katılıyorum çünkü hamilelik belirtisi bebek tam oluştuktan sonra başlıyo biz kendimizi fazla dinliyoruz galiba bide ilaçlar vücudumuzu mahfediyor

Benim 9. Gün 10,06 çıktı Canım senin çok iyi şükret maşallah

Evet cnm sana katılıyorum çünkü hamilelik belirtisi bebek tam oluştuktan sonra başlıyo biz kendimizi fazla dinliyoruz galiba bide ilaçlar vücudumuzu mahfediyor
Birde senin sonucun hep iki katı artmış sağlıklı artmış yani bence korkuluk bişi yok...

Cnm test 5 değerini geçince gebelik şüpesi v ar demektir kendini çok üzme ilk başta az çıkabilir İnş yükselir önemli olan iki katına çıkması

Birde senin sonucun hep iki katı artmış sağlıklı artmış yani bence korkuluk bişi yok...
Benimde tek tesellim o cnm ama haftaya kadr 1500 ü geçmesi gerek çünkü kese ancak ozmn görülebiliyo yani herşeye rağmen biraz düşük bi sonuç ama bakalım ümidimi yitirmiyorum İnş hayırlısı hepimizin hakkında

Benim 9. Gün 10,06 çıktı Canım senin çok iyi şükret maşallah
İnş seninde artar cnm belli olmaz üzme kendini çok duyduk öyle olan ve yükseleni ne yalan söyliyim bende 19 u görünce hayal kırıklığı yaşadım ve yükselmez kesin buda kimyasal dedim ama bakalım yavaşta olsa yükseliyo şimdi ilki kimyasal olmuştu benmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…