transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Can
İnşallah Canım sizler böyle söyledikçe Umut oluyor Allah razı olsun
canım değerin negatif degil .

Jnns çıktımı yoksa sonuc

Kızlar sonucum çıktı 10. Gün degerim 141 Allahın çok sukur inşallah benimle beraber herkesin ki de katlar

Değilmi ya bu hemşire bana neden gebelik yok dedi peki onu anlamıyorum 0 ile 10 arası negatif dedi 20 ve üstü pozitif dedi kahroldum bende

Editto,

Canım zaten şurda 2 günün kaldı, sık dişini. Bu işin lugatında pozitif olmak var evet ama yine de her cevaba kendini hazırlamalısın. Aksi taktirde üzüntü büyük oluyor.

Hepinizden Allah razı olsun.kızlar bu benim 3.tupbebek denemem o yuzden beklemek ne çok iyi biliyorum hele bir katlasin herşey yoluna girsin yaşanan acıları unuturuz çok sukur bugunlerimize

Hepinizden Allah razı olsun.kızlar bu benim 3.tupbebek denemem o yuzden beklemek ne çok iyi biliyorum hele bir katlasin herşey yoluna girsin yaşanan acıları unuturuz çok sukur bugunlerimize

Denizce,

Çok sevindim. Tüp bebek işinin hem maddi, hem manevi nasıl yıpratıcı bir süreç olduğunu ancak yaşan bilir. 3. denemen de yakalamışsın yavrunu. Allah tamamına erdirsin inşallah

Denizce,

Çok sevindim. Tüp bebek işinin hem maddi, hem manevi nasıl yıpratıcı bir süreç olduğunu ancak yaşan bilir. 3. denemen de yakalamışsın yavrunu. Allah tamamına erdirsin inşallah
Allah razı olsun canım Allah seninde yüzünü guldursun en kısa zamanda inşallah sakin pes etme bizde dua edelim de katlasin değerlerimiz bu son deneme inan diğer ikisini katladı pgd yapıldı olsun binada sukur unuttum gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…