Magnolia nasılsın cnm toparladinmi biraz??Editto,
Sana kaç embriyo vermişlerdi ?
Canım 3. Gün embriyosu iki taneEditto,
Sana kaç embriyo vermişlerdi ?
Magnolia nasılsın cnm toparladinmi biraz??
CanBugün 10. Günüm ve regli olacakmış gibi Ağrılarım var dün yaptığım kan testi negatif 10,06 çıkmıştı
Hala dua ediyorum hala umut ediyorum inşallah son test gününe kadar yükselme olur Allah'ım
canım değerin negatif degil .İnşallah Canım sizler böyle söyledikçe Umut oluyor Allah razı olsun
Haklısın cnm allah yardımcın olsun....Evet daha iyiyim bugün. Zaman herşeyin ilacı.
İnş cnm sendende allah razı olsun birbirimize moral vericez tabiİnşallah Canım sizler böyle söyledikçe Umut oluyor Allah razı olsun
Jnns çıktımı yoksa sonucBenimde 11.günüm bugün dün verdiğim 10.gün test sonucunu alacağım .sağlık ocağında verdim bir gün sonra çıkıyormuş. Hadi bakalım. Ben bugun annemle gezecegim valla sonuca kadar zaman güzel geçsin .sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelikler diliyorum herkese
Ay çok sevindim süper sonuç allah tamamına erdirsin islh....Kızlar sonucum çıktı 10. Gün degerim 141 Allahın çok sukur inşallah benimle beraber herkesin ki de katlar
Tebrikler cnm mevlam kat kat katlasın İnş sonucunu hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı 10. Gün degerim 141 Allahın çok sukur inşallah benimle beraber herkesin ki de katlar
Değilmi ya bu hemşire bana neden gebelik yok dedi peki onu anlamıyorum 0 ile 10 arası negatif dedi 20 ve üstü pozitif dedi kahroldum bendeCan
canım değerin negatif degil .
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı 10. Gün degerim 141 Allahın çok sukur inşallah benimle beraber herkesin ki de katlar
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Değilmi ya bu hemşire bana neden gebelik yok dedi peki onu anlamıyorum 0 ile 10 arası negatif dedi 20 ve üstü pozitif dedi kahroldum bende
Hepinizden Allah razı olsun.kızlar bu benim 3.tupbebek denemem o yuzden beklemek ne çok iyi biliyorum hele bir katlasin herşey yoluna girsin yaşanan acıları unuturuz çok sukur bugunlerimize
Ediyo 0 ile 5 arası negatif bence de 2 gün sonra tekrar yapınca anlarsın ...Değilmi ya bu hemşire bana neden gebelik yok dedi peki onu anlamıyorum 0 ile 10 arası negatif dedi 20 ve üstü pozitif dedi kahroldum bende
Ay inşallah güzel Allah'ım yardım etsin bizlere acısın halimizeEdiyo 0 ile 5 arası negatif bence de 2 gün sonra tekrar yapınca anlarsın ...
Allah razı olsun canım Allah seninde yüzünü guldursun en kısa zamanda inşallah sakin pes etme bizde dua edelim de katlasin değerlerimiz bu son deneme inan diğer ikisini katladı pgd yapıldı olsun binada sukur unuttum gitti.Denizce,
Çok sevindim. Tüp bebek işinin hem maddi, hem manevi nasıl yıpratıcı bir süreç olduğunu ancak yaşan bilir. 3. denemen de yakalamışsın yavrunu. Allah tamamına erdirsin inşallah
Kızlar çıktı sonucum 351.sonunda güzel birgün oldu bugün benim için .çok çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına .Jnns çıktımı yoksa sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?