Ay çok sevindim maşallah.. ilk testin degilmiKızlar çıktı sonucum 351.sonunda güzel birgün oldu bugün benim için .çok çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına .
Ay çok sevindim maşallah.. ilk testin degilmi
Maslah değerin cok iyi. İkiz olma ihtimali varmi acabaEvet ilk testim.10.gün yaptırdım. Bugün çıktı sonuc
Bilmiyorum ki hayatımda hiç bu değerleri görmedim .iki embriyo transfer edildi .ihtimal var yaniMaslah değerin cok iyi. İkiz olma ihtimali varmi acaba
Ay cnm Özür dilerim ya amacı seni üzmek dgldiSaol cnm çok güzel moral oldu
Canım ne oldu senin sonuçlar Son durum ne göremedim ben yazdiysan eyerYarn kendi hastnmde yaptrcm cnm dr gel dedi
Canm 9.cü gün 42.61 11.gün 50.3.bugün yapmadm.yarn kendi Dr ma gtcm o cagrdi üzülme 50 üstü bzm için.iyi dedi.ama.korkularm varCanım ne oldu senin sonuçlar Son durum ne göremedim ben yazdiysan eyer
Olsun cnm önemli değil herkesin 10. Günde 300_ 180 _200 gibi rakamlar çıkıyo benm 14. Günde 80 e çıktı henüz o yüzden kafam biraz karışıkta..Ay cnm Özür dilerim ya amacı seni üzmek dgldi
Yani bencede sen dr dinle burdaki başka sonuçlarla karşılaştırma olurmu hepimizin bünyesi vücudu aynı değil ne sonuçlar okuduk buralarda kimler hamiş kaldı hiç bunlara takılma stres yapma sonucun güzel olsun cnm ....Canm 9.cü gün 42.61 11.gün 50.3.bugün yapmadm.yarn kendi Dr ma gtcm o cagrdi üzülme 50 üstü bzm için.iyi dedi.ama.korkularm var
Tebrikler cnm gözün aydın İnş çok güzel olur herşey katlanır sonuçlarınKızlar çıktı sonucum 351.sonunda güzel birgün oldu bugün benim için .çok çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına .
Aynen canım dr un seni tanıyan bilen kişi .benim dr um sen değerler takılma zaten bu tarz tedavilerde değerlerin düşük çıkması normal demişti bana .bilgin olsun canım .sen stres yapmamaya çalış .Yani bencede sen dr dinle burdaki başka sonuçlarla karşılaştırma olurmu hepimizin bünyesi vücudu aynı değil ne sonuçlar okuduk buralarda kimler hamiş kaldı hiç bunlara takılma stres yapma sonucun güzel olsun cnm ....
İnşallah hepimizin gönlüne göre versin Allahım. 2016 güzel bebislerimizé kavuşacağımiz yıl olsun .sağlıkla tabi. Co teşekkürler canimTebrikler cnm gözün aydın İnş çok güzel olur herşey katlanır sonuçların
Haklsn bnde üzüldm inanki s3ni anlyrm benm dgrlerm de yukselmyo çok korkym çokOlsun cnm önemli değil herkesin 10. Günde 300_ 180 _200 gibi rakamlar çıkıyo benm 14. Günde 80 e çıktı henüz o yüzden kafam biraz karışıkta..
Saol cnm inşallah dua edym hepmz için hamilemiyim sevinemiyrm ne acayip durmYani bencede sen dr dinle burdaki başka sonuçlarla karşılaştırma olurmu hepimizin bünyesi vücudu aynı değil ne sonuçlar okuduk buralarda kimler hamiş kaldı hiç bunlara takılma stres yapma sonucun güzel olsun cnm ....
Tebrikler ederim canım. Çok güzel maşallah5.gün embriyosu bugün 11.günün kan testim 483 çıktı çok mutluyum.2 gün sonra tekrar testi tekraralmam gerekiyormuş
Kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin bak benim çok daha kötü 10,06 bende dua ediyorum inşallah güzel haberler alalım yüzümüz 2016 ya gülerek girsinHaklsn bnde üzüldm inanki s3ni anlyrm benm dgrlerm de yukselmyo çok korkym çok
İnş cnm yükselir hakkımızda hayırlısıHaklsn bnde üzüldm inanki s3ni anlyrm benm dgrlerm de yukselmyo çok korkym çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?