transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hamile olan arkdslar tebrik edrm benm.netm az ara ara grym kzlar negatif alan arkdslar üzülmeyn nolr şunu unutmaylm takdir her zman allah n ben hamileym sevinemiyrm bile degrlerim korktyo beni Rabbim.isteyen herkese nasip etsn.dularm siznle

Canm 9.cü gün 42.61 11.gün 50.3.bugün yapmadm.yarn kendi Dr ma gtcm o cagrdi üzülme 50 üstü bzm için.iyi dedi.ama.korkularm var
Yani bencede sen dr dinle burdaki başka sonuçlarla karşılaştırma olurmu hepimizin bünyesi vücudu aynı değil ne sonuçlar okuduk buralarda kimler hamiş kaldı hiç bunlara takılma stres yapma sonucun güzel olsun cnm ....

Aynen canım dr un seni tanıyan bilen kişi .benim dr um sen değerler takılma zaten bu tarz tedavilerde değerlerin düşük çıkması normal demişti bana .bilgin olsun canım .sen stres yapmamaya çalış .

Saol cnm inşallah dua edym hepmz için hamilemiyim sevinemiyrm ne acayip durm

5.gün embriyosu bugün 11.günün kan testim 483 çıktı çok mutluyum.2 gün sonra tekrar testi tekraralmam gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…