transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Saol cnm inşallah dua edym hepmz için hamilemiyim sevinemiyrm ne acayip durm

5.gün embriyosu bugün 11.günün kan testim 483 çıktı çok mutluyum.2 gün sonra tekrar testi tekraralmam gerekiyormuş

Tebrikler ederim canım. Çok güzel maşallah

Kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin bak benim çok daha kötü 10,06 bende dua ediyorum inşallah güzel haberler alalım yüzümüz 2016 ya gülerek girsin

İnş cnm yükselir hakkımızda hayırlısı

Kizlar yarin 8.gunum kan testi yapsam kac aralığında çıkaryani belli olur mu ki.catladim meraktan

Kizlar yarin 8.gunum kan testi yapsam kac aralığında çıkaryani belli olur mu ki.catladim meraktan
çıkar bence yaptır.ben transferden sonra 6.gün test yaptırmıştım çıkmıştı,5.gün embriyosu.senin 3.gün emb. Olsa bile çıkar artık.

çıkar bence yaptır.ben transferden sonra 6.gün test yaptırmıştım çıkmıştı,5.gün embriyosu.senin 3.gün emb. Olsa bile çıkar artık.
Bence yaptırma bende düşük çıktı zehroldu günler gününü bekle doktor bile yanlış çıkar bekleyin diyor

Ama catlama ignesinin etkisi de yanılta bilir bu yuzden catlama ignesinin etkisi geçince yaptirirsan daha iyi olur

Bende burda Bi arkadaşın 5gün sonra test yaptırdığını değerinin 5olduğunu öğrendiğim zaman denemek istemiştim,6.günde 11 küsür çıktı.

Arkadaslar mrb. Yeni katildim araniza. Benimde 5. Gun embriyosu yapildi ptesi gunu. Ama benim bi hormonumun degeri olmasi gerekenden biraz yuksek ciktigi icin sansim cok yok gibi. İns rabbim hayirlisi verir. Suan tutunma donemini arastirirken kasiklarimda bi agri oldu. Belimde agriyo ama belimden ameliyatli oldugu icin o belirtimi bilemedim. Rabbim cumlemize hayirli haberler verir ins

İşlh tutunur cnm benimde 5.gün embriyosu heyecanla bekliyorum benimde senden bir gün önce oldu ilk günden beri kasiklarimda ağrı var iyi düşünmeye çalışıyorum hep Allah işlh nasip eder hepimize

Bence yaptırma bende düşük çıktı zehroldu günler gününü bekle doktor bile yanlış çıkar bekleyin diyor

Ama catlama ignesinin etkisi de yanılta bilir bu yuzden catlama ignesinin etkisi geçince yaptirirsan daha iyi olur

Bence bekle .iki gün daha 10.gün yaptir bari .

Once idrar yap bence 8.gün için rahatlar 10.güne doğru da kan tahlilini yaptırırsin A anafora
Himm.bekleyim 2 gun daha ya.sonra pişman olmayim teşekkür ederim fistiklar guzel fikirleriniz icin

İşlh tutunur cnm benimde 5.gün embriyosu heyecanla bekliyorum benimde senden bir gün önce oldu ilk günden beri kasiklarimda ağrı var iyi düşünmeye çalışıyorum hep Allah işlh nasip eder hepimize
4 ocakta estradiol ve progesteron hormonlarina baktirip bilgi vericem. 8 ocakta da kanda gebelige baktircam. Doktorum oyle dedi.

kızlar bende aranıza geldimbugün transferim oldu 11 ocak test tarihim güzel sonuçlar alalım inşallah.

h
Hayirlisi olsun insallah guzel
Haberlerini aliriz
hepimiz güzel haberler veririz inşallah.bana kalçadan 5 gün boyunca iğne verdi.birde göbekten 2 tane iğne.aspirin ve folbiol.ben birde balık yağı içiyom midem karma karışık oldu.senin transferin dün mü oldu Can'ım?kaç tane transfer ettiler Ağrı'n varmı?

Transferin İlk gun gobekten gonapeptyl igne verdi ard arda 18:00 da vurdum. Simdi hergun gunde iki sefer crinone vajinal jel gunde 3 sefer estrafom ve gunde bi sefer folik iciyorum. Evet cnm dun oldu transfer 1 ad embriyo koydular hormonumun biri yuksek ciktigi icin. Eger tutunamazsa bu sefer 2 ay sonra tekrar transfer yapilcak. Bu arada 15 ad yumurta toplandi benden 11 ini embriyo yapilmislar sanirim suan yasayan 4 embriyolarimiz var onlarida dondurduk

CAnim cok agrim olmadi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…