Kizlar Günaydin. Bugun transfer sonrasi 18. Gun ve kan tahlili oldum. Size en bastan beri degerlerimi yaziyorum
10. Gun 42.2 12. gun 79.9 14.gun 92 18. Gun 534 acaba bu ne demek? Doktor 92 cikinca kimyasal demisti. Simdi artmis degerim ve hala hicbir belirtim yok. Cok stresliyim acaba dis gebelik mi? C.tesi kontrolum var bakalim doktor ne diyecek. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, umarim hepimiz guzel haberler aliriz
Bence de gayet iyi görünüyor canım. Dr ne dedi Son değerini söyledin mi.Kizlar Günaydin. Bugun transfer sonrasi 18. Gun ve kan tahlili oldum. Size en bastan beri degerlerimi yaziyorum
10. Gun 42.2 12. gun 79.9 14.gun 92 18. Gun 534 acaba bu ne demek? Doktor 92 cikinca kimyasal demisti. Simdi artmis degerim ve hala hicbir belirtim yok. Cok stresliyim acaba dis gebelik mi? C.tesi kontrolum var bakalim doktor ne diyecek. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, umarim hepimiz guzel haberler aliriz
Canım Haber ver dr gidecektin bu gün merak ettim...Hamile olan arkdslar tebrik edrm benm.netm az ara ara grym kzlar negatif alan arkdslar üzülmeyn nolr şunu unutmaylm takdir her zman allah n ben hamileym sevinemiyrm bile degrlerim korktyo beni Rabbim.isteyen herkese nasip etsn.dularm siznle
Cnm ilk baştan az yükselmiş ama normale dönüp güzel yükselmiş çok şükür korkma İnş herşey çok güzel olurKizlar Günaydin. Bugun transfer sonrasi 18. Gun ve kan tahlili oldum. Size en bastan beri degerlerimi yaziyorum
valla sen şok doktor şok ama biz şok şok şok cnm süper maşallah demekki sonradan canlanmış diğeri olabiliyor duydum yakın arkadaşıma oldu aynısı tek olan bölünebiliyomuş yada diğeri sonradan canlanabiliyomuşKızlar 23 aralıkta değerim 84 çıkmıştı. Bugün tekrar yapıldı. Doktor daha küçüktür degerlerin 1000 üzerine çıkması lazım dedi. Ve bilin bakalim değerim kac çıktı. 2613. Ben şok doktor şok :) hemen koşarak hasteneye geldim. İkiz olabilir dedi.
Tm cnm dha gtmedm kar fena bastrdi fırtına da dinsin gtcemCanım Haber ver dr gidecektin bu gün merak ettim...
Cnm.bnm 8 ci.gün.çıktı.ama esm ucuz testen almsti 1 saat snra ckti aksm idrari dii bende uzulmstm burda 1 arkds predictor al dedi 9 .cu gün sabah aldm yaptm 5 sn ckti dk bile beklemdnKizlar yarin 8.gunum kan testi yapsam kac aralığında çıkaryani belli olur mu ki.catladim meraktan
Tamam cnm ama bence güzel olucak merak etme tamammi...Tm cnm dha gtmedm kar fena bastrdi fırtına da dinsin gtcem
İnşallah tatlm dün gece gözüme uyku girmedi hiç stres yaptm dua edn nolr bna çok korkmaya basldm allah m sevncmi kursamda bırakmsn benm ve benm gbi.olan herkese yardm etsnTamam cnm ama bence güzel olucak merak etme tamammi...
amin cnm İşlhhhh sen iyi düşün iyi olsun cnm....İnşallah tatlm dün gece gözüme uyku girmedi hiç stres yaptm dua edn nolr bna çok korkmaya basldm allah m sevncmi kursamda bırakmsn benm ve benm gbi.olan herkese yardm etsn
Zeynep seni öyle iyi anlıyorum ki benimde yarın 12. Günüm ne çıkacak diye heyecandan ölücem değerlerim düşük çıktı bu işte en büyük zarar stres vs kendimizi strese sokuyoruz doktorum sen stres yaptıkça Rahmin kasılır ve hamilelik zorlaşıyor yapma diyor biz galiba çok kasıyoruz Malesefİnşallah tatlm dün gece gözüme uyku girmedi hiç stres yaptm dua edn nolr bna çok korkmaya basldm allah m sevncmi kursamda bırakmsn benm ve benm gbi.olan herkese yardm etsn
1 saat sonra çıkan çizgi gecersiz oluyo canım testin üstünde yazan dk geçtikten sonra çıkarsa çizgi geçersiz oluyorMerhaba bende katildim size kizlar benim 6.gun transferi 23 aralikta yapildi 2 ocak sonuc gunum ama ben dun evde test yaptim ilk cikmadi 1saat sonra baktim hayalet cizgi vardi ama bugun tekrarladim hic cizgi cikmadi kafam karisti bugun 7.gun dayanamiyorum artik
Cnm elmde degl düşünmim dedm olmadı kalktm namz kldm dua ettm yok yine aklmda yine aklmda ckmyo içimi rahtltmk için topikleri gezim dedm belki iyi şeyler görürüm okdm kötü sonuçlarda var iyi de kafam iyice allak bullak olduZeynep seni öyle iyi anlıyorum ki benimde yarın 12. Günüm ne çıkacak diye heyecandan ölücem değerlerim düşük çıktı bu işte en büyük zarar stres vs kendimizi strese sokuyoruz doktorum sen stres yaptıkça Rahmin kasılır ve hamilelik zorlaşıyor yapma diyor biz galiba çok kasıyoruz Malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?