- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Cnm elmde degl düşünmim dedm olmadı kalktm namz kldm dua ettm yok yine aklmda yine aklmda ckmyo içimi rahtltmk için topikleri gezim dedm belki iyi şeyler görürüm okdm kötü sonuçlarda var iyi de kafam iyice allak bullak oldu kendmi şöyle kandrym 3.gün embryosu ondn herhalde düşük ckyo dye okudgm topikten bu sonucu çıkardm
Bide sabah ilk idralinle yap cnm .... gun içinde negatif çıkıyor enaz 4 saatlik birikmiş idral daha iyi olur he bu arada idral testleri kan testi kadar doğru sonuç vermeye biliyor ......1 saat sonra çıkan çizgi gecersiz oluyo canım testin üstünde yazan dk geçtikten sonra çıkarsa çizgi geçersiz oluyor
Bence yaptırma bende düşük çıktı zehroldu günler gününü bekle doktor bile yanlış çıkar bekleyin diyor
Zeynep seni öyle iyi anlıyorum ki benimde yarın 12. Günüm ne çıkacak diye heyecandan ölücem değerlerim düşük çıktı bu işte en büyük zarar stres vs kendimizi strese sokuyoruz doktorum sen stres yaptıkça Rahmin kasılır ve hamilelik zorlaşıyor yapma diyor biz galiba çok kasıyoruz maleseİnşallah tatlm dün gece gözüme uyku girmedi hiç stres yaptm dua edn nolr bna çok korkmaya basldm allah m sevncmi kursamda bırakmsn benm ve benm gbi.olan herkese yardm etsn
Yarın bthc yapılacak canımEditto,
Ne zaman testin ?
Yarın bthc yapılacak canım
Kuzum Allah büyük çok büyük sevineceğiz gör bak olumsuz şeylerden uzak duralım güzel film izle komik iyi gelecek bakCnm elmde degl düşünmim dedm olmadı kalktm namz kldm dua ettm yok yine aklmda yine aklmda ckmyo içimi rahtltmk için topikleri gezim dedm belki iyi şeyler görürüm okdm kötü sonuçlarda var iyi de kafam iyice allak bullak oldu
Canım yazmazmıyım hiç ilk sizle paylaşacağım Allah hayırlı haberler verdirsinHadi hayırlısı. Sonucu yaz olur mu
Tebrik ederim. İns saglikli kucagina almayi nasip eder allahimSlm kizlar, bende pozitifi gördüm çok şükür kucagima da alirim inşallah.. Bu süreçte sürekli kendinde belirti ariyordum ve pozitifi gorursem buraya yazacagima kendi kendime söz vermistim o yüzden burdayim:)
İlk önce söyleyeceğim belirtilere hic takilmayin ben çok takilip üzülüyordm o yüzden hic umudum yoktu..
Bende ilk 7 gün hic birşey olmadi, 7. Gun adet agrisi başladı kesin olcam diye çok üzüldüm bu agri 2-3 gün surdu..
Onun dişinda hic bir belirtim olmadi ne göğüs agrisi, ne kasik agrisi ne de akinti, hala daha yok hic biri bende o yüzden belirtilere takilip kendinizi ve bebisinizi uzmeyin, Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallahh, hepiniZin pozitifi görmesini diliyorum..
Çok tesekkur ederim inşallah:)Tebrik ederim. İns saglikli kucagina almayi nasip eder allahim
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesi sevindirsin RabbimSlm kizlar, bende pozitifi gördüm çok şükür kucagima da alirim inşallah.. Bu süreçte sürekli kendinde belirti ariyordum ve pozitifi gorursem buraya yazacagima kendi kendime söz vermistim o yüzden burdayim:)
İlk önce söyleyeceğim belirtilere hic takilmayin ben çok takilip üzülüyordm o yüzden hic umudum yoktu..
Bende ilk 7 gün hic birşey olmadi, 7. Gun adet agrisi başladı kesin olcam diye çok üzüldüm bu agri 2-3 gün surdu..
Onun dişinda hic bir belirtim olmadi ne göğüs agrisi, ne kasik agrisi ne de akinti, hala daha yok hic biri bende o yüzden belirtilere takilip kendinizi ve bebisinizi uzmeyin, Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallahh, hepiniZin pozitifi görmesini diliyorum..
Tebrikler canım .bende pozitif ı bugün teyit ettim.aynen bendede bugün yani 12 gün adet olacakmis im gibi ağrılar var .önceki zamanlarda gögüslerde şişkinlik dışında birsey yoktu.hatta çok rahat davrandım nasıl olsa bişey yok diye .o kadar hissetmiyordum bişey yani.o yüzden herkesin her seferde bile vücudu farklı tepki veriyor umudumuz hep olsun.oyuzdenSlm kizlar, bende pozitifi gördüm çok şükür kucagima da alirim inşallah.. Bu süreçte sürekli kendinde belirti ariyordum ve pozitifi gorursem buraya yazacagima kendi kendime söz vermistim o yüzden burdayim:)
Canim yarim saat cok onemli bi gecikme degil.merak edip tasalanma bosuna.zaten ilac emilimi yarim saat icinde degisiyor.problem yok yani icin rahat olsunKizlar size bisey sorcam. Transfer oldugu gun aksam 18:00 de gonapeptyl 2 ad vurulmam gerekiyodu ama yarim saat gec vurdum bisey olur mu sizce? İcim icimi yiyiyo bisey olur mu diye
3vt cnm.kanda yaptrdm bilmym bi an bile aklmdn ckmyoKuzum Allah büyük çok büyük sevineceğiz gör bak olumsuz şeylerden uzak duralım güzel film izle komik iyi gelecek bak
Bu arada sen bthc kanda hamilelik testimi yaptırdın
Bende tebrik ederim cnm Allah kucagina almayi nasip etsinTebrikler canım .bende pozitif ı bugün teyit ettim.aynen bendede bugün yani 12 gün adet olacakmis im gibi ağrılar var .önceki zamanlarda gögüslerde şişkinlik dışında birsey yoktu.hatta çok rahat davrandım nasıl olsa bişey yok diye .o kadar hissetmiyordum bişey yani.o yüzden herkesin her seferde bile vücudu farklı tepki veriyor umudumuz hep olsun.oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?