transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

1 saat sonra çıkan çizgi gecersiz oluyo canım testin üstünde yazan dk geçtikten sonra çıkarsa çizgi geçersiz oluyor
Bide sabah ilk idralinle yap cnm .... gun içinde negatif çıkıyor enaz 4 saatlik birikmiş idral daha iyi olur he bu arada idral testleri kan testi kadar doğru sonuç vermeye biliyor ......

İnşallah tatlm dün gece gözüme uyku girmedi hiç stres yaptm dua edn nolr bna çok korkmaya basldm allah m sevncmi kursamda bırakmsn benm ve benm gbi.olan herkese yardm etsn
Zeynep seni öyle iyi anlıyorum ki benimde yarın 12. Günüm ne çıkacak diye heyecandan ölücem değerlerim düşük çıktı bu işte en büyük zarar stres vs kendimizi strese sokuyoruz doktorum sen stres yaptıkça Rahmin kasılır ve hamilelik zorlaşıyor yapma diyor biz galiba çok kasıyoruz malese

Kızlar idrar testi yapıp kendinizi neden strese sokuyosunuz çünkü gebelik kana bile 12. Günde karışıyor o zmn bile sonuç için erken idrarda gözüken çift çizgiler ilaçların etkisi tamamen yanıltıcı okuyorum hep üzüntü hep stres yaşıyosunuz boşuna

Kizlar size bisey sorcam. Transfer oldugu gun aksam 18:00 de gonapeptyl 2 ad vurulmam gerekiyodu ama yarim saat gec vurdum bisey olur mu sizce? İcim icimi yiyiyo bisey olur mu diye

Kuzum Allah büyük çok büyük sevineceğiz gör bak olumsuz şeylerden uzak duralım güzel film izle komik iyi gelecek bak
Bu arada sen bthc kanda hamilelik testimi yaptırdın

Slm kizlar, bende pozitifi gördüm çok şükür kucagima da alirim inşallah.. Bu süreçte sürekli kendinde belirti ariyordum ve pozitifi gorursem buraya yazacagima kendi kendime söz vermistim o yüzden burdayim:)
İlk önce söyleyeceğim belirtilere hic takilmayin ben çok takilip üzülüyordm o yüzden hic umudum yoktu..
Bende ilk 7 gün hic birşey olmadi, 7. Gun adet agrisi başladı kesin olcam diye çok üzüldüm bu agri 2-3 gün surdu..
Onun dişinda hic bir belirtim olmadi ne göğüs agrisi, ne kasik agrisi ne de akinti, hala daha yok hic biri bende o yüzden belirtilere takilip kendinizi ve bebisinizi uzmeyin, Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallahh, hepiniZin pozitifi görmesini diliyorum..

Tebrik ederim. İns saglikli kucagina almayi nasip eder allahim

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesi sevindirsin Rabbim

Tebrikler canım .bende pozitif ı bugün teyit ettim.aynen bendede bugün yani 12 gün adet olacakmis im gibi ağrılar var .önceki zamanlarda gögüslerde şişkinlik dışında birsey yoktu.hatta çok rahat davrandım nasıl olsa bişey yok diye .o kadar hissetmiyordum bişey yani.o yüzden herkesin her seferde bile vücudu farklı tepki veriyor umudumuz hep olsun.oyuzden

Kizlar size bisey sorcam. Transfer oldugu gun aksam 18:00 de gonapeptyl 2 ad vurulmam gerekiyodu ama yarim saat gec vurdum bisey olur mu sizce? İcim icimi yiyiyo bisey olur mu diye
Canim yarim saat cok onemli bi gecikme degil.merak edip tasalanma bosuna.zaten ilac emilimi yarim saat icinde degisiyor.problem yok yani icin rahat olsun

kızlar yardım...
5. gün embriyosu .8. gün dayanamayıp test yaptırdım 64,47 10. gün deger 107,4 12. gün deger ise 188,97 doktorum iyi ama 100 % artmasını beklerdik dedi kan tahlili istemedi haftaya perşembe ultrasonda bakılcak.hiç böyle sonuçlarda olup iyi haberler aldıgınız oldumu duydunuzmu?

Bende tebrik ederim cnm Allah kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…