transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Selam kizlar yarin test günüm..Ama adet belirtilerim var ve sabah idrar testi yaptim artik cikar nasilsa die negatif cikti bida denemeyi düsünmüyorum en azindan uzun bi süre..Umarim bekleyen herkesin güzel olur sonuclari allah isteyen herkese nasip etsin..Kendinize iyi bakin

Inşallah yarın tahlil sonucunu mutlulukla yazarsın canım.Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar transferimin 9. Günü bugün 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı bugün kanama oldu tutmamış mıdır acaba yarın test yapmayı düşünüyorum

Benim de yarın 8.günüm ve bugün adet olacakmış hissi başladı,sol kasığıma da iki kere kramp girdi,akıntı da var keşke bebek habercisi olsa bunlar yaa..

Yalnızca eşim biliyor bizde bu süreci yalnızca birlikte atlattık kimseye söylemek istemedik zor bir süreç bide çevrenin tepkisi yorumlarını duymak istemedik
evet bizde aynı şeyler yüzünden kimseye söylemedik.çünkü her kafadan bi ses böyle en azından kendi içimizde yaşıyoruz inş hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Sende var mı peki belirti? Geçen sefer hiç belirti olmamıştı sonuç negatifti.Inşallah bu sefer farklıdırrr

canım ilk 4 gün feci agrılarım vardı son dort 4 gun hıc bır agrım yoktu bugun adet agrı ları gibi sancılarım basladı

Benim de yarın 8.günüm ve bugün adet olacakmış hissi başladı,sol kasığıma da iki kere kramp girdi,akıntı da var keşke bebek habercisi olsa bunlar yaa..
Cnm ben hamileym şuan adet olcakmsm gibi belim agryo karnm agriyo korkma sakin stres yok raht ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…