Inşallah yarın tahlil sonucunu mutlulukla yazarsın canım.Allah yardımcımız olsunSelam kizlar yarin test günüm..Ama adet belirtilerim var ve sabah idrar testi yaptim artik cikar nasilsa die negatif cikti bida denemeyi düsünmüyorum en azindan uzun bi süre..Umarim bekleyen herkesin güzel olur sonuclari allah isteyen herkese nasip etsin..Kendinize iyi bakin
Teşekkür ederim cnm içim rahatladoCanim yarim saat cok onemli bi gecikme degil.merak edip tasalanma bosuna.zaten ilac emilimi yarim saat icinde degisiyor.problem yok yani icin rahat olsun
Arkadaşlar transferimin 9. Günü bugün 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı bugün kanama oldu tutmamış mıdır acaba yarın test yapmayı düşünüyorum
herkes :)kızlarr aileden kimler biliyor tüp bebek yaptırdığınızı ?
kızlarr aileden kimler biliyor tüp bebek yaptırdığınızı ?
benden kimse bilmiyor.bi tek eşim ve arkadaşım :)herkes :)
Yalnızca eşim biliyor bizde bu süreci yalnızca birlikte atlattık kimseye söylemek istemedik zor bir süreç bide çevrenin tepkisi yorumlarını duymak istemedikkızlarr aileden kimler biliyor tüp bebek yaptırdığınızı ?
Yalnızca eşim biliyor bizde bu süreci yalnızca birlikte atlattık kimseye söylemek istemedik zor bir süreç bide çevrenin tepkisi yorumlarını duymak istemedik
Benim de yarın 8.günüm ve bugün adet olacakmış hissi başladı,sol kasığıma da iki kere kramp girdi,akıntı da var keşke bebek habercisi olsa bunlar yaa..
evet bizde aynı şeyler yüzünden kimseye söylemedik.çünkü her kafadan bi ses böyle en azından kendi içimizde yaşıyoruzYalnızca eşim biliyor bizde bu süreci yalnızca birlikte atlattık kimseye söylemek istemedik zor bir süreç bide çevrenin tepkisi yorumlarını duymak istemedik
Sende var mı peki belirti? Geçen sefer hiç belirti olmamıştı sonuç negatifti.Inşallah bu sefer farklıdırrrtamda bebiş belirtileri ne guzel benımde 8 gunum
Sende var mı peki belirti? Geçen sefer hiç belirti olmamıştı sonuç negatifti.Inşallah bu sefer farklıdırrr
Evet bende de herkes.kızlarr aileden kimler biliyor tüp bebek yaptırdığınızı ?
Herkes biliyo yaevet bizde aynı şeyler yüzünden kimseye söylemedik.çünkü her kafadan bi ses böyle en azından kendi içimizde yaşıyoruzinş hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Cnm ben hamileym şuan adet olcakmsm gibi belim agryo karnm agriyo korkma sakin stres yok raht olBenim de yarın 8.günüm ve bugün adet olacakmış hissi başladı,sol kasığıma da iki kere kramp girdi,akıntı da var keşke bebek habercisi olsa bunlar yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?