- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
İnşallah güzel haberle gelirsin cnmSelam kizlar yarin test günüm..Ama adet belirtilerim var ve sabah idrar testi yaptim artik cikar nasilsa die negatif cikti bida denemeyi düsünmüyorum en azindan uzun bi süre..Umarim bekleyen herkesin güzel olur sonuclari allah isteyen herkese nasip etsin..Kendinize iyi bakin
Cnm ben hamileym şuan adet olcakmsm gibi belim agryo karnm agriyo korkma sakin stres yok raht ol
Bi kaç gün benim de belim ağrıdı ama bu belirtiler inşallah dediğin gibidir canım bu sefer alalım artık güzel haberiCnm ben hamileym şuan adet olcakmsm gibi belim agryo karnm agriyo korkma sakin stres yok raht ol
İnşallah cnm Rabbim yüzünüze gülsn bnmde tabiBi kaç gün benim de belim ağrıdı ama bu belirtiler inşallah dediğin gibidir canım bu sefer alalım artık güzel haberi
Cnm ya ben çok duygusal oldm herşeye aglymyerim senin hamişliğini bıd etecrübelerini de paylaşır oldu bal zeynebim
Benimde bugün 11. Günüm ve inanılmaz derece regli Ağrısı gibi Ağrım var çok korkuyorum sabah uyanıp regli olduğumu görmekten çok korkuyorumCnm ben hamileym şuan adet olcakmsm gibi belim agryo karnm agriyo korkma sakin stres yok raht ol
İnşallah güzel haberle gelirsin cnm
Canım yarın benimde test günüm ve inanılmaz derecede regli Ağrısı şişliği belirtileri var çok korkuyorum sabah kalkıp regli olmaktanSelam kizlar yarin test günüm..Ama adet belirtilerim var ve sabah idrar testi yaptim artik cikar nasilsa die negatif cikti bida denemeyi düsünmüyorum en azindan uzun bi süre..Umarim bekleyen herkesin güzel olur sonuclari allah isteyen herkese nasip etsin..Kendinize iyi bakin
Allah korusun.kötüyü cagrma bak ben bile halen ağrı çekiyrm korkma Rabbim büyüktür umarm sevindirir hepimiziBenimde bugün 11. Günüm ve inanılmaz derece regli Ağrısı gibi Ağrım var çok korkuyorum sabah uyanıp regli olduğumu görmekten çok korkuyorum
Mrb kızlar 22 sinden beri takip ediyorum sizi, benim de lekem oldu kanamaya dönüktü ve artık adet oldgumu düşünüp soluğu hastenede aldım sonucu bu saattede olsa ogrenmek istedim (muallime54 yazısını okudgumu hatırlıyorum en son bni harekete geciren msj oldu cok şükür bin şükür 275 cıktı sonuc 5. Gun embrıyosydu ve 8. Gündü bugun inş bnm gibi adet oldugunu dusunenlere de umut olur) son 2 gündür sol tarfıma kramp giriyodu adet belirtisi gibi baska hiç belirtim olmadı cok arastrdım belirtileri bende yok olmadı hastalanıyorum derken ögrendim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşArkadaşlar transferimin 9. Günü bugün 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı bugün kanama oldu tutmamış mıdır acaba yarın test yapmayı düşünüyorum
Hayirlisi olsun ins. Benimde 5. Gun embriyosu bugun 4. Gunum bende gunler gecsin diye bekliyorum.Mrb kızlar 22 sinden beri takip ediyorum sizi, benim de lekem oldu kanamaya dönüktü ve artık adet oldgumu düşünüp soluğu hastenede aldım sonucu bu saattede olsa ogrenmek istedim (muallime54 yazısını okudgumu hatırlıyorum en son bni harekete geciren msj oldu cok şükür bin şükür 275 cıktı sonuc 5. Gun embrıyosydu ve 8. Gündü bugun inş bnm gibi adet oldugunu dusunenlere de umut olur) son 2 gündür sol tarfıma kramp giriyodu adet belirtisi gibi baska hiç belirtim olmadı cok arastrdım belirtileri bende yok olmadı hastalanıyorum derken ögrendim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş
Amin düzünbay hepimiz için hayırlısı olsun inş, beklemek cok zor ben de 10. Günü yaptırım diye planlamıştım , test alıp eve koydum ama hiç içimden gelmiyodu moral bozmak istemiyodum , kanama olunca artık strese dayanamadıyp korkumla yüzlesmek istedim, Allah a şükür korktugum olmadı, inş hepimizin duaları kabul olur kavusuruz miniklereHayirlisi olsun ins. Benimde 5. Gun embriyosu bugun 4. Gunum bende gunler gecsin diye bekliyorum.
Mrb kızlar 22 sinden beri takip ediyorum sizi, benim de lekem oldu kanamaya dönüktü ve artık adet oldgumu düşünüp soluğu hastenede aldım sonucu bu saattede olsa ogrenmek istedim (muallime54 yazısını okudgumu hatırlıyorum en son bni harekete geciren msj oldu cok şükür bin şükür 275 cıktı sonuc 5. Gun embrıyosydu ve 8. Gündü bugun inş bnm gibi adet oldugunu dusunenlere de umut olur) son 2 gündür sol tarfıma kramp giriyodu adet belirtisi gibi baska hiç belirtim olmadı cok arastrdım belirtileri bende yok olmadı hastalanıyorum derken ögrendim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş
Kızlar 12. Günüm test yaptırmaya gidiyorum Allah'ım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Hadi güzel haberlerle gelKızlar 12. Günüm test yaptırmaya gidiyorum Allah'ım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?