transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah güzel haberle gelirsin cnm

Benimde agrilarim var ilk gunden beri belim kasiklarim hizli hareket edemiyorum sanki idrara sıkısık gibiyim digerlerinde boyle belirtiler hic yasamadim inşallah bu kez olumlu olur cok seviniyorum pozitifleri duyunca rabbim herkese nasip etsin

Canım yarın benimde test günüm ve inanılmaz derecede regli Ağrısı şişliği belirtileri var çok korkuyorum sabah kalkıp regli olmaktan

Benimde bugün 11. Günüm ve inanılmaz derece regli Ağrısı gibi Ağrım var çok korkuyorum sabah uyanıp regli olduğumu görmekten çok korkuyorum
Allah korusun.kötüyü cagrma bak ben bile halen ağrı çekiyrm korkma Rabbim büyüktür umarm sevindirir hepimizi

Arkadaşlar transferimin 9. Günü bugün 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı bugün kanama oldu tutmamış mıdır acaba yarın test yapmayı düşünüyorum
Mrb kızlar 22 sinden beri takip ediyorum sizi, benim de lekem oldu kanamaya dönüktü ve artık adet oldgumu düşünüp soluğu hastenede aldım sonucu bu saattede olsa ogrenmek istedim (muallime54 yazısını okudgumu hatırlıyorum en son bni harekete geciren msj oldu cok şükür bin şükür 275 cıktı sonuc 5. Gun embrıyosydu ve 8. Gündü bugun inş bnm gibi adet oldugunu dusunenlere de umut olur) son 2 gündür sol tarfıma kramp giriyodu adet belirtisi gibi baska hiç belirtim olmadı cok arastrdım belirtileri bende yok olmadı hastalanıyorum derken ögrendim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş

Hayirlisi olsun ins. Benimde 5. Gun embriyosu bugun 4. Gunum bende gunler gecsin diye bekliyorum.

Hayirlisi olsun ins. Benimde 5. Gun embriyosu bugun 4. Gunum bende gunler gecsin diye bekliyorum.
Amin düzünbay hepimiz için hayırlısı olsun inş, beklemek cok zor ben de 10. Günü yaptırım diye planlamıştım , test alıp eve koydum ama hiç içimden gelmiyodu moral bozmak istemiyodum , kanama olunca artık strese dayanamadıyp korkumla yüzlesmek istedim, Allah a şükür korktugum olmadı, inş hepimizin duaları kabul olur kavusuruz miniklere

Sabah sabah çok sevindim Can'ım inşallah bende bi kaç saat sonra güzel bi haber alırım kanamam devam ediyor adet gibi değil ama. Normalde cumartesi test günüm. Karın Ağrı'm var ara ara hastalık Ağrı'sı değil ama dış gebelik olmaz değilmi

Amin islh dualar bu gün testi olanlara islh hayırlı güzel haberler le gelin arkadaşlar. ...

Kızlar gunaydin bende evden zor çıktım tahlil verdim inşallah katlar ordanda ise geldim bütün arkadaşlarıma da gönülden söylüyorum inşallah Rabbim ben dahil hepimizin yüzüne Gülsün hayırlı sini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…