transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Enmson
En son kaçtı cnn dger n bnde dün verdm

inşallah bakalım bu sefer belirtiler gibi sonuçlarımız da farklı olur

Amin hepimizin inşallah canım

Amn cnm amn tel.elmde titrym.korkudn
Bebeğim bak bu kadar stres yapma dünyanın sonu değil bende üzülüyorum ama Allah bize daha büyük dert vermesin bende hastahanedeyim doktorun muayenehanesinin önünde sonucu bekliyoruz göstermek için ama umudum yok
İnan tutmadığını düşünüyorum ve bundan sonra ne yapalım diye konuşmak için bekliyorum

Editto,

Görüştün mü Latif beyle?

Editto,

Görüştün mü Latif beyle?
Canım sende latif beyin hastasıydın dimi
Yok bekliyoruz burda hala ama zerre umudum yok inan değerler çok düşük çıktı zaten
Seninde tutmadı bundan sonraki süreç için ne konuştunuz
Senin değerlerin kaç çıktı

Evet ben de onun hastasıyım. Benim değerim 3,70 çıkmıştı. Çok bişey konuşmadık bazı şeyleri bizde açıklayamıyoruz. Binlerce olasılık var. Bu daha ilk deneme felan dedi. Yani diyecek çok bişey olmuyor böyle durumlarda.

Peki bundan sonra ne yapacaksın konuşmadınmı tekrar deneme yada dondurulmuş embriyon yokmu pes etme hemen 9 kere tüp bebek deneyen var ben yılmıycam olmazsa yine yeni yeniden deneyecek umudumu kaybetmeyeceğim sende inan inanmak bir şeyin başı ki bana %20 normal yol ile hamile kalma %10 tüp bebek şansın var dedi doktorlar 5 yumurtam vardı 3 tanesi gelişti lütfen kendini üzme ben çok iyi anlıyorum seni kim ne dese boş ama bunlar bizi yıpratmakta dim dik dur ve deki nefes alıyorsam hala umut var

Benim normal yol şansım hiç yok, tüplerim alındı çünkü :) Üzülüyor insan elbet ama ilk günkü kadar olmuyor acısı. Latif beyle daha sonrası için şöyle konuştuk. 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla şubat sonunda tekrar deneyeceğiz. Ben 2 tane istememiştim bu sefer 2 koyarız şansını arttıralım dedi. Bakalım artık düzgün çözülürlerse deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…