Hadi hayırlısı inşallahKızlar 12. Günüm test yaptırmaya gidiyorum Allah'ım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Tm tatlm dr aramasni beklymZeynep ppp habersiz bırakma olurmu..
En son kaçtı cnn dger n bnde dün verdmKızlar gunaydin bende evden zor çıktım tahlil verdim inşallah katlar ordanda ise geldim bütün arkadaşlarıma da gönülden söylüyorum inşallah Rabbim ben dahil hepimizin yüzüne Gülsün hayırlı sini versin inşallah
Tamam cnm islh yılın Son günü çok çok güzel haberler alırsın mutlu mutlu girersin yeni yıla ....Tm tatlm dr aramasni beklym
Ay insallah yaTamam cnm islh yılın Son günü çok çok güzel haberler alırsın mutlu mutlu girersin yeni yıla ....
Canım bugün test günüm yanı 12.günüm 10. gun 141 cikmisti bakalım inşallah katlar mevlam neylerse güzel eyler.sen ne yaptın doktora gittinmi tahlil cerdinmi tekrarEnmson
En son kaçtı cnn dger n bnde dün verdm
Dün verdm arycak lr bugün canmCanım bugün test günüm yanı 12.günüm 10. gun 141 cikmisti bakalım inşallah katlar mevlam neylerse güzel eyler.sen ne yaptın doktora gittinmi tahlil cerdinmi tekrar
inşallah bakalım bu sefer belirtiler gibi sonuçlarımız da farklı olurBenimde agrilarim var ilk gunden beri belim kasiklarim hizli hareket edemiyorum sanki idrara sıkısık gibiyim digerlerinde boyle belirtiler hic yasamadim inşallah bu kez olumlu olur cok seviniyorum pozitifleri duyunca rabbim herkese nasip etsin
Canım bende umutlu değilim değerlerim 9. Gün çok düşük çıktı inşallah Allah yüzümü güldürürBenim ki tutmamıştı, inşallah senin yüzün güler Editto.
Amin hepimizin inşallah canımKızlar gunaydin bende evden zor çıktım tahlil verdim inşallah katlar ordanda ise geldim bütün arkadaşlarıma da gönülden söylüyorum inşallah Rabbim ben dahil hepimizin yüzüne Gülsün hayırlı sini versin inşallah
Hadi hayırlısı canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızDün verdm arycak lr bugün canm
İnşallah güzel haberler alır tüm herkesHadi hayırlısı inşallah
zeynep Allah yüzümüzü güldürsün canımTm tatlm dr aramasni beklym
Amn cnm amn tel.elmde titrym.korkudnZey
zeynep Allah yüzümüzü güldürsün canım
Bebeğim bak bu kadar stres yapma dünyanın sonu değil bende üzülüyorum ama Allah bize daha büyük dert vermesin bende hastahanedeyim doktorun muayenehanesinin önünde sonucu bekliyoruz göstermek için ama umudum yokAmn cnm amn tel.elmde titrym.korkudn
Bebeğim bak bu kadar stres yapma dünyanın sonu değil bende üzülüyorum ama Allah bize daha büyük dert vermesin bende hastahanedeyim doktorun muayenehanesinin önünde sonucu bekliyoruz göstermek için ama umudum yok
İnan tutmadığını düşünüyorum ve bundan sonra ne yapalım diye konuşmak için bekliyorum
Canım sende latif beyin hastasıydın dimiEditto,
Görüştün mü Latif beyle?
Canım sende latif beyin hastasıydın dimi
Yok bekliyoruz burda hala ama zerre umudum yok inan değerler çok düşük çıktı zaten
Seninde tutmadı bundan sonraki süreç için ne konuştunuz
Senin değerlerin kaç çıktı
Peki bundan sonra ne yapacaksın konuşmadınmı tekrar deneme yada dondurulmuş embriyon yokmu pes etme hemen 9 kere tüp bebek deneyen var ben yılmıycam olmazsa yine yeni yeniden deneyecek umudumu kaybetmeyeceğim sende inan inanmak bir şeyin başı ki bana %20 normal yol ile hamile kalma %10 tüp bebek şansın var dedi doktorlar 5 yumurtam vardı 3 tanesi gelişti lütfen kendini üzme ben çok iyi anlıyorum seni kim ne dese boş ama bunlar bizi yıpratmakta dim dik dur ve deki nefes alıyorsam hala umut varEvet ben de onun hastasıyım. Benim değerim 3,70 çıkmıştı. Çok bişey konuşmadık bazı şeyleri bizde açıklayamıyoruz. Binlerce olasılık var. Bu daha ilk deneme felan dedi. Yani diyecek çok bişey olmuyor böyle durumlarda.
Peki bundan sonra ne yapacaksın konuşmadınmı tekrar deneme yada dondurulmuş embriyon yokmu pes etme hemen 9 kere tüp bebek deneyen var ben yılmıycam olmazsa yine yeni yeniden deneyecek umudumu kaybetmeyeceğim sende inan inanmak bir şeyin başı ki bana %20 normal yol ile hamile kalma %10 tüp bebek şansın var dedi doktorlar 5 yumurtam vardı 3 tanesi gelişti lütfen kendini üzme ben çok iyi anlıyorum seni kim ne dese boş ama bunlar bizi yıpratmakta dim dik dur ve deki nefes alıyorsam hala umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?