transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım dene Allah büyük
Beterin beteri var bunlar hep ders bize sabır göstermekten başka çare yok olur Allah'ın izni ile
Ben hala bekliyorum burda

Canım dene Allah büyük
Beterin beteri var bunlar hep ders bize sabır göstermekten başka çare yok olur Allah'ın izni ile
Ben hala bekliyorum burda

Tatile gireceğiz ya ana baba günüdür orası şimdi tahmin ediyorum. 5 yıldır Latif beyin hastasıyım daha bi kere kapsını boş görmedim :) Senin değerlerin kaç çıktı ?

Ne zor imtihan Rabbim sen yardım et bize

Merhaba ben aranıza yeni katıldım 5 ocak test günüm her hangi bir belirti yaşayan varmı Ben şuan hiç bişey hissetmiyorum

Can'ım benimde negatif 2,77 çıktı hayırlısı bak emin ol benim için şimdi her şey yeniden başlıyor her şey çok güzel olacak Allah'ın izni ile Allah'ım hayırlısı ile dedim hayırlı değilmiş demek olmadı

Editto,

Yaşadığın üzüntüyü paylaştığımı biliyorsun. Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar. Umudumuzda olmasa zaten bu hayat çekilmez. Haklısın herşeyin bir zamanı var. Belki bir gün görüşürüz dertleşiriz.

Aferm sna ne kadr güçlü bi kadınsın maşallah keşke senn gbi olsm.bnde

Benim de 5 ocak canm 10. Günü olmuş olucak hayırlısı ikimiz içinde inş senin ki kaçıncı gün embriyosu
Benimde 5.gün embriyosu canım.amin canım inşallah çok heyecanlıyım fakat bişeyde hissetmiyorum korkuyorum ya olmazsa diye.senin ilk denemenmi herhangi bir belirti varmı

kızlar transferin 3.günü karnım Ağrı'yo ve akıntı başladı göğüs hassasiyeti transfer öncesinde de vardı devam ediyo.siz ne durumdasınız??

Merhaba Can'ım senin mesajını görünce çok sevindim ve bana da ümit oldun az önce test sonucumu öğrendim 10. Gün bugün değerim 400 ama kanamam devam ediyor az da olsa. Senin kaç tane transfer edildi.

Benimde 5.gün embriyosu canım.amin canım inşallah çok heyecanlıyım fakat bişeyde hissetmiyorum korkuyorum ya olmazsa diye.senin ilk denemenmi herhangi bir belirti varmı
Valla bende aynıym çok heyecanliyim sürekli burda belirtilerine değerlerine falan bakıyorum hamile kalanların seninle denk geldiğimiz süper oldu aileye insan konuşmak istemiyor bişey soyluyosun ya sen ole düşünme onu yapma bunu yapma iyi niyetliler ama işte biz de düşünmeden duramiyoruz ki malesef benim transferin iki günü bsey yoktu pek hatta eve gelince masa falan hazrladm yemek yedik sonra yattım uzandım halen daha yemeğini falan yapıyorum ara ara yatıyorum oturuyorum fazla kasmamak için kendimi beklemek çok zor cnku bide biraz gezinince belim in ağrısı hafifliyor sanki benm çok belim ağrıyor bide dün baya bi sabah iki kere başım döndü goguslerim sis akintim falan yok kasiklarmda ağrı yoktu iki gündür çok hafif kramp gre gb oluyor bide çok istahliyim ama bu benm acmdan pek iyi bsey değil çok kilo aldm ikinci denemem bu donduulmuslarla yapldi geçen sefer testin ertesi günü adet olmstum ama o zaman baş dönmem falan olmamisti ve opu çok zor geçtiği için çok aşırı agrilarm vardı belirti var mı yok mu hiç anlayamamstm

Aferm sna ne kadr güçlü bi kadınsın maşallah keşke senn gbi olsm.bnde
Kuzum Allah aşkına kendimizi paralasak boş yani ne gelir elden ne yazdıysa yaradan onu göreceğiz
İnan buna ben ağlarım diye düşünüyordum ağlamadım bile eşimin haline üzüldüm
O çok üzüldü ben onu teselli ediyorum şu anda
Yazık iki Bebek olacak diye hayal kuruyordu kahroldu adam artık denemeyelim diyor yok dedim yılmak yok Allah büyük maddi imkanım karşıladığı sağlığım el verdiği sürece devam dedim bir dondurulmuş embriyom var Onuda deniycem 2. Regli de çağırdı doktor oda olmazsa ne şansım varsa sonuna kadar devam
İnsanlar neler yaşıyor beterin beteri var Allah'ım isteyen tüm kadınlara tattırsın o duyguyu
Ben inanıyorum bizim bebeğimiz bizi bekliyor bir Zaman var onu yaşıyorum yeterki Rabbim içimizden umudu almasın

Senin var mı belirtin bide çok gazm oluyor ama progestandan heralde

Kuzum Allah aşkına kendimizi paralasak boş yani ne gelir elden ne yazdıysa yaradan onu göreceğiz
İnan buna ben ağlarım diye düşünüyordum ağlamadım bile eşimin haline üzüldüm
O çok üzüldü ben onu teselli ediyorum şu anda
Yazık iki Bebek olacak diye hayal kuruyordu kahroldu adam artık denemeyelim diyor yok dedim yılmak yok Allah büyük maddi imkanım karşıladığı sağlığım el verdiği sürece devam dedim bir dondurulmuşembriyom var Onuda deniycem 2. Regli de çağırdı doktor oda olmazsa ne şansım varsa sonuna kadar devam
İnsanlar neler yaşıyor beterin beteri var Allah'ım isteyen tüm kadınlara tattırsın o duyguyu
Ben inanıyorum bizim bebeğimiz bizi bekliyor birZaman var onu yaşıyorum yeterki Rabbim içimizden
Konuşuruz Tabiki canım benim umudunu kaybetme

Duzunbay test günün ne zaman.şu an her hangi bir belirti yaşıyormusun?benim transferim 26snda oldu ama henüz bi belirtim yok
Duzunbay test günün ne zaman.şu an her hangi bir belirti yaşıyormusun?benim transferim 26snda oldu ama henüz bi belirtim yok
Mrb cnm benim 28nde oldu transferim 8 ocak test gunun. Ama benim sansim biraz az cunku bi hormonumun degeri yuksek cikiyo dusuk olmasi gerekirken.4 ocakta hormon tahlili yaptircam aslinda o zaman sansim ne kadar yuksek cikicak ortaya. Ama nasip kismet bakalim. Ara ara karin agrisi oluyo, goguslerim tedaviye basladigindan beri cok hassas. Akintim var ama vajinal jel kullaniyorum muhtemeln o yuzden akintim oluyo. Bugun carsiya falan ciktim buranin pazariydi galiba yoruldum karnima agri girdi. Bide bazen ara ara kasik agrisi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…