Canım dene Allah büyükBenim normal yol şansım hiç yok, tüplerim alındı çünkü :) Üzülüyor insan elbet ama ilk günkü kadar olmuyor acısı. Latif beyle daha sonrası için şöyle konuştuk. 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla şubat sonunda tekrar deneyeceğiz. Ben 2 tane istememiştim bu sefer 2 koyarız şansını arttıralım dedi. Bakalım artık düzgün çözülürlerse deneyeceğim.
Canım dene Allah büyük
Beterin beteri var bunlar hep ders bize sabır göstermekten başka çare yok olur Allah'ın izni ile
Ben hala bekliyorum burda
Ne zor imtihan Rabbim sen yardım et bizeBebeğim bak bu kadar stres yapma dünyanın sonu değil bende üzülüyorum ama Allah bize daha büyük dert vermesin bende hastahanedeyim doktorun muayenehanesinin önünde sonucu bekliyoruz göstermek için ama umudum yok
İnan tutmadığını düşünüyorum ve bundan sonra ne yapalım diye konuşmak için bekliyorum
Can'ım benimde negatif 2,77 çıktı hayırlısı bak emin ol benim için şimdi her şey yeniden başlıyor her şey çok güzel olacak Allah'ın izni ile Allah'ım hayırlısı ile dedim hayırlı değilmiş demek olmadıBenim normal yol şansım hiç yok, tüplerim alındı çünkü :) Üzülüyor insan elbet ama ilk günkü kadar olmuyor acısı. Latif beyle daha sonrası için şöyle konuştuk. 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla şubat sonunda tekrar deneyeceğiz. Ben 2 tane istememiştim bu sefer 2 koyarız şansını arttıralım dedi. Bakalım artık düzgün çözülürlerse deneyeceğim.
Can'ım benimde negatif 2,77 çıktı hayırlısı bak emin ol benim için şimdi her şey yeniden başlıyor her şey çok güzel olacak Allah'ın izni ile Allah'ım hayırlısı ile dedim hayırlı değilmiş demek olmadı
Duzunbay test günün ne zaman.şu an her hangi bir belirti yaşıyormusun?benim transferim 26snda oldu ama henüz bi belirtim yokHayirlisi olsun ins. Benimde 5. Gun embriyosu bugun 4. Gunum bende gunler gecsin diye bekliyorum.
Aferm sna ne kadr güçlü bi kadınsın maşallah keşke senn gbi olsm.bndeCan'ım benimde negatif 2,77 çıktı hayırlısı bak emin ol benim için şimdi her şey yeniden başlıyor her şey çok güzel olacak Allah'ın izni ile Allah'ım hayırlısı ile dedim hayırlı değilmiş demek olmadı
Benim de 5 ocak canm 10. Günü olmuş olucak hayırlısı ikimiz içinde inş senin ki kaçıncı gün embriyosu5 ocak test günü olan yok mu
Benimde 5.gün embriyosu canım.amin canım inşallah çok heyecanlıyım fakat bişeyde hissetmiyorum korkuyorum ya olmazsa diye.senin ilk denemenmi herhangi bir belirti varmıBenim de 5 ocak canm 10. Günü olmuş olucak hayırlısı ikimiz içinde inş senin ki kaçıncı gün embriyosu
Mrb kızlar 22 sinden beri takip ediyorum sizi, benim de lekem oldu kanamaya dönüktü ve artık adet oldgumu düşünüp soluğu hastenede aldım sonucu bu saattede olsa ogrenmek istedim (muallime54 yazısını okudgumu hatırlıyorum en son bni harekete geciren msj oldu cok şükür bin şükür 275 cıktı sonuc 5. Gun embrıyosydu ve 8. Gündü bugun inş bnm gibi adet oldugunu dusunenlere de umut olur) son 2 gündür sol tarfıma kramp giriyodu adet belirtisi gibi baska hiç belirtim olmadı cok arastrdım belirtileri bende yok olmadı hastalanıyorum derken ögrendim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş
Kızlar bende aradım sonuç için geç cikacakmis bikac saat
Valla bende aynıym çok heyecanliyim sürekli burda belirtilerine değerlerine falan bakıyorum hamile kalanların seninle denk geldiğimiz süper oldu aileye insan konuşmak istemiyor bişey soyluyosun ya sen ole düşünme onu yapma bunu yapma iyi niyetliler ama işte biz de düşünmeden duramiyoruz ki malesef benim transferin iki günü bsey yoktu pek hatta eve gelince masa falan hazrladm yemek yedik sonra yattım uzandım halen daha yemeğini falan yapıyorum ara ara yatıyorum oturuyorum fazla kasmamak için kendimi beklemek çok zor cnku bide biraz gezinince belim in ağrısı hafifliyor sanki benm çok belim ağrıyor bide dün baya bi sabah iki kere başım döndü goguslerim sis akintim falan yok kasiklarmda ağrı yoktu iki gündür çok hafif kramp gre gb oluyor bide çok istahliyim ama bu benm acmdan pek iyi bsey değil çok kilo aldm ikinci denemem bu donduulmuslarla yapldi geçen sefer testin ertesi günü adet olmstum ama o zaman baş dönmem falan olmamisti ve opu çok zor geçtiği için çok aşırı agrilarm vardı belirti var mı yok mu hiç anlayamamstmBenimde 5.gün embriyosu canım.amin canım inşallah çok heyecanlıyım fakat bişeyde hissetmiyorum korkuyorum ya olmazsa diye.senin ilk denemenmi herhangi bir belirti varmı
Kuzum Allah aşkına kendimizi paralasak boş yani ne gelir elden ne yazdıysa yaradan onu göreceğizAferm sna ne kadr güçlü bi kadınsın maşallah keşke senn gbi olsm.bnde
Senin var mı belirtin bide çok gazm oluyor ama progestandan heraldeBenimde 5.gün embriyosu canım.amin canım inşallah çok heyecanlıyım fakat bişeyde hissetmiyorum korkuyorum ya olmazsa diye.senin ilk denemenmi herhangi bir belirti varmı
Editto,
Yaşadığın üzüntüyü paylaştığımı biliyorsun. Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar. Umudumuzda olmasa zaten bu hayat çekilmez. Haklısın herşeyin bir zamanı var. Belki bir gün görüşürüz dertleşiriz.
Duzunbay test günün ne zaman.şu an her hangi bir belirti yaşıyormusun?benim transferim 26snda oldu ama henüz bi belirtim yok
Mrb cnm benim 28nde oldu transferim 8 ocak test gunun. Ama benim sansim biraz az cunku bi hormonumun degeri yuksek cikiyo dusuk olmasi gerekirken.4 ocakta hormon tahlili yaptircam aslinda o zaman sansim ne kadar yuksek cikicak ortaya. Ama nasip kismet bakalim. Ara ara karin agrisi oluyo, goguslerim tedaviye basladigindan beri cok hassas. Akintim var ama vajinal jel kullaniyorum muhtemeln o yuzden akintim oluyo. Bugun carsiya falan ciktim buranin pazariydi galiba yoruldum karnima agri girdi. Bide bazen ara ara kasik agrisi oluyorum.Duzunbay test günün ne zaman.şu an her hangi bir belirti yaşıyormusun?benim transferim 26snda oldu ama henüz bi belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?