Hakkımızda hayırlı olsun inşallah canım.soğru söylüyorsun bende kimseye söyledim aileden hem onlar stres yapmasınlar hemde bana yaptırmasınlar diye.bu beni. ben ilk doğal yolla hamile kaldım 6 aylık ölü doğum yaptım bidaha da hamile kalamadım bu ilk tüp bebek denemem o yüzden bi karşılaştırma yapamıyorum.ben transferden sonra eve gelince normal günlük hayata devam ettim yemeğimi yaptım evi toplam vakit geçsin diye Çekmece içlerini falan topladım ara ara yatıp dinlendim.inşallah tutar yaa bi de benim sabah akşam iğnem var sen yapıyomusun canımValla bende aynıym çok heyecanliyim sürekli burda belirtilerine değerlerine falan bakıyorum hamile kalanların seninle denk geldiğimiz süper oldu aileye insan konuşmak istemiyor bişey soyluyosun ya sen ole düşünme onu yapma bunu yapma iyi niyetliler ama işte biz de düşünmeden duramiyoruz ki malesef benim transferin iki günü bsey yoktu pek hatta eve gelince masa falan hazrladm yemek yedik sonra yattım uzandım halen daha yemeğini falan yapıyorum ara ara yatıyorum oturuyorum fazla kasmamak için kendimi beklemek çok zor cnku bide biraz gezinince belim in ağrısı hafifliyor sanki benm çok belim ağrıyor bide dün baya bi sabah iki kere başım döndü goguslerim sis akintim falan yok kasiklarmda ağrı yoktu iki gündür çok hafif kramp gre gb oluyor bide çok istahliyim ama bu benm acmdan pek iyi bsey değil çok kilo aldm ikinci denemem bu donduulmuslarla yapldi geçen sefer testin ertesi günü adet olmstum ama o zaman baş dönmem falan olmamisti ve opu çok zor geçtiği için çok aşırı agrilarm vardı belirti var mı yok mu hiç anlayamamstm
Hayırlısı inşallah hakkımızda bende jel kullanıyorum ayrıca sabah akşamda iğnem var. Sen kalbini ferah tut inşallah değerlerinde normal çıkar canımMrb cnm benim 28nde oldu transferim 8 ocak test gunun. Ama benim sansim biraz az cunku bi hormonumun degeri yuksek cikiyo dusuk olmasi gerekirken.4 ocakta hormon tahlili yaptircam aslinda o zaman sansim ne kadar yuksek cikicak ortaya. Ama nasip kismet bakalim. Ara ara karin agrisi oluyo, goguslerim tedaviye basladigindan beri cok hassas. Akintim var ama vajinal jel kullaniyorum muhtemeln o yuzden akintim oluyo. Bugun carsiya falan ciktim buranin pazariydi galiba yoruldum karnima agri girdi. Bide bazen ara ara kasik agrisi oluyorum.
İns degerim dusmustur. Ama benim gibi degeri yuksek cikip 10 haftalik hamile olan varmi hemsire soyledi. Bakalim ptesi gunu belli olacak. Bana transferin ilk gunu iki tane igne verdi baska ignem yok. Estrofem iciyorum sbah ogle aksam bideHayırlısı inşallah hakkımızda bende jel kullanıyorum ayrıca sabah akşamda iğnem var. Sen kalbini ferah tut inşallah değerlerinde normal çıkar canım
Bende sabah öğle akşam estrofem içiyorum sabah göbekten clexane akşam kalçadan progestoron iğnesi oluyorum. Günde 1er tanede coraspirin ve folik asit alıyorum.bide ben her yemeğin yanında acı çok yiyorum bişey olur mu ki yaa?İns degerim dusmustur. Ama benim gibi degeri yuksek cikip 10 haftalik hamile olan varmi hemsire soyledi. Bakalim ptesi gunu belli olacak. Bana transferin ilk gunu iki tane igne verdi baska ignem yok. Estrofem iciyorum sbah ogle aksam bide
Folik iciyorum baska kullandigim bisey yok simdilik. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin cumlesine de bize de.
Ay canimBende sabah öğle akşam estrofem içiyorum sabah göbekten clexane akşam kalçadan progestoron iğnesi oluyorum. Günde 1er tanede coraspirin ve folik asit alıyorum.bide ben her yemeğin yanında acı çok yiyorum bişey olur mu ki yaa?
Tamamen meraktan sordum belki bi fikrin vardır diye canım :)Ay
Ay canim
Onu hic anlamam :)
Kuzum Allah aşkına kendimizi paralasak boş yani ne gelir elden ne yazdıysa yaradan onu göreceğiz
İnan buna ben ağlarım diye düşünüyordum ağlamadım bile eşimin haline üzüldüm
O çok üzüldü ben onu teselli ediyorum şu anda
Yazık iki Bebek olacak diye hayal kuruyordu kahroldu adam artık denemeyelim diyor yok dedim yılmak yok Allah büyük maddi imkanım karşıladığı sağlığım el verdiği sürece devam dedim bir dondurulmuşembriyom var Onuda deniycem 2. Regli de çağırdı doktor oda olmazsa ne şansım varsa sonuna kadar devam
İnsanlar neler yaşıyor beterin beteri var Allah'ım isteyen tüm kadınlara tattırsın o duyguyu
Ben inanıyorum bizim bebeğimiz bizi bekliyor birZaman var onu yaşıyorum yeterki Rabbim içimizden
Konuşuruz Tabiki canım benim umudunu kaybetme
Öyle canım benim iyi seneler bu aradaEvet metanetli olmak lazım, nihayetinde dünyanın sonu değil. Elimizden gelen herşeyi yapmalıyız. Beni de 3. adette çağırdı. Bakalım artık tekrar konuşuruz.
Öyle canım benim iyi seneler bu arada
Canim hayirlisi olsun hakkimizda.senin şu metanetli halini gördükçe biz de rahatliyoruz.guc veriyorsun inanki.hayatin devam ettiğini gosterdin biZe.olmasa da seni ornek almak lazim.ctesi test gunum bakalım.hayirlisi olsun inşaallahKuzum Allah aşkına kendimizi paralasak boş yani ne gelir elden ne yazdıysa yaradan onu göreceğiz
İnan buna ben ağlarım diye düşünüyordum ağlamadım bile eşimin haline üzüldüm
O çok üzüldü ben onu teselli ediyorum şu anda
Yazık iki Bebek olacak diye hayal kuruyordu kahroldu adam artık denemeyelim diyor yok dedim yılmak yok Allah büyük maddi imkanım karşıladığı sağlığım el verdiği sürece devam dedim bir dondurulmuş embriyom var Onuda deniycem 2. Regli de çağırdı doktor oda olmazsa ne şansım varsa sonuna kadar devam
İnsanlar neler yaşıyor beterin beteri var Allah'ım isteyen tüm kadınlara tattırsın o duyguyu
Ben inanıyorum bizim bebeğimiz bizi bekliyor bir Zaman var onu yaşıyorum yeterki Rabbim içimizden umudu almasın
Benim de var malesef ama sadece akşamlari kan sulandirici iğne verdi doktorum kollarım mosmor ve baya amiri yapıyor malesef ama yinede sukrediyorum hamileliği boyunca kullananlar varmış inş bizde ole bişey olmazHakkımızda hayırlı olsun inşallah canım.soğru söylüyorsun bende kimseye söyledim aileden hem onlar stres yapmasınlar hemde bana yaptırmasınlar diye.bu beni. ben ilk doğal yolla hamile kaldım 6 aylık ölü doğum yaptım bidaha da hamile kalamadım bu ilk tüp bebek denemem o yüzden bi karşılaştırma yapamıyorum.ben transferden sonra eve gelince normal günlük hayata devam ettim yemeğimi yaptım evi toplam vakit geçsin diye Çekmece içlerini falan topladım ara ara yatıp dinlendim.inşallah tutar yaa bi de benim sabah akşam iğnem var sen yapıyomusun canım
Elmas ilk zamanlar bel agrisi ve gaz kasik agrisi cok oldu bende.hel ilk 5 gun yaniyodum.ama 6.gunden sonra sikayetlwrim azaldi.bugun 9.gün tek belirti göğüs sisligi baska bisey yokBenimde 5.gün embriyosu canım.amin canım inşallah çok heyecanlıyım fakat bişeyde hissetmiyorum korkuyorum ya olmazsa diye.senin ilk denemenmi herhangi bir belirti varmı
Mrb cnm cok sevindim adına , 2 tane transfer edilmisti ikisi de a kaliteydi, bnm de 9. Günüm yarın yaptırcam 2. Kan testini, deger yüksek cıktı dışgebelik olabilir mi diye sorulmuş acıkcası bilmiyorum ama ağrım yok hiç olmadı ,kramp arada bir, kanamam da sonuç ögrendikten sonra gecti karsılastrabılecegım baska kan degerım de yok az artmış cok açrtmış yorumunu yapamıyorum,ikiz olabilcegini düşünüyorum öle inanıyorum ki olsun, kanama devam ederse de korkma sakın parca dusurup bebegıne birsey olmayanlar var , iyi düşünelim iyi olsun, herkesin güzel haberlerini bekliyorum dualarım hepimiz içinMerhaba Can'ım senin mesajını görünce çok sevindim ve bana da ümit oldun az önce test sonucumu öğrendim 10. Gün bugün değerim 400 ama kanamam devam ediyor az da olsa. Senin kaç tane transfer edildi.
Ben koldan vurmuyorum kan sulandırıcıyı int.araştırdım en az göbekten acır diyodu bende kendim göbekten yapıyorum sabahları. Progestoronu kalçadan yaptırıyorum.evet gerçekten tüm hamileliği boyunca kullananlar var. O daha da zor gerçekten canımBenim de var malesef ama sadece akşamlari kan sulandirici iğne verdi doktorum kollarım mosmor ve baya amiri yapıyor malesef ama yinede sukrediyorum hamileliği boyunca kullananlar varmış inş bizde ole bişey olmaz
Yani bende sadece gaz sancısı var sayılıyosa :) inşallah hepimiz beklediğimiz sonucu alırız.senin test günün ne zaman canım?Elmas ilk zamanlar bel agrisi ve gaz kasik agrisi cok oldu bende.hel ilk 5 gun yaniyodum.ama 6.gunden sonra sikayetlwrim azaldi.bugun 9.gün tek belirti göğüs sisligi baska bisey yok
Aslinda pazar 12.gunu ama klinik kapali olduğu icin ctesi bakcaklarYani bende sadece gaz sancısı var sayılıyosa :) inşallah hepimiz beklediğimiz sonucu alırız.senin test günün ne zaman canım?
Hmm ben 10.günde test yaptıracakmışım senin kaçıncı gün transferi ki 12.gün dediler sanaAslinda pazar 12.gunu ama klinik kapali olduğu icin ctesi bakcaklar
Zeynep ne oldu sonuç yaw işten yemi geldimKızlar ya şu takvim nasıl yapılıyor banda gosterirmisinz beceremiyorum bi.türlü
Canim ben 22 sinde transfer oldum. 2 embriyo koydular biri iyi biri zayif dedi doktor.Hmm ben 10.günde test yaptıracakmışım senin kaçıncı gün transferi ki 12.gün dediler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?