- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
67 cnm cumartesi yine gel dedi cikMYO nye blmymZeynep ne oldu sonuç yaw işten yemi geldim
En Son kaçtıki67 cnm cumartesi yine gel dedi cikMYO nye blmym
Benim 2 embriyo konuldu 26snda test günüm 5 ocak.senin kaçıncı gün embriyosu benim 5.gün canımCanim ben 22 sinde transfer oldum. 2 embriyo koydular biri iyi biri zayif dedi doktor.
Benim progestan vajinal fitil canm kolundan vuruluyorm iğne yi de doktorum ordan vurma mi söylemiştiBen koldan vurmuyorum kan sulandırıcıyı int.araştırdım en az göbekten acır diyodu bende kendim göbekten yapıyorum sabahları. Progestoronu kalçadan yaptırıyorum.evet gerçekten tüm hamileliği boyunca kullananlar var. O daha da zor gerçekten canım
Benim sizlere tek tavsiyem ne olur test yapmayın ben yaptım hamilelik testi çift çizgi çıktı burda yazdım boşuna birbirimize bilmediğimiz halde hamilesin yazıyor umut veriyoruzCanim hayirlisi olsun hakkimizda.senin şu metanetli halini gördükçe biz de rahatliyoruz.guc veriyorsun inanki.hayatin devam ettiğini gosterdin biZe.olmasa da seni ornek almak lazim.ctesi test gunum bakalım.hayirlisi olsun inşaallah
Benim 2 embriyo konuldu 26snda test günüm 5 ocak.senin kaçıncı gün embriyosu benim 5.gün canım
Çok haklısın canım. Allah dayanma gücünü veriyor ve de devam etme gücünü .hepimize mutlu yıllar diliyorum.önemli olan bizim sağlığimiz evliliğimiz .o yüzden ikisine de iyi bakalım. Bebislerde bunlar sayesinde gelecek değilmi.Benim sizlere tek tavsiyem ne olur test yapmayın ben yaptım hamilelik testi çift çizgi çıktı burda yazdım boşuna birbirimize bilmediğimiz halde hamilesin yazıyor umut veriyoruz
Doktorları dinleyelim ikinci denememde meraktan ölsemde hiç bunu bilmiyor gibi davranacak yaşayacağım böyle daha yıpranıyor insan
12 gün sabır gösterip hayırlısı diyeceğim normalde çok duygusalım ama Allah dayanma gücü verdi şimdi kocamla evde yemek yapıyor yılbaşında başbaşa kutlama için hazırlanıyoruz
En Son kaçtıki
anladım cnm belki geç yerleşmiştir sen içini ferahh tut ...50 cnm
Evet canım bende salı günü kan testi yapacağım bana 5.gün embriyosu olduğu için 10.günde kanda çıkar dedi doktorum salı bekliyorum bende cnmSanirim test zamanımız aynı cnmbenim de transfer 27sinde oldu 5.gün embriyosudu 8 ocakta ta kan için cagidilar bakalım ben pazartesi önce idrar tahlili yapmayı planlıyorum
Dr.öyle.dedi cumartesi gel dedi yüzyüze konslm inşallah güzel çıkar50 cnm
İslh cnm islh .... iyi yıllar bu aradaDr.öyle.dedi cumartesi gel dedi yüzyüze konslm inşallah güzel çıkar
Saol cnm iyi yıllarİslh cnm islh .... iyi yıllar bu arada
Masallh darısı başıma arkdsmSelam kızlar 12. Gün sonucum 415 olmuş çok sukur bugunlerimize de elhamdülillah
Canım Allah seninde gönlüne gore versin demekki zamanı var söylemiştim bu benim 3.denemem ikinci denemende daha umutla sarilacaksin inşallah iyi olacak umut etmekten vazgecmeBenim sizlere tek tavsiyem ne olur test yapmayın ben yaptım hamilelik testi çift çizgi çıktı burda yazdım boşuna birbirimize bilmediğimiz halde hamilesin yazıyor umut veriyoruz
Doktorları dinleyelim ikinci denememde meraktan ölsemde hiç bunu bilmiyor gibi davranacak yaşayacağım böyle daha yıpranıyor insan
12 gün sabır gösterip hayırlısı diyeceğim normalde çok duygusalım ama Allah dayanma gücü verdi şimdi kocamla evde yemek yapıyor yılbaşında başbaşa kutlama için hazırlanıyoruz
Zeynepcim sağol inşallah sende güzel haberler alacaksin Allah kimsenin kucağını boş birakmasinMasallh darısı başıma arkdsm
Ben kullanıyorum ve aynı durumdayım.Çok yağlı olduğundan dikkatsiz vurulan iğne sonrasında oturamaz hale geliyoruz.Progestani igne olarak kullanan var mi? Kalçadan yapılıyor. 2 gündür basladim progestan eksikliği var diye ancak yürüyemez hale geldim. Çok ağrılı bi igne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?