transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim progestan vajinal fitil canm kolundan vuruluyorm iğne yi de doktorum ordan vurma mi söylemişti

Benim sizlere tek tavsiyem ne olur test yapmayın ben yaptım hamilelik testi çift çizgi çıktı burda yazdım boşuna birbirimize bilmediğimiz halde hamilesin yazıyor umut veriyoruz
Doktorları dinleyelim ikinci denememde meraktan ölsemde hiç bunu bilmiyor gibi davranacak yaşayacağım böyle daha yıpranıyor insan
12 gün sabır gösterip hayırlısı diyeceğim normalde çok duygusalım ama Allah dayanma gücü verdi şimdi kocamla evde yemek yapıyor yılbaşında başbaşa kutlama için hazırlanıyoruz

Benim 2 embriyo konuldu 26snda test günüm 5 ocak.senin kaçıncı gün embriyosu benim 5.gün canım

Sanirim test zamanımız aynı cnmbenim de transfer 27sinde oldu 5.gün embriyosudu 8 ocakta ta kan için cagidilar bakalım ben pazartesi önce idrar tahlili yapmayı planlıyorum

Çok haklısın canım. Allah dayanma gücünü veriyor ve de devam etme gücünü .hepimize mutlu yıllar diliyorum.önemli olan bizim sağlığimiz evliliğimiz .o yüzden ikisine de iyi bakalım. Bebislerde bunlar sayesinde gelecek değilmi.

Sanirim test zamanımız aynı cnmbenim de transfer 27sinde oldu 5.gün embriyosudu 8 ocakta ta kan için cagidilar bakalım ben pazartesi önce idrar tahlili yapmayı planlıyorum
Evet canım bende salı günü kan testi yapacağım bana 5.gün embriyosu olduğu için 10.günde kanda çıkar dedi doktorum salı bekliyorum bende cnm

Kızlar 8.günüm dondurulmuşlarla.adet olacakmış hissi,akıntı,sıkışıklık hissi devam ediyo.bunları yaşayıp da negatif sonuç alan var mı?

Canım Allah seninde gönlüne gore versin demekki zamanı var söylemiştim bu benim 3.denemem ikinci denemende daha umutla sarilacaksin inşallah iyi olacak umut etmekten vazgecme

Progestani igne olarak kullanan var mi? Kalçadan yapılıyor. 2 gündür basladim progestan eksikliği var diye ancak yürüyemez hale geldim. Çok ağrılı bi igne.

Progestani igne olarak kullanan var mi? Kalçadan yapılıyor. 2 gündür basladim progestan eksikliği var diye ancak yürüyemez hale geldim. Çok ağrılı bi igne.
Ben kullanıyorum ve aynı durumdayım.Çok yağlı olduğundan dikkatsiz vurulan iğne sonrasında oturamaz hale geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…