- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Progestani igne olarak kullanan var mi? Kalçadan yapılıyor. 2 gündür basladim progestan eksikliği var diye ancak yürüyemez hale geldim. Çok ağrılı bi igne.
Ya arkadaslar bu siskinlik herkeSte varmi. Ozellikle aksamlari cok oluyor bende limonlu maden suyu iciyorum her aksamKizlar herkesin yeni yili kutlu olsun. Saglikli huzurlu bol bebisli yillar
Evet canım bende de oluyo hem ilaclardan hem de ye ic yat tanYa arkadaslar bu siskinlik herkeSte varmi. Ozellikle aksamlari cok oluyor bende limonlu maden suyu iciyorum her aksam
Evet canım bende de oluyo hem ilaclardan hem de ye ic yat tan
Tebrik ediyorummmm canımmm :) Gözün aydın,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)bizim test tarihimiz aynıydı sanki erken mi yaptın testi? Heveslendim şimdicanısı sonuucum pozıtıfff teyzoş yapıom siziziii
Hayırlısı allah tamamına erdirsin ...canısı sonuucum pozıtıfff teyzoş yapıom siziziii
amin canım amin inşallahHayırlısı allah tamamına erdirsin ...
Tebrik ediyorummmm canımmm :) Gözün aydın,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)bizim test tarihimiz aynıydı sanki erken mi yaptın testi? Heveslendim şimdi
Yarın vereyim bari.Akşamları sol kasığım pıt pıt atıyor sanki.Bu sefer çok umutluyum inşallah sonuçlarımız da benzer :):)evet cnaım 4 ocaktı idrarda tek çizgi çıkınc aumutlarım kırıldı gittim kan verdimki değerim 300 çıktı sende vaerrrr
Yarın vereyim bari.Akşamları sol kasığım pıt pıt atıyor sanki.Bu sefer çok umutluyum inşallah sonuçlarımız da benzer :):)
Caniiiimmm.supersin maşallah.hadi gozunuz aydin.Rabbim bize de nasip etsincanısı sonuucum pozıtıfff teyzoş yapıom siziziii
Amin canim Rabbim daim kılsın darısı başınıza dualarimdasinizCaniiiimmm.supersin maşallah.hadi gozunuz aydin.Rabbim bize de nasip etsin
Ben varim canimArkadaslar 3 ocak veya 5 ocakta test tarihi bekleyenler varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?