transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Progestani igne olarak kullanan var mi? Kalçadan yapılıyor. 2 gündür basladim progestan eksikliği var diye ancak yürüyemez hale geldim. Çok ağrılı bi igne.

bend ekullanıyorum canım artık kalşcam tas gıbı vuruken cok ugrasaıyor hemsıre

Bende transferden beri kullanıyorum benimde hep morardı. Kolonyalı Pamuk'la ovunca biraz Ağrı'sı geçiyor arkadaşlar.

Tebrik ediyorummmm canımmm :) Gözün aydın,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)bizim test tarihimiz aynıydı sanki erken mi yaptın testi? Heveslendim şimdi

evet cnaım 4 ocaktı idrarda tek çizgi çıkınc aumutlarım kırıldı gittim kan verdimki değerim 300 çıktı sende vaerrrr

evet cnaım 4 ocaktı idrarda tek çizgi çıkınc aumutlarım kırıldı gittim kan verdimki değerim 300 çıktı sende vaerrrr
Yarın vereyim bari.Akşamları sol kasığım pıt pıt atıyor sanki.Bu sefer çok umutluyum inşallah sonuçlarımız da benzer :):)

Kremalıcorek çok sevindim , hayırlısıyla kucagına alırsın inş, caann o pıt pıt atmalar bende de var hamileyim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş

Bugun benim 8 gunum. Adet olucakmis gibi hissediyorum. Gogus hassasiyeti var ama sanirim aldigim hormon ilaclarindan kaynaklaniyor. Kotu haberi almaya cok yakinim. Ama hafta sonu mutlu olmak istiyorum. Bu sefer sabrederek erken test yapmiycam. Zor da olsa pazartesiyi bekliyorum.

Pozitif haberleri okudukca gercekten cok mutlu oluyorum. Hamile kalan arkadaslar, ins bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…