- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
kremalicorek merhaba. Benim de test günüm 4 ocakta normalde. 22 aralıkta 3.gun dondurulmus transferim oldu. Dün yani 10.gün dayanamadım kan testi yaptırdım 68,66 cıktı. Normal mi acaba meraktan catlıyorum.Seninki kacıncı gun transferiydi? Forumu takip etmeye calışıyorum ama hepsini okuyamadım.
Ayy insallah hayırlısıyla katlanarak devam ederiz canımm... Heyecan dorukta...Allahım bu uzun ve zorlu yolculukta herkese sabır ve mutlu son nasip etsin insallah..
Bende bekliyorum canm 5 ocak hayrli haberler arz inşArkadaslar 3 ocak veya 5 ocakta test tarihi bekleyenler varmi
Inşallah allahım bu sefer nasip etmiş olsun da güzel haberlerin sonu gelmesin,hepimizin yüzü gülsün kucağı dolsun inşallahhKremalıcorek çok sevindim , hayırlısıyla kucagına alırsın inş, caann o pıt pıt atmalar bende de var hamileyim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş
yapabildim mi acaba? Insallah dereyi görmeden pacaları sıvamıyorumdursende takvim yap hergun neler oluyor ıcınde ogreen
Kaç çıktı canm senin bide kaçıncı günü yaptrmis oldun testini4 ocak olup bekleyemeyenlerdenim3 ocakta tekrarlıcam ınsallah katlanır degerım
Bana mı dedn cnmZeynep haber ver olurmu
300 cıktı canım 10gün pazar yıne tekrarlıcamKaç çıktı canm senin bide kaçıncı günü yaptrmis oldun testini
Sana dedim cnn dr gitmiycekmiydin sen bu günBana mı dedn cnm
Canım tebrikler masallah. Darısı katlanarak devam etmesineGÜZEL haberlerini bekliyorumm canlar
Hayırlı olsun canim benimde 3. Gun embriyosu 9. gun 62 çıkmıştı sonucum. Önemli olan sayılardan cok iki katına çıkması pazartesi mi tekrar yaptiracaksin.yapabildim mi acaba? Insallah dereyi görmeden pacaları sıvamıyorumdur
tebrik ederim şekerim .inşallah sağlıkla devamını dilerim.darısı tüm bekleyenlerin başınacanısı sonuucum pozıtıfff teyzoş yapıom siziziii
tebrik ederim şekerim .inşallah sağlıkla devamını dilerim.darısı tüm bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?