transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

4 ocak olup bekleyemeyenlerdenim 3 ocakta tekrarlıcam ınsallah katlanır degerım

kremalicorek merhaba. Benim de test günüm 4 ocakta normalde. 22 aralıkta 3.gun dondurulmus transferim oldu. Dün yani 10.gün dayanamadım kan testi yaptırdım 68,66 cıktı. Normal mi acaba meraktan catlıyorum.Seninki kacıncı gun transferiydi? Forumu takip etmeye calışıyorum ama hepsini okuyamadım.

ayy canım gayet ıyı sonucun benım 5 .gündü meraklanıclcak hıc bırsey yok böle olmussun hamissin. bende dayanamadım yaptırdım sımdı pazar yıne verıcez katlanır ınsallah

Ayy insallah hayırlısıyla katlanarak devam ederiz canımm... Heyecan dorukta...Allahım bu uzun ve zorlu yolculukta herkese sabır ve mutlu son nasip etsin insallah..

Kremalıcorek çok sevindim , hayırlısıyla kucagına alırsın inş, caann o pıt pıt atmalar bende de var hamileyim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş
Inşallah allahım bu sefer nasip etmiş olsun da güzel haberlerin sonu gelmesin,hepimizin yüzü gülsün kucağı dolsun inşallahh

Salı gününe bugünü saymazsak iki gün kaldı allahım inş hayrli haberlerle geliriz benle ayni gün yaptrcak olanlar la beraber bende belirti yok galba ya hiç anlaşılmiyor ki belim ağrıyor daha fazlaydi azaldı sanki karnmda alt bölgede ara ara sancılar var ara ara kasiklarimda batma oluyor midem yanıyor iki gündür çok sisim gazm var hep goguslerim sis ama hep bole oldgu için pek anlam ifade etmiyor bide geçen gün başım çok donmustu iki kez sabah bidaha da olmadı ole yine dün akşam döndü ama bi an bole gaz kararmasi gb geçen sefer ki daha başka bsey di iştahım da açık ama ilaçlardan dir gb më geliyor hayrlisi bakalım bunlar hamilelik belirtisi sayılır mj bilmiyorum bunları yaşayan var mı başka

Arkadaslar gunaydin. 28 aralik ptesi yaptirdim bugun 6. Gunum. Ptesi hormon tahlili yaptircam acaba gebeligede baktirayim mi ptesi 8. Gunum olcak. Sizcee ???

yapabildim mi acaba? Insallah dereyi görmeden pacaları sıvamıyorumdur
Hayırlı olsun canim benimde 3. Gun embriyosu 9. gun 62 çıkmıştı sonucum. Önemli olan sayılardan cok iki katına çıkması pazartesi mi tekrar yaptiracaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…