transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar hamile olduğunu öğrenenler ne zaman dr à gideceksiniz.ve neler yapıyorsunuz .ben çok iş yapmamaya çalışıyorum. Mümkün olduğunca dinlenerek geçiriyorum. Küçük küçük batmalarım oluyor resmen rahmımin içinde. 31 inde kan gelmiş damla damla.dr korkma yerleşme kanamasıdir dedi.yine de dikkatli olmamız gerekiyor sanırım.

Mrb hayirlisi olsun. Tam kac gun sonra yaptirdiniz test?

Slmm ben perşembe ye kese görmeye gidicem islh ... cnm ise başladım 5 gün oldu hiç calisasimda yok valla ...

Ay 8 ocakta baktircam bende kanda gebelige. Ptesi baktirmayim hic o zaman bosuna

Benim test tarihim 3 ocak. Ama daha fazla beklemeye sabrim kalmadi. Birazdan gidip kan testi yaptiricam. Yoksa uykusuz kalicam yine. Bugun 9. Gunu. Zaten eger tuttuysa kanda illaki cikar diye dsunuyorum.

Sonucunuda yaz inş buraya bende salı yi beklemesem mi acaba pazartesi gitsem mi

Hayırlı olsun canim benimde 3. Gun embriyosu 9. gun 62 çıkmıştı sonucum. Önemli olan sayılardan cok iki katına çıkması pazartesi mi tekrar yaptiracaksin.
Valla yarın yaptırmayı düsünüyorum aslında pazartesi ise gideceğim icin yarın akşamüzeri yaptırırm heralde... Senin de hayırlı olsun canım

Kızlar dün kkabiz olmustum 13.gün istem dışı ikindim biliyorum olmaması gerekiyordu ama oldu dünden beri perisanim ağlamaktan biliyorum gittiler

Kızlar dün kkabiz olmustum 13.gün istem dışı ikindim biliyorum olmaması gerekiyordu ama oldu dünden beri perisanim ağlamaktan biliyorum gittiler

denizim bişi olmaz okadar allah aşkına bukadar seylere takınmayın al şurubunu iç rahat ol.. ıkınmayla mıkınmayla olmasaydı bu işler tarladakı kadınların hıc bırının cocugu olmazdı

merhaba arkadaşlar..ben yeni katıldım aranıza...24 aralıkda 2 adet en iyi kalite 2. gün embriyosu transfer edildi bana da. test tarihim 5 ocak..ama sanki olmadı gibi hissediyorum..ilk 2 gün kasık ve bel ağrılarım vardı sonra onlarda gectiler...pozitif sonuç alan arkadaşlar tedaviyi nerde yaptırdıklarını paylaşabilirler mi acaba. ben bahçeçide Cem Bey de yaptırdım...

Çakmak erdem ümraniye de yaptirdim cnm 3. Gun emriyosu 2 tane perşembe keseyi görmeye gidicez islh.. belirti arama cnm yaşadığın kasık ağrıları yumurta toplama işlemi yüzünden oluyor genelde normal gebe kalan kadınlarda bile regli günü geçtikten sonra oluyor belirti oluyor bu yuzden. Kafana takma bunları olurmu stres yapma olumlu düşün zaten bu dünyada yiyecegi ekmeği varsa bebisin olur zamanıysa olur ....

denizim bişi olmaz okadar allah aşkına bukadar seylere takınmayın al şurubunu iç rahat ol.. ıkınmayla mıkınmayla olmasaydı bu işler tarladakı kadınların hıc bırının cocugu olmazdı
Şimdi herhangi bi sorun olsa yada dusseydiler katlamazdı dimi

Hamilelik takvimi yapmıştım dün korkudan sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…