transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Test tarihim 3 ocakti. Bugum kan testi yaptirdim. Degerim.48 cikti. Doktorum pozitif ama daha cok erken dedi. Agliyorum mutluluktan. Ins degerlerim artar. Bebegim bana tutunur. Allah tum bekleyen arkadaslara.pozitif sonuc gostersin

Test tarihim 3 ocakti. Bugum kan testi yaptirdim. Degerim.48 cikti. Doktorum pozitif ama daha cok erken dedi. Agliyorum mutluluktan. Ins degerlerim artar. Bebegim bana tutunur. Allah tum bekleyen arkadaslara.pozitif sonuc gostersin

gayet ıyı canım ıcını ferah tutt cok guzell gozun aydın

Selam kizlar bende yeni uye oldum transferin 3.gunundeyim yatiyorum kalkip dolaniyorum ama grip gibiyim bikac kez hapsurdum arada kasik batmasi var sadece baskada bisey yok bu grip olayi beni umutuzluga itti iyi kalite 2 embryo koydular pko ve sperm problemimiz var bakalm nasip 11i test gunu sizinle vakit geciriyorum

Tebrik ederim. Darisi tum bekleyenlerin basina ins

Tebrikler canım hayırlısı ya katlasin insallah

Slmm ben perşembe ye kese görmeye gidicem islh ... cnm ise başladım 5 gün oldu hiç calisasimda yok valla ...
Canım seni erken çağırmış maşallah bana 3 hafta sonra gel keseyle kalp atışını duyarsınız dedide ben ne yapcam o zamana kadar acaba işler yolundami diye kendi kendimi yiyeceğim sanirim

Transfer sonucu beklerken bende sizler gibi en ufak degisikliklerden anlamlar cikarmaya calistim. Yeni transfer olan arkadaslar merak etmeyin..hapsirmakla gezinmekle bebege bir sey olmaz. Benim transferim.cok zor olmustu. Transfer sonrasi 3 saat araba yolculugu yaptim. Dun aksama kadar hic bir belirti hissetmedim. Sadece adetim yaklasmis gibi hissettim. Yine olmadi diyerek 1 gun erken test yaptirdim ve pozitif cikti. Cok fazla ilac aliyoruz. Herkesin hissetigi ama sizin hisettmediginiz seyler ilaclardan kaynaklaniyor olabilir. Herkesin vucut kimyasi farkli tepkiler verebilir. Moralinizi bozmayin. Ben cok mutluyum ama hala daha emin olamiyorum. Ins degerlerim artar. Sanki adetim yaklasmis gibinbiraz agrim var ve baski hissediyorum. Baska hissettigim hic bir belirti yok.

Gözünaydın canım çok seviniyorum haberlerinize:)tüm belirtiler var bende inşallah bu sefer nasip olmuştur.Sen de sağlıkla bebeğini kucakladığın günleri görürsün inşallah

Transferden kac gun sonra yaptin canim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…