- 2 Ocak 2016
- 46
- 4
- 1
- 32
Canm kacinci gundu ve yattinmi sonrasinda bide sorun neydi anlatrmisin kisaca hayrli olsun bu arada allah tamamina erdrsin insallahTransfer sonucu beklerken bende sizler gibi en ufak degisikliklerden anlamlar cikarmaya calistim. Yeni transfer olan arkadaslar merak etmeyin..hapsirmakla gezinmekle bebege bir sey olmaz. Benim transferim.cok zor olmustu. Transfer sonrasi 3 saat araba yolculugu yaptim. Dun aksama kadar hic bir belirti hissetmedim. Sadece adetim yaklasmis gibi hissettim. Yine olmadi diyerek 1 gun erken test yaptirdim ve pozitif cikti. Cok fazla ilac aliyoruz. Herkesin hissetigi ama sizin hisettmediginiz seyler ilaclardan kaynaklaniyor olabilir. Herkesin vucut kimyasi farkli tepkiler verebilir. Moralinizi bozmayin. Ben cok mutluyum ama hala daha emin olamiyorum. Ins degerlerim artar. Sanki adetim yaklasmis gibinbiraz agrim var ve baski hissediyorum. Baska hissettigim hic bir belirti yok.
Transferden sonra cok yatmadimCanm kacinci gundu ve yattinmi sonrasinda bide sorun neydi anlatrmisin kisaca hayrli olsun bu arada allah tamamina erdrsin insallah
Amin Canim. Sende mutlu.haberi alirsin ins. Test sonucumu aldigimda.negatif zannettim. Sonucu bile anliyamadim. Degerimi daha sonra farkettim. Ama negatif zannettigim anda bile acayip sakindim. Allahtan gelen herseye raziydimGözünaydın canım çok seviniyorum haberlerinize:)tüm belirtiler var bende inşallah bu sefer nasip olmuştur.Sen de sağlıkla bebeğini kucakladığın günleri görürsün inşallah
Amin Canim. Sende mutlu.haberi alirsin ins. Test sonucumu aldigimda.negatif zannettim. Sonucu bile anliyamadim. Degerimi daha sonra farkettim. Ama negatif zannettigim anda bile acayip sakindim. Allahtan gelen herseye raziydim
Uleenn ben nerden bileyim senin izin gününü ayarla işte kendine goreAma izin günüm çarşamba çarşamba gorurum dimi insallah
Tabiki mümkün .ben çok örneğini duydum canım. Hatta aldığımız ilaçlar sonrasında avantajlı olduğumuzu söylüyor dr lar .benim dr um yumurta toplama dan sonra 2 ay ara verdi transfer için ,ve her aradığımda hamilemisin diyordu .çok örneği varmışKızlar tüp bebek tedavi sonrasında tutmayıp tedaviye ara verildiğinde hiç normal yol ile hamile kalan duydunuzmu
Benim tüp bebek denemem tutmadı doktor 2. Reglinin 2. Yada 3. Günü gel dedi bu arada normal yol ile hamile kalma olasılığı mümkünmüdür sizce onu merak ediyorum
Bu güzel bir umut o haldeTabiki mümkün .ben çok örneğini duydum canım. Hatta aldığımız ilaçlar sonrasında avantajlı olduğumuzu söylüyor dr lar .benim dr um yumurta toplama dan sonra 2 ay ara verdi transfer için ,ve her aradığımda hamilemisin diyordu .çok örneği varmış
Gözün aydın canımKızlarrr 10.günüm ve sonuç 62 :)
Teşekkür ederim canım allah herkese göstersin.Inşallah 12.gün yeterli rakama ulaşırız
Tamm şekerim ayarlarim.Uleenn ben nerden bileyim senin izin gününü ayarla işte kendine gore
Ohh ohh maşallah...Kızlarrr 10.günüm ve sonuç 62 :)
3.gün embriyosu ve 10. Gün sonuç 62 iyi mi acaba?Ohh ohh maşallah...
3.gün embriyosu ve 10. Gün sonuç 62 iyi mi acaba?
Benim de 3.gün dondurulmuş transfer edildi. 10.gün 68 cıktı sonuç. Yarın yine yaptıracağım insallah katlanmış olur.3.gün embriyosu ve 10. Gün sonuç 62 iyi mi acaba?
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de kızım 9 yaşında ve biz de senelerdir kardeş istiyoruz ancak olmuyor. İnsallah bu tedaviden olumlu sonuc alırız...Selam arkadaşlar araniza yeni katilıyorum bir süredir takip ediyorum ama.transferimin 3. Günündeyim çok heycanliyim zaman geçmiyor. Kendimi sürekli bu forumlarda buluyorum.bu arada doğal yoldan 3 kere hamile kaldım.iki tane düşük oldu.biri kızımdan önce biride sonra.kızımda hiçbir sorun yaşamadım her şey normaldi.ama ikinci düşüğümden sonra bir daha hamile kalamadım.kızım 9 yaşına geldi.her gün kardeşim olsun diye dua ediyor.ikinci düşüğüm olduğunda 6 yaşindaydi ve durumdan çok etkilendi. Sürekli bize ağliyor neden kardeşim yok diye. Belki beni anlayamıyorsunuz ama inanın benim içinde olduğum durum çok zor.ilk denemem ve 5. Gün embriyosu.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza...
güzel canım sonucun hayırlı olsun.tek embriyo mı transfer etmişlerdi?3.gün embriyosu ve 10. Gün sonuç 62 iyi mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?