transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canm kacinci gundu ve yattinmi sonrasinda bide sorun neydi anlatrmisin kisaca hayrli olsun bu arada allah tamamina erdrsin insallah

Gözünaydın canım çok seviniyorum haberlerinize:)tüm belirtiler var bende inşallah bu sefer nasip olmuştur.Sen de sağlıkla bebeğini kucakladığın günleri görürsün inşallah
Amin Canim. Sende mutlu.haberi alirsin ins. Test sonucumu aldigimda.negatif zannettim. Sonucu bile anliyamadim. Degerimi daha sonra farkettim. Ama negatif zannettigim anda bile acayip sakindim. Allahtan gelen herseye raziydim

Kızlar tüp bebek tedavi sonrasında tutmayıp tedaviye ara verildiğinde hiç normal yol ile hamile kalan duydunuzmu
Benim tüp bebek denemem tutmadı doktor 2. Reglinin 2. Yada 3. Günü gel dedi bu arada normal yol ile hamile kalma olasılığı mümkünmüdür sizce onu merak ediyorum

Tabiki mümkün .ben çok örneğini duydum canım. Hatta aldığımız ilaçlar sonrasında avantajlı olduğumuzu söylüyor dr lar .benim dr um yumurta toplama dan sonra 2 ay ara verdi transfer için ,ve her aradığımda hamilemisin diyordu .çok örneği varmış

Bu güzel bir umut o halde
Neden bilmiyorum aklıma geldi benimde inşallah Rabbim 2.transfere gerek kalmadan nasip eder

Selam arkadaşlar araniza yeni katilıyorum bir süredir takip ediyorum ama.transferimin 3. Günündeyim çok heycanliyim zaman geçmiyor. Kendimi sürekli bu forumlarda buluyorum.bu arada doğal yoldan 3 kere hamile kaldım.iki tane düşük oldu.biri kızımdan önce biride sonra.kızımda hiçbir sorun yaşamadım her şey normaldi.ama ikinci düşüğümden sonra bir daha hamile kalamadım.kızım 9 yaşına geldi.her gün kardeşim olsun diye dua ediyor.ikinci düşüğüm olduğunda 6 yaşindaydi ve durumdan çok etkilendi. Sürekli bize ağliyor neden kardeşim yok diye. Belki beni anlayamıyorsunuz ama inanın benim içinde olduğum durum çok zor.ilk denemem ve 5. Gün embriyosu.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza...

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de kızım 9 yaşında ve biz de senelerdir kardeş istiyoruz ancak olmuyor. İnsallah bu tedaviden olumlu sonuc alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…