Iki tane transfer edildi canım.inşallah katlanır..Allahım herkese nasip ederr :)güzel canım sonucun hayırlı olsun.tek embriyo mı transfer etmişlerdi?
Arkadaslar 3 ocak veya 5 ocakta test tarihi bekleyenler varmi
benim transferim 29 aralıktı... Beklemek ne zormuş. Pazartesi bende e2 ve progestron baktırıcam. Zor tutuyorum kendimi kan testi yaptırmak istiyorumArkadaslar gunaydin. 28 aralik ptesi yaptirdim bugun 6. Gunum. Ptesi hormon tahlili yaptircam acaba gebeligede baktirayim mi ptesi 8. Gunum olcak. Sizcee ???
Bende yarin e2 ve progestrona baktircam. 8 ocakta tahlil gunum.benim transferim 29 aralıktı... Beklemek ne zormuş. Pazartesi bende e2 ve progestron baktırıcam. Zor tutuyorum kendimi kan testi yaptırmak istiyorum
Canım ben 7.gün itibariyle hergun yerleşen ikinci çizgiyi gormustum bazen geç tutunma olabiliyor görünmeye biliyor 5.gün embryosmuBenimde bugün 10.günüm evde test yapmak istiyorum çıkar mı sizce
Ya sizi oluyorum boyle hevesleniyorum yarin tahlille birlikte yaptirayim gebelikde diyorum ama sonra dusuk cikarsa uzulurum diyorum. Kafamda deli sorularCanım ben 7.gün itibariyle hergun yerleşen ikinci çizgiyi gormustum bazen geç tutunma olabiliyor görünmeye biliyor 5.gün embryosmu
Yapma belki geç tutunma olabilir iyi olur inşallah herşey hepimiz için Allah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin.Ya sizi oluyorum boyle hevesleniyorum yarin tahlille birlikte yaptirayim gebelikde diyorum ama sonra dusuk cikarsa uzulurum diyorum. Kafamda deli sorular
Ya valla icim icimi yiyiyo suan ama yaptirmicam cumaya kadar beklicemYapma belki geç tutunma olabilir iyi olur inşallah herşey hepimiz için Allah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet 5.gün embriyosu eğer ikinci çizgiyi goremezsen diye korkuyorumCanım ben 7.gün itibariyle hergun yerleşen ikinci çizgiyi gormustum bazen geç tutunma olabiliyor görünmeye biliyor 5.gün embryosmu
Aynı durumdayız sizinle:) benimde 5. gün embriyosu..bende yarın yaptırsam diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) bugün benim belim çok ağrıyor. Sizde bir ağrı sızı var mı?Bende yarin e2 ve progestrona baktircam. 8 ocakta tahlil gunum.
Selam kizlar bende yeni uye oldum transferin 3.gunundeyim yatiyorum kalkip dolaniyorum ama grip gibiyim bikac kez hapsurdum arada kasik batmasi var sadece baskada bisey yok bu grip olayi beni umutuzluga itti iyi kalite 2 embryo koydular pko ve sperm problemimiz var bakalm nasip 11i test gunu sizinle vakit geciriyorum
Allah yardimciniz olsun bende 11 i test nerde tedavi goruyosunuzSelam kizlar bende yeni uye oldum transferin 3.gunundeyim yatiyorum kalkip dolaniyorum ama grip gibiyim bikac kez hapsurdum arada kasik batmasi var sadece baskada bisey yok bu grip olayi beni umutuzluga itti iyi kalite 2 embryo koydular pko ve sperm problemimiz var bakalm nasip 11i test gunu sizinle vakit geciriyorum
Bursa jinemed murat erdemir canm yas 22 sorun pko ve sperm problemimiz ilk deneme senin nerede ve nasil geciriyorun zamaniniMerhaba
Allah yardimciniz olsun bende 11 i test nerde tedavi goruyosunuz
Benimde 5.gun embriyosu. Cok Zor bi surec. Belim dun agriyodu ama bugun kalktigimda karnim agriyodu biraz. Hala ara ara agriyorAynı durumdayız sizinle:) benimde 5. gün embriyosu..bende yarın yaptırsam diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) bugün benim belim çok ağrıyor. Sizde bir ağrı sızı var mı?
25 yaş ilk deneme sperm morfolojisi bozuk ve sadece 3tane yumurta alabildiler 3.gun 2 embriyo transfer edildi evde kendimi uormadan işlerimi yapiyorum.kayseri tup bebekBursa jinemed murat erdemir canm yas 22 sorun pko ve sperm problemimiz ilk deneme senin nerede ve nasil geciriyorun zamanini
Ben hiç bişey hissetmiyorum erken galibaAynı durumdayız sizinle:) benimde 5. gün embriyosu..bende yarın yaptırsam diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) bugün benim belim çok ağrıyor. Sizde bir ağrı sızı var mı?
Allah yardimcimiz olsun 11ine kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum ben is yapmiyorum dolaniyorum oturuyrum uzaniyorum hic belirti gbi biseyin varmi25 yaş ilk deneme sperm morfolojisi bozuk ve sadece 3tane yumurta alabildiler 3.gun 2 embriyo transfer edildi evde kendimi uormadan işlerimi yapiyorum.kayseri tup bebek
Himm yazmissin zaten bende kasik batiyr bazen dondurulmus yapildi gogsumde agri yokBen hiç bişey hissetmiyorum erken galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?