transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaslar 3 ocak veya 5 ocakta test tarihi bekleyenler varmi
Arkadaslar gunaydin. 28 aralik ptesi yaptirdim bugun 6. Gunum. Ptesi hormon tahlili yaptircam acaba gebeligede baktirayim mi ptesi 8. Gunum olcak. Sizcee ???
benim transferim 29 aralıktı... Beklemek ne zormuş. Pazartesi bende e2 ve progestron baktırıcam. Zor tutuyorum kendimi kan testi yaptırmak istiyorum

Canım ben 7.gün itibariyle hergun yerleşen ikinci çizgiyi gormustum bazen geç tutunma olabiliyor görünmeye biliyor 5.gün embryosmu
Ya sizi oluyorum boyle hevesleniyorum yarin tahlille birlikte yaptirayim gebelikde diyorum ama sonra dusuk cikarsa uzulurum diyorum. Kafamda deli sorular

Ya sizi oluyorum boyle hevesleniyorum yarin tahlille birlikte yaptirayim gebelikde diyorum ama sonra dusuk cikarsa uzulurum diyorum. Kafamda deli sorular
Yapma belki geç tutunma olabilir iyi olur inşallah herşey hepimiz için Allah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar Allah büyük herşeyin hayırlısı isteyi bol dua gönlümüzü ferah tutun güzel şeyler dusunun inşallah hepimiz için iyi olacak herşey Allah sevdigi kulları imthan edermis

Bende yarin e2 ve progestrona baktircam. 8 ocakta tahlil gunum.
Aynı durumdayız sizinle:) benimde 5. gün embriyosu..bende yarın yaptırsam diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) bugün benim belim çok ağrıyor. Sizde bir ağrı sızı var mı?

Merhaba
Allah yardimciniz olsun bende 11 i test nerde tedavi goruyosunuz

Aynı durumdayız sizinle:) benimde 5. gün embriyosu..bende yarın yaptırsam diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) bugün benim belim çok ağrıyor. Sizde bir ağrı sızı var mı?
Benimde 5.gun embriyosu. Cok Zor bi surec. Belim dun agriyodu ama bugun kalktigimda karnim agriyodu biraz. Hala ara ara agriyor

25 yaş ilk deneme sperm morfolojisi bozuk ve sadece 3tane yumurta alabildiler 3.gun 2 embriyo transfer edildi evde kendimi uormadan işlerimi yapiyorum.kayseri tup bebek
Allah yardimcimiz olsun 11ine kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum ben is yapmiyorum dolaniyorum oturuyrum uzaniyorum hic belirti gbi biseyin varmi

Tüp bebekle 2 kere hamile kaldım. Belirtileri ancak negatif denemelerle kıyaslayarak anlayabiliyorum yoksa bunca ilaç kullanırken anlamak gerçekten çok zor. Benim için tutunduysa adet benzeri ağrılar hiç olmuyor, vücut ısım hep yüksek kalıyor ve aşırı duygusallık yaşıyorum. Test gününe doğru koku duyusunda belirgin bir artış oluyor. Ama herkeste farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…