transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Adete benzer bendede yok iki embryo 11ini bekleyemicem gbi geliyr

Evet 5.gün embriyosu eğer ikinci çizgiyi goremezsen diye korkuyorum
Canım büyük ihtimalle çıkar ama bence en garantisi 5. gün embriyo transferinin 9. günü test yapmak. O test de ultra erken gebelik testi olsun. Şimdi yaparsın çıkmaz falan kendini boşuna üzersin.

Kizlar 5. Gun embriyosu benim. 8 ocak test gunum. Bugun 7. Gunun ve sabahtan beri karin agrim var adet agrisi gibi. Birde ne tuhaftir ki pismis sogan kokuyo suan heryer sanki

Kizlar 5. Gun embriyosu benim. 8 ocak test gunum. Bugun 7. Gunun ve sabahtan beri karin agrim var adet agrisi gibi. Birde ne tuhaftir ki pismis sogan kokuyo suan heryer sanki
Benim de 12. gun koku duyum bir garip olmuştu. Evde hiç kokusunu almadığım şeylerin kokusunu alıyordum. Mesela kedi. Kendisini temizlerken yanında duramuyordum çünkü tükrük kokuyordu Halbuki normalde hiç o kokuyu almam. Çok hassaslaşıyor. Adet ağrısı ben de hiç olmamıştı ama bence olabilir de. Pozitiften sonra ki şimdi bile bazı günler adet öncesi gibi hafif de olsa ağrı oluyor.

Haklisin ama pskolojim bozuldu gercekten aglayasim var hep bide midem bulaniyo diyorum ya pskolojim Bozuldu
Ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş beslenmene dikkat et hoşlandigin şeylere vakit ayir .Ben baktimki yattikca stres oluyorum biraktim yatmayi yemek temizlik canim ne isterse yapiyorum eminim stresten daha az verir bunlar sende baska şeylere odaklan Rabbim büyük...

İns tutunma agrisidir. Moralim bozuldu cunku sabahtan beri. Kendimi dinlemeye basladim

merhaba kızlar,konuyu takipteyim güzel haberler alınca mutlu oluyorum,biz de bu ay dondurulmuşlarla 2. kez denicez nasipse,bizim sorun azosperm,dondurulmuşlarla hamile kalan var mı aranızda,çözülünce bozulur mu endişesi var bende,folik asit kullanmaya yeni başladım başka yapmam gereken birşey var mı,15 gün sonra adetle birlikte ilaç kullanmaya başlıcam sanırım..

Canım büyük ihtimalle çıkar ama bence en garantisi 5. gün embriyo transferinin 9. günü test yapmak. O test de ultra erken gebelik testi olsun. Şimdi yaparsın çıkmaz falan kendini boşuna üzersin.
Bende de hicbelirti yok sadece geceleri ellerim ve ayaklarım yaniyor gün boyu ağız kurulugu var

Hamile kaldiktan sonra agriniz var mi? Benim bugun 11.gunum testim pozitif. Ama dun aksamdan beri agrim var. Bugun adet agrisi gibi agrim var. Ara ara yokluyor. Doktoruma telefon ettim. Rahim genislerlen agri olmasi normal dedi. Ama ben yine de cok korkuyorum.

Ben dondurulmus embriyo ile hamile kaldim. Test sonucumu soyliyim 9. Gün 84 çıktı. Bir hafta sonra doktor 1000 olmasi lazim dediğinde 2600 olmuştu. Hiç bir sıkıntı yasanmadi.

Ben dondurulmus embriyo ile hamile kaldim. Test sonucumu soyliyim 9. Gün 84 çıktı. Bir hafta sonra doktor 1000 olmasi lazim dediğinde 2600 olmuştu. Hiç bir sıkıntı yasanmadi.
Canim mrb yarin 7. Gunum e2 ve p4 e baktircam. Gebelige de baktirayim mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…