- 2 Ocak 2016
- 46
- 4
- 1
- 32
Adete benzer bendede yok iki embryo 11ini bekleyemicem gbi geliyrBen tüp bebekte 2 kere pozitif 5 kere de negatif almıştım. İki pozitifi de anladım çünkü negatiflerden farklıydı. İlk denemem olsa anlayamazdım. Benim için tutunduysa adet benzeri ağrılar hiç olmuyor, vücut ısım hep yüksek kalıyor ve aşırı duygusallık yaşıyorum. Test gününe doğru koku duyusunda belirgin bir artış oluyor. Ama herkeste farklı olabilir.
Canım büyük ihtimalle çıkar ama bence en garantisi 5. gün embriyo transferinin 9. günü test yapmak. O test de ultra erken gebelik testi olsun. Şimdi yaparsın çıkmaz falan kendini boşuna üzersin.Evet 5.gün embriyosu eğer ikinci çizgiyi goremezsen diye korkuyorum
Rabbim sabır versin belirtiler olursa yazarım sizde ohmal etmeyin olurmuAdete benzer bendede yok iki embryo 11ini bekleyemicem gbi geliyr
Tabiki yazarim sadece sol kasigim batiyor ve basim donuyor yatmaktan olsa gerek ve ben hapsurdum bikac kez grip gbi oldumRabbim sabır versin belirtiler olursa yazarım sizde ohmal etmeyin olurmu
Beklesen iyi edersin oncesinde alacagin negatif sonuç üzmesin garanti olsunRabbim sabır versin belirtiler olursa yazarım sizde ohmal etmeyin olurmu
Evet beklemek çok zor ama erken yaparsan da pozitif olduğu halde testte çıkmayabilir. En erken yumurta toplamadan sonraki 13. gün yap canım.Adete benzer bendede yok iki embryo 11ini bekleyemicem gbi geliyr
Benim de 12. gun koku duyum bir garip olmuştu. Evde hiç kokusunu almadığım şeylerin kokusunu alıyordum. Mesela kedi. Kendisini temizlerken yanında duramuyordum çünkü tükrük kokuyorduKizlar 5. Gun embriyosu benim. 8 ocak test gunum. Bugun 7. Gunun ve sabahtan beri karin agrim var adet agrisi gibi. Birde ne tuhaftir ki pismis sogan kokuyo suan heryer sanki
Haklisin ama pskolojim bozuldu gercekten aglayasim var hep bide midem bulaniyo diyorum ya pskolojim BozulduBeklesen iyi edersin oncesinde alacagin negatif sonuç üzmesin garanti olsun
Canm donmus benimkiler 3.gun olmasi lazim 11 i test gunu 30u transfer olduguna goreEvet beklemek çok zor ama erken yaparsan da pozitif olduğu halde testte çıkmayabilir. En erken yumurta toplamadan sonraki 13. gün yap canım.
Ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş beslenmene dikkat et hoşlandigin şeylere vakit ayir .Ben baktimki yattikca stres oluyorum biraktim yatmayi yemek temizlik canim ne isterse yapiyorum eminim stresten daha az verir bunlar sende baska şeylere odaklan Rabbim büyük...Haklisin ama pskolojim bozuldu gercekten aglayasim var hep bide midem bulaniyo diyorum ya pskolojim Bozuldu
İns tutunma agrisidir. Moralim bozuldu cunku sabahtan beri. Kendimi dinlemeye basladimBenim de 12. gun koku duyum bir garip olmuştu. Evde hiç kokusunu almadığım şeylerin kokusunu alıyordum. Mesela kedi. Kendisini temizlerken yanında duramuyordum çünkü tükrük kokuyorduHalbuki normalde hiç o kokuyu almam. Çok hassaslaşıyor. Adet ağrısı ben de hiç olmamıştı ama bence olabilir de. Pozitiften sonra ki şimdi bile bazı günler adet öncesi gibi hafif de olsa ağrı oluyor.
Bende de hicbelirti yok sadece geceleri ellerim ve ayaklarım yaniyor gün boyu ağız kurulugu varCanım büyük ihtimalle çıkar ama bence en garantisi 5. gün embriyo transferinin 9. günü test yapmak. O test de ultra erken gebelik testi olsun. Şimdi yaparsın çıkmaz falan kendini boşuna üzersin.
Ben dondurulmus embriyo ile hamile kaldim. Test sonucumu soyliyim 9. Gün 84 çıktı. Bir hafta sonra doktor 1000 olmasi lazim dediğinde 2600 olmuştu. Hiç bir sıkıntı yasanmadi.merhaba kızlar,konuyu takipteyim güzel haberler alınca mutlu oluyorum,biz de bu ay dondurulmuşlarla 2. kez denicez nasipse,bizim sorun azosperm,dondurulmuşlarla hamile kalan var mı aranızda,çözülünce bozulur mu endişesi var bende,folik asit kullanmaya yeni başladım başka yapmam gereken birşey var mı,15 gün sonra adetle birlikte ilaç kullanmaya başlıcam sanırım..
Canim mrb yarin 7. Gunum e2 ve p4 e baktircam. Gebelige de baktirayim mi senceBen dondurulmus embriyo ile hamile kaldim. Test sonucumu soyliyim 9. Gün 84 çıktı. Bir hafta sonra doktor 1000 olmasi lazim dediğinde 2600 olmuştu. Hiç bir sıkıntı yasanmadi.
28nde ptesi yaptirmistim transferiCanim mrb yarin 7. Gunum e2 ve p4 e baktircam. Gebelige de baktirayim mi sence
Evet yuzde yuz hamilesin. Tebrikler☺Kızlarrrrrrrr bugün transferden sonra 8.günümdü dayanamadım 1 saat önce kan verdim ve sonuç 187,5 hala inanamıyorum hamileyim dimi yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?