Tebrik ederimm. Benimde yarin 8. Gunum olcak ama karnim agriyo sabahtan beri yaptirsam mi yarin bendeKızlarrrrrrrr bugün transferden sonra 8.günümdü dayanamadım 1 saat önce kan verdim ve sonuç 187,5 hala inanamıyorum hamileyim dimi yaaa :)
Canım hayırlı olsun evet hamilesinKızlarrrrrrrr bugün transferden sonra 8.günümdü dayanamadım 1 saat önce kan verdim ve sonuç 187,5 hala inanamıyorum hamileyim dimi yaaa :)
Bende de hicbelirti yok sadece geceleri ellerim ve ayaklarım yaniyor gün boyu ağız kurulugu var
Hamile kaldiktan sonra agriniz var mi? Benim bugun 11.gunum testim pozitif. Ama dun aksamdan beri agrim var. Bugun adet agrisi gibi agrim var. Ara ara yokluyor. Doktoruma telefon ettim. Rahim genislerlen agri olmasi normal dedi. Ama ben yine de cok korkuyorum.
TebriklerKızlarrrrrrrr bugün transferden sonra 8.günümdü dayanamadım 1 saat önce kan verdim ve sonuç 187,5 hala inanamıyorum hamileyim dimi yaaa :)
İns tutunma agrisidir. Moralim bozuldu cunku sabahtan beri. Kendimi dinlemeye basladim
11'i de zaten tam olarak benim dediğim güne denk geliyor. Seni fazla bekletmemek için mümkün olan en erken güne tarih vermişler. Sabırlı olmaya çalış canım. İnşallah sonu hayırlı olur.Canm donmus benimkiler 3.gun olmasi lazim 11 i test gunu 30u transfer olduguna gore
Çok teşekkür ederim canım şimdide değerin katlanmasını beklicem inşallah o da olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Evet yuzde yuz hamilesin. Tebrikler☺
Çok sevindim canm hadi bakalım ya ben bekliyorum hala bak smdi sen ole deyince bi gidip yrn yaptrsammi oldum ay hadi darısı bana :))Kızlarrrrrrrr bugün transferden sonra 8.günümdü dayanamadım 1 saat önce kan verdim ve sonuç 187,5 hala inanamıyorum hamileyim dimi yaaa :)
Yaptır bence canım benim 5.gün embriyosuydu seninde öyleyse bekleme derim :)Tebrik ederimm. Benimde yarin 8. Gunum olcak ama karnim agriyo sabahtan beri yaptirsam mi yarin bende
ÇokCanım hayırlı olsun evet hamilesin
Değerin de gayet iyi maşallah. Allah tamamına erdirsin.
Çok teşekkür ederim Canım çok sağol inşallah değerim de katlanmaya devam eder
Evet canım işte o vücudun sıcak olduğu için. İnşallah iyiye işarettir.
Canım korkma benim hala zaman zaman ağrım oluyor :)
Kanama olmadığı sürece sorun yok.
Canım senin hiç kahve akintin oldumu siyaha yakın bugün 15.günüm sabahtan beri ara ara geldi endiselenmelimiyimYarın kan verebilirsin canım rahat edeceksen. 5. gün transferinin 8. günü ise mutlaka çıkacaktır. Sadece 2 gün sonra tekrar kan vermen gerekebilir erken baktırdığın için. Yada 1 gün daha dayan.
Canım ben her ne kadar tuttuğunu hissetsem de her gün ağlamıştım ya tutmadıysa diye. Benim de geçen hafta 1 gün adet olmadan önceki hafif ağrı gibi ağrım olmuştu. Bu kadar ultrasona, her şeyin yolunda gitmesine rağmen moralim bozuldu. Senelerce o ağrının sonunda hayal kırıklığı yaşadığımız için moralinin bozulması gayet normal.
Şiddetli bir ağrı mı? Bir de sadece ağrı değil başka adet belirtileri de olur normalde. Adet olacağımı ağrıdan çok rahim de sanki bir el içeriyi karıştırıyormuş gibi rahatsız edici bir hisle anlardım. Ayrıca ruh halim değişik olurdu. Çok tedirgin olurdum. Bacaklarımdan kan çekilmiş gibi aşırı halsiz olurdum. Vücut ısım düşerdi. Hamilelikteki ağrılarda bunlar olmuyordu bende.
Canım hayırlı olsun evet hamilesin
çok teşekkür ederim Canım inşallah değerimde katlanmaya devam eder :)
Canim siddetli degil agrim hafif hafif agrim var. Simdi aklima geldi dun falan cok usudum evde dogalgaz olmasina ragmen sicak su torbasi yaptim ona sarildim. Belki de agrim usuttugum icindir. Aslinda yarin yaptirip cuma tekrar yaptiririm. Asil gunum cumaYarın kan verebilirsin canım rahat edeceksen. 5. gün transferinin 8. günü ise mutlaka çıkacaktır. Sadece 2 gün sonra tekrar kan vermen gerekebilir erken baktırdığın için. Yada 1 gün daha dayan.
Canım ben her ne kadar tuttuğunu hissetsem de her gün ağlamıştım ya tutmadıysa diye. Benim de geçen hafta 1 gün adet olmadan önceki hafif ağrı gibi ağrım olmuştu. Bu kadar ultrasona, her şeyin yolunda gitmesine rağmen moralim bozuldu. Senelerce o ağrının sonunda hayal kırıklığı yaşadığımız için moralinin bozulması gayet normal.
Şiddetli bir ağrı mı? Bir de sadece ağrı değil başka adet belirtileri de olur normalde. Adet olacağımı ağrıdan çok rahim de sanki bir el içeriyi karıştırıyormuş gibi rahatsız edici bir hisle anlardım. Ayrıca ruh halim değişik olurdu. Çok tedirgin olurdum. Bacaklarımdan kan çekilmiş gibi aşırı halsiz olurdum. Vücut ısım düşerdi. Hamilelikteki ağrılarda bunlar olmuyordu bende.
Evet 5. Gun embriyosu. Yaptirayim yarin. Allahim sen yuzumuzu kara cikarma yarabbimYaptır bence canım benim 5.gün embriyosuydu seninde öyleyse bekleme derim :)
Canım çok teşekkür ederim bi belirti yok aslında sadece karnım ağrıyo o kadar bende eşimin ısrarı üzerine gidip yaptırdım iyi ki ısrar etmiş diyorum :)Elmas yrn benim de 9. Günüm gaza geldim valla çok beklicektim 10 . Günü ama yrn gideyim yaptrayim bari eşime de soyledim bak 8. GNU çıkmış die yrn yaotralim o zaman diyor çok heyecanlandm suan :) belirti neler yasamstin canm
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin RabbimTe
Tebrikler
Benim de adet agrilarim var ama normalde adet olmadan önce ki iki üç gün çok başım ağırir migrenim var cnku ama yrn adet günüm salı günü de test günüm smdi başımın agrimamasi iyi bi durm o zaman bide bu estrofemi falan kullanırken adet olunmuyor değil mi umitlendim smdi sen ole yazınca hadi bakalım arkadsm senin de adet değildir de hamileliktir insCanim siddetli degil agrim hafif hafif agrim var. Simdi aklima geldi dun falan cok usudum evde dogalgaz olmasina ragmen sicak su torbasi yaptim ona sarildim. Belki de agrim usuttugum icindir. Aslinda yarin yaptirip cuma tekrar yaptiririm. Asil gunum cuma
Amin Canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum:)Evet 5. Gun embriyosu. Yaptirayim yarin. Allahim sen yuzumuzu kara cikarma yarabbim
Bence de iyi olmuş bende yrn yaptrayim bari ya hamile gb hissediyorum kendimi ama bakalım hayırlısı bi yandan da deli gb korkuyorum ya negatif olsa dieCanım çok teşekkür ederim bi belirti yok aslında sadece karnım ağrıyo o kadar bende eşimin ısrarı üzerine gidip yaptırdım iyi ki ısrar etmiş diyorum :)
Canım hayırlı olsun evet hamilesin
Cok tesekkurler. Mumkun oldugunca dinleniyorum. Yattigim zaman agrim da geciyor sanki.Canım hayırlı olsun evet hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?