Benimde adet gunum carsamba gunu. Test gunun cuma. Valla hic bilmiyorum ki adet oluyomusun. İns adet agrisi deildir zaten benim normalde adetin ertesi gunu baslar agrilarim ona tam gelesiye kadar. Yarin yaptirip yazicam cnm bakalim nasip kismet artikB
Benim de adet agrilarim var ama normalde adet olmadan önce ki iki üç gün çok başım ağırir migrenim var cnku ama yrn adet günüm salı günü de test günüm smdi başımın agrimamasi iyi bi durm o zaman bide bu estrofemi falan kullanırken adet olunmuyor değil mi umitlendim smdi sen ole yazınca hadi bakalım arkadsm senin de adet değildir de hamileliktir ins
Tamam yarin sonuclar cikar cikmaz yazicam burdanAmin Canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde bende yrn yaptrmaya karar verdim inş pozitif olur :)Benimde adet gunum carsamba gunu. Test gunun cuma. Valla hic bilmiyorum ki adet oluyomusun. İns adet agrisi deildir zaten benim normalde adetin ertesi gunu baslar agrilarim ona tam gelesiye kadar. Yarin yaptirip yazicam cnm bakalim nasip kismet artik
Herşey Allah'tan kuzum sadece dua et ve olumlu düşün yeter..Bence de iyi olmuş bende yrn yaptrayim bari ya hamile gb hissediyorum kendimi ama bakalım hayırlısı bi yandan da deli gb korkuyorum ya negatif olsa die
Hayırlısı olur inşllahh canım bol bol dua et :)Tamam yarin sonuclar cikar cikmaz yazicam burdan
Yrn yazarım artık sonucu bakalım bu gece uyku da uyuyamam zaten dediğin gb bol bol dua edeyim allah isteyen herkese nasip etsin inş :)Herşey Allah'tan kuzum sadece dua et ve olumlu düşün yeter..
Merhaba test günün cuma günüyse bencr yaptırm canım cok erken bence Biraz daha bekle derim benBenimde adet gunum carsamba gunu. Test gunun cuma. Valla hic bilmiyorum ki adet oluyomusun. İns adet agrisi deildir zaten benim normalde adetin ertesi gunu baslar agrilarim ona tam gelesiye kadar. Yarin yaptirip yazicam cnm bakalim nasip kismet artik
Kızlar benm kafam çok karışık yardımcı olabilcek varmı 14. De transfer oldum 9. Gün bthcg 19.38 ._11. Gün 34.31.._14. Gün 80.80 çıktı doktorum tebrikler biraz düşük ama 23. Günüme denk gelecek şekilde bi tarih verdi keseye bakalım dedi yarın 21. Günüm test yapıcam tekrar sizce eğer düşse yada gebelik devam etmese adet olurmuydum yoksa ilaç kullanmaya devam ettiğim için ilaçlarmı korur hiç bi belirtim yok kullandığım ilaçlar estrofem ve crinone jel böyle düşük değerlere sahip olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Oyle mi diyosun. Ya icim icimi yiyiyo zor duruyorum yani dusun cumaya kadar nasil dayancamMerhaba test günün cuma günüyse bencr yaptırm canım cok erken bence Biraz daha bekle derim ben
Kaçıncı gün embriyosu canm senin 5. Gün de gerçekten çok erken olur en azndan 8. Günü nu bekle bence 3. Gün emriyosuy sa eğer 10. Günü kesinlikle bekle derim hamile kalırsın çıkmaz belki üzülürsn boşu bosunaOyle mi diyosun. Ya icim icimi yiyiyo zor duruyorum yani dusun cumaya kadar nasil dayancam
Çok saol cnm biraz içim rahatladı İnş öyle olur hepimiz sağlıkla alırız kucağımızacanım değer rakamların düşük olabılır ama 2 katı ile katlandıgı ıcın gayet sağlıklı bır gebelık her kadında deger sayısı farklıdır önemlı katlanıyor olmasıkı senınkıde gayet katlanmıs. kese ıcın bellı deger ustune cıkması gerekıyor ya oyuzden öyle demiş .
cnm panik yapma İnş yerleşme kanaması oluyomuş benm eltimin bir hafta. Kanaması olmuş İnş öyledir senindeSanirim az once dustu bebegim. Tuvalette peceteye kanli beyaz pihti geldi. Az oncesinde de kahverengi gelmisti. Yogun agrilarim.vardi. yarin tekrar test yaptiricam.
5. Gun embriyosu canim yarin 1 hafta olcak iste ptesiyi sayarsak yarin 8. Gunum oluyoKaçıncı gün embriyosu canm senin 5. Gün de gerçekten çok erken olur en azndan 8. Günü nu bekle bence 3. Gün emriyosuy sa eğer 10. Günü kesinlikle bekle derim hamile kalırsın çıkmaz belki üzülürsn boşu bosuna
Bir gün daha geçsin o zaman ya tam 8. Günü yaptir gezmeye falan got biryere rahatlat kendini biraz benmd çok yoğun geçti kaç gündür bi yandan hiç yatamadim o yüzden ya tutunmadysa die korkuyorum ama bi yandan da yoğunluk olmasaydi zaman geçmek bilmez di böyle pazar günü geliverdi gb oldu başka şeylerle ilgilen salı günü git yaptir inş pozitif cikar canm5. Gun embriyosu canim yarin 1 hafta olcak iste ptesiyi sayarsak yarin 8. Gunum oluyo
Ins oyledir. Ama cok.korkuyorum.bundan oncede dusugum olmustu.6.haftalikti. o zaman daha yogun.kan ve parca gelmisti.cnm panik yapma İnş yerleşme kanaması oluyomuş benm eltimin bir hafta. Kanaması olmuş İnş öyledir seninde
Bencede hemen sıkma canını ya yerlesme kanaması die düşün benceIns oyledir. Ama cok.korkuyorum.bundan oncede dusugum olmustu.6.haftalikti. o zaman daha yogun.kan ve parca gelmisti.
Valla haklısın cok zor biliyorum bende dayanamadım ama 9. Gun yaptırdım ama senin sanırım 5. Gunmüş oyle olunca erken yapıyolarmıs ama genede sen bilirsin cvanımOyle mi diyosun. Ya icim icimi yiyiyo zor duruyorum yani dusun cumaya kadar nasil dayancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?