transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Tamam canim oyle yapayim o zaman. Saolasin :)

Kızlar bana dua edin gidicem bi yarım saate kan vermeye ama korkuyorum smdi ye kadar hep kaldm heralde bu sefer falan diodum başım agrimiyor diodum aksamdan beri başım ağrım aya başladı smdi de olmadı gene galiba diorum bakalım ne çıkıcak ama bi anda aksamdan beri nagtf olcak die bi his geldi

Pskolojik olarak basina agri girmis olabilir kotu dusunme. İyi dusun iyi olsun. İns guzel sonuc alirsin. Bende e2 ve p4 e baktirmaya geldim. Acaba arada gebeligede baktirsam mi diyorum hazir kan alirlarken.

Pskolojik olarak basina agri girmis olabilir kotu dusunme. İyi dusun iyi olsun. İns guzel sonuc alirsin. Bende e2 ve p4 e baktirmaya geldim. Acaba arada gebeligede baktirsam mi diyorum hazir kan alirlarken.
Az sonra bende gidicem e2 ve prgstrn baktırmaya. Baktırdın mı? Ayy bende kendimi zor tutuyorum

İnşallah pozitif olur, hepimiz seviniriz. Lütfen müjdeli haberi alır almaz bizimle paylaş ki bizlere de umut olsun. Dualarım seninle !!! Allah gönlüne göre versin inşallah

Herkese merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Transfer sonrası bugün 9. günüm. Test için yarını verdiler,eşim ve ben sabırsızlıktan ölüyoruz. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.

Mrb hoşgeldin inşallah güzel haberler alırız benimde bugün 11.günüm yarın test günüm ama birazdan evde idrar testi yapicam heyecanlıyım birazda korku var

Mrb hoşgeldin inşallah güzel haberler alırız benimde bugün 11.günüm yarın test günüm ama birazdan evde idrar testi yapicam heyecanlıyım birazda korku var
Hoşbulduk :)
Ben test yapmaya cesaret edemiyorum, eşim de israr ediyor fakat yarına kadar sabretmek istiyorum. Sanırım ben de korkuyorum olumsuz sonuç alırım diye.. Allah gönlümüze göre versin, eğer idrar testi yaparsan bizimle paylaş lütfen, dualarım seninle...

İyi düşün iyi olsun canım sen moralini yüksek tut nolur..iyi haberlerini bekliyoruz

Nasil gecirdin canm sureci ins huxel haberler alirsin

Yattinmi hep canm hep benim bugun 5.gunum oturuyorum artik bugun yat yat pskolojim bozuldu ve belirtin varmiydi

Nasil gecirdin canm sureci ins huxel haberler alirsin
Transfer sonrası ilk 3-4 gün ara ara gelen, çok şiddetli olmayan kramplarım oldu. İnşallah tutunma-yerleşme kramplarıdır. Son birkaç gündür hiç ağrım yok ama genellikle evdeyim ve bol bol dinleniyorum. Kabız olmamaya çok özen gösterdim.(özellikle bu dönemde en dikkat etmemiz gereken şey bu)
İnan düşündükçe strese giriyorum, yarın test yaptırıyoruz. Kalbim küt küt:) ya sen ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…