- 1 Ocak 2016
- 80
- 24
- 3
- 35
Kaçıncı günün evet olabilirsin cnm islh öyledir ...Ya ben idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim
Benm 5.gunum canm ilk 3 gun sadece tuvalete kalktim ve dolandim ara ara usuyorum cok bide hapsurdum bikac kezTransfer sonrası ilk 3-4 gün ara ara gelen, çok şiddetli olmayan kramplarım oldu. İnşallah tutunma-yerleşme kramplarıdır. Son birkaç gündür hiç ağrım yok ama genellikle evdeyim ve bol bol dinleniyorum. Kabız olmamaya çok özen gösterdim.(özellikle bu dönemde en dikkat etmemiz gereken şey bu)
İnan düşündükçe strese giriyorum, yarın test yaptırıyoruz. Kalbim küt küt:) ya sen ???
Ben evde testNasil gecirdin canm sureci ins huxel haberler alirsin
Testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı olabilir mi insallahHoşbulduk :)
Ben test yapmaya cesaret edemiyorum, eşim de israr ediyor fakat yarına kadar sabretmek istiyorum. Sanırım ben de korkuyorum olumsuz sonuç alırım diye.. Allah gönlümüze göre versin, eğer idrar testi yaparsan bizimle paylaş lütfen, dualarım seninle...
Ya ben idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim
Bugün 11.günüm inşallah olurKaçıncı günün evet olabilirsin cnm islh öyledir ...
Canm bikac kisiden pozitif oldugunu duydum kendim yasamadm oyledr bence insallah hayirli olsunnnBen evde test
Testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı olabilir mi insallah
Hadi inşallah yarinda kan tahlili yaptiricam değer kac çıkacak bakalım
Normal şartlarda benim bildiğim ikinci çizgi asla çıkmaz, bence kuvvetli muhtemel hamilesin:)))
Hadi hayırlısı olsun, ben de yarın kan testi yaptıracağım. Güzel haberler verelim inşallahHadi inşallah yarinda kan tahlili yaptiricam değer kac çıkacak bakalım
İkinci çizgi çıktıysa, kuvvetli muhtemel hamilesindir. Normal şartlarda ikinci çizgi belirmez, güzel düşünelim güzel olsun! :)Ben evde test
Testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı olabilir mi insallah
Inşallah güzel haberler bekliyoruz sende belirti var mi?Hadi hayırlısı olsun, ben de yarın kan testi yaptıracağım. Güzel haberler verelim inşallah
Bende hiçbir belirti yok, ara ara hafif ağrılarım oluyor. İyi mi kötü mü bilemedimInşallah güzel haberler bekliyoruz sende belirti var mi?
Bende de hiç belirti yok sadece goguslerimde ağrı var bende bilemiyorumBende hiçbir belirti yok, ara ara hafif ağrılarım oluyor. İyi mi kötü mü bilemedim
Aa evet benim de göğüslerimde hafif ağrım var, bir de biraz daha şiş gibi..Bende de hiç belirti yok sadece goguslerimde ağrı var bende bilemiyorum
Yaptırdımcanım naptın yaptırdın mı testi.ben doktora sordum cuma günü aslında test günüm bugün yaptırcam çıkarmı diye,oda istersen yazarım ama gününü beklemen daha iyi moralin bozulmasın hiç dedi.
Kesinlikle hamilesin.. Benim 2 hamileliğimde de önce silik çizgi çıkmıştı. Tebrikler şimdidenYa ben idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim
gebeliğide yaptırdın mı yoksa sadece e2 p4 müYaptırdımbekliyorum sonucu..
Bence etkilemez git derim bi yaptir heyecanla bekleyelimAa evet benim de göğüslerimde hafif ağrım var, bir de biraz daha şiş gibi..
Sizlerle burada paylaştıkça, daha çok heyecanlandım, hastaneye gidip bugünden kan testini yaptırayım diyorum. Eşime söyledim, o dünden hazır zaten..her an hastaneye gidip kan testimi yaptırabilirim kızlar :) 1 gün erken gitsem acaba sonucu etkiler mi ki ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?