transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benm 5.gunum canm ilk 3 gun sadece tuvalete kalktim ve dolandim ara ara usuyorum cok bide hapsurdum bikac kez bugun oturuyorum ara ara yatarim heralde ama yarin ise baslicam kasiklarimda batma oldu midem bulaniyo ve istahsizim gibi

Nasil gecirdin canm sureci ins huxel haberler alirsin
Ben evde test
Testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı olabilir mi insallah

Bende de hiç belirti yok sadece goguslerimde ağrı var bende bilemiyorum
Aa evet benim de göğüslerimde hafif ağrım var, bir de biraz daha şiş gibi..
Sizlerle burada paylaştıkça, daha çok heyecanlandım, hastaneye gidip bugünden kan testini yaptırayım diyorum. Eşime söyledim, o dünden hazır zaten..her an hastaneye gidip kan testimi yaptırabilirim kızlar :) 1 gün erken gitsem acaba sonucu etkiler mi ki ?????

canım naptın yaptırdın mı testi.ben doktora sordum cuma günü aslında test günüm bugün yaptırcam çıkarmı diye,oda istersen yazarım ama gününü beklemen daha iyi moralin bozulmasın hiç dedi.
Yaptırdım bekliyorum sonucu..

Bence etkilemez git derim bi yaptir heyecanla bekleyelim

Merhaba arkadaslar, umarim hepimizden çok guzel haberler aliriz. Beyaz melek seninle durumumuz biraz benziyor. Benimde degerler cok dusuk cikmisti. 10.gun 42 12.gun 79 14.gun 92 ve 92 yi gorunce muhtemelen kimyasal dediler ve butun gun cok agladim. O gun agrim ve kahverengi lekelenmem oldu ve dedimki tamamen dustuler artik. C.tesi kontrol icin gittim ve doktor keseyi gordu. 5 hafta 1 gunluk olmasi gerekirken 4 hafta 3 gunlukmus ama sorun degil dedi. 2 hafta sonra kalp atislari icin gel dedi. Ama cok korkuyorum cok tedirginim ya bir sey olursa ya kalp atisini duymazsam, neden geriden geliyor anlamis degilim

Kızlar sonucum 235 çıktı :) 9. Günüm inş ikiye katlanir iki gün sonra hala inanamıyorum inş tamamen tutunur lar belki ikiz olablrmi acaba ultrosonda belli olur dedi doktorum 10 gün snra da ultrosona gelrsin dedj degerım iyi mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…