transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayırlı olsun canım tabi ki iyi :) tebrik ederim beklememekle en güzelini yaptık bence erkenden öğrendik :)

Yaaaa süpersinnnnn!!! :) ne kadar sevindim anlatamam! 235 çokkkk iyi bence, bir arkadaşım 149 çıkmıştı 15.gün :) seni can-ı gönülden yebrik ederim güzel arkadaşım..ben de yarını bekleyemeyeceğim. Az sonra eşimle hastaneye gidiyoruz kan testi için, lütfen dua edin pozitif çıksın, Allah'a emanet....

İnş canm ya inş sende gzl haber alırsın çok korkuyorum ama bsey olrsa die inş keseye de görürüz ya

Bence 9.gün için iyi canım Allahım tamamina erdirsin inşallah bizde senin gibi güzel sonuçlar alırız yarın yaptiricam kan tahlilini bugün idrar testi yaptım evde

İnş canm ya inş sende gzl haber alırsın çok korkuyorum ama bsey olrsa die inş keseye de görürüz ya
Allah'ın izniyle keseyi de görürsün inşallah, hiç üzülüp boş yere stres yapma opur mu? Allah ne yazmışsa o olur. Eminim yüzün gülecek, herşey çok güzel olacak! Düşünsene, hamilesin şu an :) bunun mutluluğunu yaşa !!! zaman sadece birazcık zaman ve sabır..

Merhaba hayırlı olsun .çok sevindirici haberler gelmeye başladı .bence çok güzel değerin benimde 10.gün 350 idi.12.gün 1300 oldu.cuma dr randevum var .sende iki gün sonra bu degerle karsilasabulursin şaşırma. Bana da ikiz olabilir dedi dr .ama belli de olmaz tabi .

İnşallah pozitif çıkacak .pozitif düşünelim dualarım sizinle

gebeliğide yaptırdın mı yoksa sadece e2 p4 mü
Gebeliğe de baktırdım dayanamadım. BETA HCG 22 çıktı :) benim transferim 29 aralıktı. Dr 11 ocakta baktır demişti. Şimdi içim daha rahat 11 ocağa kadar beklerim. İnşallah katlanarak devam eder.
Senin içinde duacıyım.

Ay hadi inş bakalım belki yrn yaptrsaydim daha fazla cikabilirdi nrmalde yrndi test günüm cnku bakalım inş ya çok uzun süredir istiyoruz esim bile sevine Medi tam hayrli olsun dedj bana telefon da şaşırdım kaldm :) inanamadi galiba o da bakalım akşam ailecek yemeğe gidicez babamlarla eve gelince anca anlicam heralde sevinir sevinemedigini :)

yaa gerçekten çok sevindim senin adına.bende yaptırsamıydım keşke diye içim içimi yiyiyor aslında.ama kötü çıkarsada çok üzülcem biliyorum ağlıcam şuan iş yerindeyim burda ağlarsam da omaz.kafamda deli sorularrrr

Ayy cnm inş herşey güzel olur umut oldun benm için İnş ya sağlıkla kucağımıza alalım

ay negüzel hamile haberleri gelmeye devam ediyor çok sevindim kızlar.Rabbim bekleyen bütün arkadaşlarımın ve benim yüzümü güldürsün.benimde transferim 29 aralıkta pldu.2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi test günüm 11 ocak sonucumuz güzel olsun inşallah.

e2 p4ün kaç çıktı canım.benim 2-3 gibi çıkıcak sonuçlar.

Bizde öyle ki hala .bi dr à gidelim bakalım. Benim eşimde yazık kontrol etmeye çalışıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…