transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Lütfen olumlu düşün. Çok iyi anlıyorum seni. Nasıl bir korkuyla gittim test sonucunu almaya anlatamam. Eşimde yok burda yurt dışında. Sakın üzülüp ağlama olumluya odaklan. Dua ediyorum senin için. Benim bugün 6. Gündü. Az önce dr mu aradım. Şimdi artmasını bekliycez dedi.

Tekrar ne zman e2 için gideceksin o zman yaptırırsın ama bekleyemiyorum dersen iş çıkışı

Canım benim bizde dün öğrendiğimizde benim eşimde dur hemen var deme diyo bana bakalım değer katlanmaya devam edecekmi diye onlar da haklılar tabi bizim gibi onlarda inanamıyor

Canım benim bizde dün öğrendiğimizde benim eşimde dur hemen var deme diyo bana bakalım değer katlanmaya devam edecekmi diye onlar da haklılar tabi bizim gibi onlarda inanamıyor
Aynen öyle bu kadar negatifin arkası dan bunu görünce haliyle insan anlayamoyor gerçekten oldu mu olmadım die ama hayrlisi bakalım inş sonuç hayırlı ve istedgmiz gb olur seni ne zaman çağrdı ultrosona

ayy inş canım olumlu olur

Onların sonucunu yarın alıcam. Sen sonuç çıkınca yazar mısın? Senin 2 tane mi transfer edilmişti?
tamam canım çıkınca yazarım mutlaka.hayır canım bana 5.gün embriyosu 1 ad transfer yapıldı çünkü hormonumun 1 tanesi düşük çıkması gerekiyoken yüksek çıkmış ama doktor boş geçmeyelim dedi o yüzden bi tane oldu.aslında 3.gün yapılcaktı transfer sonra 5.güne aldılar.ben o yüzden de olumsuz olur die korkuyorum.eğer bu sefer tutmazsa 2 ay sonra tekrar denicez dondurulmuşlarla

Aynen öyle bu kadar negatifin arkası dan bunu görünce haliyle insan anlayamoyor gerçekten oldu mu olmadım die ama hayrlisi bakalım inş sonuç hayırlı ve istedgmiz gb olur seni ne zaman çağrdı ultrosona
Daha tarih vermediler yarın tekrar kan tahlili yapılacak ya artıyormu diye ondan sonra söyleyecekler canım seni çağırdılar mı

Tebrik ederim.
Benimde transfer 30 aralik, 11 ocak test günüydü bende beklemesemmi acaba beklemek zorr

Tebrik ederim.
Benimde transfer 30 aralik, 11 ocak test günüydü bende beklemesemmi acaba beklemek zorr
canım bekle derim.bende beklicem çünkü.daha net ve kesin sonuç almak için.biliyorum dayanamıyosun aynı şeyler bende de var.yine de kendi tercihin tabi

Daha tarih vermediler yarın tekrar kan tahlili yapılacak ya artıyormu diye ondan sonra söyleyecekler canım seni çağırdılar mı
10 gün sonra gelirsin ultrosona dedi hayrlisi bakalım ya bide suan yarım sat tir elim ayagm titriyor çok fena normal mi acaba Üşüyorum da

Arkadaşlar strath diye bi ilaç kullandiniz mi vitamin ilaciymis folbiol benzeri... Doktor bana yazdi aldik ama icmedim internettede bilgiye ulasamadim yardimci olurmusunuz

Tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Çoğul gebelik olma ihtimali yüksek dedi dr yoksa 6. Günde çıkmazmış pozitif değer.Ben risk aldım bugün. Yarın regl günümdü. Regl gününü geçirmekte fayda var. Ama beklemek ne zormuş kızlar yaa. Sabretmeyi öğreniyoruz hep beraber.

Ayyyy inşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin mutlu oluruz
Bence etkilemez git derim bi yaptir heyecanla bekleyelim
testin sonucu pozitif :1 gün erken baktırmama rağmen Kan değerim 142 çıktı. Çok mutluyum, iyi ki test yaptırmışım :)
Çarşamba günü bu değerin ikiye katlanması gerekiyor. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden, Allah' a binlerce şükürler olsun :)

Benim ki gb olmuş senin de canm hadi hayrlisi olsun ins kucagimi za da almak nasip olur :)

Arkadaşlar strath diye bi ilaç kullandiniz mi vitamin ilaciymis folbiol benzeri... Doktor bana yazdi aldik ama icmedim internettede bilgiye ulasamadim yardimci olurmusunuz
ben duymadım canım ilacı hiç.bitkisel bi ilaç sanırım o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…