- 3 Ocak 2016
- 110
- 57
- 98
- 34
Güvenemedim o yüzdenben duymadım canım ilacı hiç.bitkisel bi ilaç sanırım o.
Ay evet Allah'a şükürler olsun. 2 gün sonrası da çok önemli.. Ama ilk adım bizim için hamile olmak-hamile kalmaktı. Onu başardık. Şimdi herşey sırayla ve zamanla belli olacak :)Benim ki gb olmuş senin de canm hadi hayrlisi olsun ins kucagimi za da almak nasip olur :)
aldın mı ilacı.içine sinmediyse doktoruna söyle başka versin.ben folik plus kullanıyordum tedaviye başladığımız ilk günden beri.bugün bitti folik 1 aldım.Güvenemedim o yüzden
1 gün erken yaptırdım ama sonuç olumlu çıktı çok mutluyuz.. Darısı size inşallah :)Erken sonuç alanları görünce gaza geldim
Ozlem yatmismuydin neler yapmistin daha dogrusu beirtin varmydi hayrli oksun ins bizede nasio olur1 gün erken yaptırdım ama sonuç olumlu çıktı çok mutluyuz.. Darısı size inşallah :)
Ya hayrlisi olsun canm çok üzücü bi durum ama kimyasal da bebeğin gelişimi iyi olmicaksa eğer ole oluyormuş heralde sağlıklı olmicakti demek ki olsaydı geçmiş olsun ins değerin ilkinde kaç çıkmıştı ikincisi kaç ciktiBenim 2.teste degerim dusuyor.kimyasal gebelikmis.ilaclari biraktim. Once sevindik simdi uzgunuz.
Evet canm ilk adımı atlattik ins. Bakalım çarşamba yaptrcam ikinci testi inş yükselir senin ki de benm ki de :)Ay evet Allah'a şükürler olsun. 2 gün sonrası da çok önemli.. Ama ilk adım bizim için hamile olmak-hamile kalmaktı. Onu başardık. Şimdi herşey sırayla ve zamanla belli olacak :)
Geçmiş olsun.. Üzülme diycem ama insanın elinde değil. Sağlıklı bi gebelik yaşarsın en kısa zamanda inşallah.Benim 2.teste degerim dusuyor.kimyasal gebelikmis.ilaclari biraktim. Once sevindik simdi uzgunuz.
Tatlım, walla kim ne der demeden, kim ne yapmış bakmadan yattım devamlı.. Benim daha önce 3 kez düşüklerim olmuştu. 1 tane de ayrıca kimyasal gebelik yaşamıştım. Çok korktum aynı duyguları yaşamaktan. O yüzden kendime özen gösterdim, hareketlerime dikkat ettim. Eşim de sağolsun çok yardımcı oldu, ev işi asla yapmadım. Yemekleri bile eşim yaptı, ben sürekli istirahat ettim. Yatakta sağa-sola dönerken bile sarsmadan döndüm. Bir de bu dönemde kabız olmamak çok çok önemli, sen de dikkat et. Bol su iç. Bir de eşim her gün akşam havuç suyu içiriyor. Bu dönemde çok faydalıymış.. Stres yapma, Allah'ın da izniyle herşey çok güzel olacak :)Ozlem yatmismuydin neler yapmistin daha dogrusu beirtin varmydi hayrli oksun ins bizede nasio olur
İdrar testinde hoc belli olmaz canm kimininki çabuk çıkıyor ama genelde daha geç çıkıyor 12. Günden
Peki kan tahlilini en erken ne zaman yaptırabilir ?
Transferin kaçıncı günde olmuştu canımValla ben 9. Günüm de yaptrdm 235 çıktı 8. Günde çıkana var kanda dayanamıyorum dersen 8. Günün de falan yaptir ama pozitif çıkmazsa moralini bozma hemen
Tek embriyo ise 6. ve 7. Günde çıkmaması normal. Benimde 6. ve 7. günde testte çıkmadı kanda da 22 çıktı. Benimde 5. gün embriyosu. Moralini bozma hemen adet gününü geçir bence 9. Gün silik çizgi çıkacak bence.Benim 6.gün ve 7.gün idrar testi tek çizgi bugün 8.gün yapmadım bu sabah bakalım 9.gün sabah yapıcam tekrar. Negatif sonuçlar moralimi bozdu ister istemez 5.gün embriyosu ve tek embriyo benim ki acaba tek embriyo da en erken ne zman çıktı idrar testinde ?
Bide sabah ilk idralinle yap benim 8. Gun sabah ilk idral de çıkmıştı öğlen yapmıştım gün içinde bişi çıkmadı ilk zamanlar ilk idral ile çıkıyor tabi en garantisi kan tahlili arkdaşlar ...Tek embriyo ise 6. ve 7. Günde çıkmaması normal. Benimde 6. ve 7. günde testte çıkmadı kanda da 22 çıktı. Benimde 5. gün embriyosu. Moralini bozma hemen adet gününü geçir bence 9. Gün silik çizgi çıkacak bence.
Herkese sabır ve bol şans diliyorum
Bide sabah ilk idralinle yap benim 8. Gun sabah ilk idral de çıkmıştı öğlen yapmıştım gün içinde bişi çıkmadı ilk zamanlar ilk idral ile çıkıyor tabi en garantisi kan tahlili arkdaşlar ...Benim 6.gün ve 7.gün idrar testi tek çizgi bugün 8.gün yapmadım bu sabah bakalım 9.gün sabah yapıcam tekrar. Negatif sonuçlar moralimi bozdu ister istemez 5.gün embriyosu ve tek embriyo benim ki acaba tek embriyo da en erken ne zman çıktı idrar testinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?