- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
Tek embriyo ise 6. ve 7. Günde çıkmaması normal. Benimde 6. ve 7. günde testte çıkmadı kanda da 22 çıktı. Benimde 5. gün embriyosu. Moralini bozma hemen adet gününü geçir bence 9. Gün silik çizgi çıkacak bence.
Herkese sabır ve bol şans diliyorum
Normal canım bende battaniyenin altındayım çünkü birde çok uykum var gözlerim açılmıyor10 gün sonra gelirsin ultrosona dedi hayrlisi bakalım ya bide suan yarım sat tir elim ayagm titriyor çok fena normal mi acaba Üşüyorum da
Ayyyy çok sevindim senin adına rabbim inşallah kucagina almayi nasip etsin hayırlısıyla inşallah katlanır değerlerin bende yarın sabah gidicem ne kadar sürede çıkıyor sonuçtestin sonucu pozitif :1 gün erken baktırmama rağmen Kan değerim 142 çıktı. Çok mutluyum, iyi ki test yaptırmışım :)
Çarşamba günü bu değerin ikiye katlanması gerekiyor. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden, Allah' a binlerce şükürler olsun :)
canım sana ümit vermek gibi olmasın ama bu yaz bir hamilelik yaşadım benim değerim de ikinciye düşünce doktor ilaçları bırak kimyasal gebelik dedi ben bırakmadım iki gün sonra değerim tekrar arttı ve kalp atışını bile duydum,ancak nasibi yokmuş bu dünyada 7 haftalıkken kaybettim ikiz gebelik olduğu için..ümidini yitirme,olmazsa da can sağlığı ne diyelim..Benim 2.teste degerim dusuyor.kimyasal gebelikmis.ilaclari biraktim. Once sevindik simdi uzgunuz.
Canım benim çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, tamamına erdirsin. Beta hcg testi 2 saatte çıkıyor tatlım.. Çok heyecanlı bir bekleyiş.. Yarın senden de mutlu haberler alırız inşallah.. Allah'a emanet ol, dilediğin herşey gönlünce olur umarım..Ayyyy çok sevindim senin adına rabbim inşallah kucagina almayi nasip etsin hayırlısıyla inşallah katlanır değerlerin bende yarın sabah gidicem ne kadar sürede çıkıyor sonuç
Hatırlamıyorum canm ya ona dikkat etmedim hiç en son 10 cm di rahim kalınlığı 3 5 gün sonra da transfere gün vermişti 5. Gün embriyosuyduTransferin kaçıncı günde olmuştu canım
Bende yatıyorum hep uykum var zaten bide çok yemek yiyorum yaaNormal canım bende battaniyenin altındayım çünkü birde çok uykum var gözlerim açılmıyor
Benim hala belim çok ağrıyor canm umutsuz olma pozitif düşünHerkese merhaba
Bugun transferim in ikinci günü ve
adet ağrısı çekiyorum diğer 2 negatif denememde de böyle olunca umutsuzlandim.
Tekrar bir negatifé hazır değilim galiba
Adet ağrısı çekip pozitif sonuç alan var mi
Inşallah canım benim Allahim isteyen herkese tattirsin bu duygu bende yarım sonucumu alır almaz paylasirim insallahh kendine cok cok iyi bak tatlım Allaha emanet olunCanım benim çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, tamamına erdirsin. Beta hcg testi 2 saatte çıkıyor tatlım.. Çok heyecanlı bir bekleyiş.. Yarın senden de mutlu haberler alırız inşallah.. Allah'a emanet ol, dilediğin herşey gönlünce olur umarım..
MerhabaHerkese merhaba
Bugun transferim in ikinci günü ve
adet ağrısı çekiyorum diğer 2 negatif denememde de böyle olunca umutsuzlandim.
Tekrar bir negatifé hazır değilim galiba
Adet ağrısı çekip pozitif sonuç alan var mi
Ilkinde 48 di. 2 gun sonra degerim 45 e dustu. Bende kendimi ole teselli ediyorum. Vardir bir hikmeti diyorum. Bu sefer esim benden daha cok uzuldu.Ya hayrlisi olsun canm çok üzücü bi durum ama kimyasal da bebeğin gelişimi iyi olmicaksa eğer ole oluyormuş heralde sağlıklı olmicakti demek ki olsaydı geçmiş olsun ins değerin ilkinde kaç çıkmıştı ikincisi kaç cikti
Aynen bende çok yemek yiyorum çünkü çok sık acıkıyorum ama midem ağrıyo dünden beri ayrıca ne yersem yarım saat sonra ağzımda sanki kötü oluyorumBende yatıyorum hep uykum var zaten bide çok yemek yiyorum yaa
Ben daha oncede dusuk yasadigim icin ayni belirtileri hissettim. Ilaclari biraktim. Ama hala ciddi bir kanamam baslamadi. Bu tedaviden bana aldigim 4 kilo ve gobegimdeki izleri kaldi.canım sana ümit vermek gibi olmasın ama bu yaz bir hamilelik yaşadım benim değerim de ikinciye düşünce doktor ilaçları bırak kimyasal gebelik dedi ben bırakmadım iki gün sonra değerim tekrar arttı ve kalp atışını bile duydum,ancak nasibi yokmuş bu dünyada 7 haftalıkken kaybettim ikiz gebelik olduğu için..ümidini yitirme,olmazsa da can sağlığı ne diyelim..
Geçmiş olsun.. Üzülme diycem ama insanın elinde değil. Sağlıklı bi gebelik yaşarsın en kısa zamanda inşallah.
Cok tesekkurler. Uzuldum ama.hayat devam ediyor. Ya dogsada yuzunu gorup.kaybetseydim daha cok uzulurdum.diye teselli ediyorum.kendimi.bebege cok alismadan gitti. Ilerleseydi daha zor kabullenirdim.Geçmiş olsun.. Üzülme diycem ama insanın elinde değil. Sağlıklı bi gebelik yaşarsın en kısa zamanda inşallah.
Gecmis olsun. Boylesi daha hayirli demekki rabbim boyle uygun gordu. Uzulme. Zor ama alismak zorundayizCok tesekkurler. Uzuldum ama.hayat devam ediyor. Ya dogsada yuzunu gorup.kaybetseydim daha cok uzulurdum.diye teselli ediyorum.kendimi.bebege cok alismadan gitti. Ilerleseydi daha zor kabullenirdim.
Aynen öyle herseyin hayırlısı olsun tekrar denersn belki rabbim kendiliğinden verir zamanı gelince inş. Demek ki daha vakti var canmCok tesekkurler. Uzuldum ama.hayat devam ediyor. Ya dogsada yuzunu gorup.kaybetseydim daha cok uzulurdum.diye teselli ediyorum.kendimi.bebege cok alismadan gitti. Ilerleseydi daha zor kabullenirdim.
Günaydınnn cnmGünaydın kizlar
Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?