transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Adet günüm perşembe ben yarin salı sabah tekrar yapayım bakalım işlh çıkar sağolasın

10 gün sonra gelirsin ultrosona dedi hayrlisi bakalım ya bide suan yarım sat tir elim ayagm titriyor çok fena normal mi acaba Üşüyorum da
Normal canım bende battaniyenin altındayım çünkü birde çok uykum var gözlerim açılmıyor

Ayyyy çok sevindim senin adına rabbim inşallah kucagina almayi nasip etsin hayırlısıyla inşallah katlanır değerlerin bende yarın sabah gidicem ne kadar sürede çıkıyor sonuç

Benim 2.teste degerim dusuyor.kimyasal gebelikmis.ilaclari biraktim. Once sevindik simdi uzgunuz.
canım sana ümit vermek gibi olmasın ama bu yaz bir hamilelik yaşadım benim değerim de ikinciye düşünce doktor ilaçları bırak kimyasal gebelik dedi ben bırakmadım iki gün sonra değerim tekrar arttı ve kalp atışını bile duydum,ancak nasibi yokmuş bu dünyada 7 haftalıkken kaybettim ikiz gebelik olduğu için..ümidini yitirme,olmazsa da can sağlığı ne diyelim..

Ayyyy çok sevindim senin adına rabbim inşallah kucagina almayi nasip etsin hayırlısıyla inşallah katlanır değerlerin bende yarın sabah gidicem ne kadar sürede çıkıyor sonuç
Canım benim çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, tamamına erdirsin. Beta hcg testi 2 saatte çıkıyor tatlım.. Çok heyecanlı bir bekleyiş.. Yarın senden de mutlu haberler alırız inşallah.. Allah'a emanet ol, dilediğin herşey gönlünce olur umarım..

Herkese merhaba
Bugun transferim in ikinci günü ve
adet ağrısı çekiyorum diğer 2 negatif denememde de böyle olunca umutsuzlandim.
Tekrar bir negatifé hazır değilim galiba
Adet ağrısı çekip pozitif sonuç alan var mi

Benim hala belim çok ağrıyor canm umutsuz olma pozitif düşün

Inşallah canım benim Allahim isteyen herkese tattirsin bu duygu bende yarım sonucumu alır almaz paylasirim insallahh kendine cok cok iyi bak tatlım Allaha emanet olun

Merhaba
Benım de 2 negatıften sonra 3. Denemem ,cmt gunu 2 tane 3. Gun embrıyosu transfer edıldı.
Daha oncekı denemelerımden bırınde kımyasal gebelık olmustu ve transferden test gunume kadar hep karnıma kramplar gırıyordu. Sonrakı denememde hıc kramp falan olmadı dırek negatıf olmustu.
Yanı demek ıstedıgım sankı o kramplar bende tutma belırtısıydı belkıde. Kendımce oyle yorumluyorum.
Sımdı kendımı dınlıyorum çok gaz ve gaz agrısı var, o da ılaclardan olabılır. Anlayacagın umutsuzluga da kapılmak ıstemıyorum ama ılaclar,opu,transfer derken onların yaptıgı etkıler mı degıl mı onu da bılemıyorum.
Olumsuz dusunmeyelım hayırlısı ıse olsun degılse olmasın

Ilkinde 48 di. 2 gun sonra degerim 45 e dustu. Bende kendimi ole teselli ediyorum. Vardir bir hikmeti diyorum. Bu sefer esim benden daha cok uzuldu.

Bende yatıyorum hep uykum var zaten bide çok yemek yiyorum yaa
Aynen bende çok yemek yiyorum çünkü çok sık acıkıyorum ama midem ağrıyo dünden beri ayrıca ne yersem yarım saat sonra ağzımda sanki kötü oluyorum

Ben daha oncede dusuk yasadigim icin ayni belirtileri hissettim. Ilaclari biraktim. Ama hala ciddi bir kanamam baslamadi. Bu tedaviden bana aldigim 4 kilo ve gobegimdeki izleri kaldi.

Geçmiş olsun.. Üzülme diycem ama insanın elinde değil. Sağlıklı bi gebelik yaşarsın en kısa zamanda inşallah.
Geçmiş olsun.. Üzülme diycem ama insanın elinde değil. Sağlıklı bi gebelik yaşarsın en kısa zamanda inşallah.
Cok tesekkurler. Uzuldum ama.hayat devam ediyor. Ya dogsada yuzunu gorup.kaybetseydim daha cok uzulurdum.diye teselli ediyorum.kendimi.bebege cok alismadan gitti. Ilerleseydi daha zor kabullenirdim.

Cok tesekkurler. Uzuldum ama.hayat devam ediyor. Ya dogsada yuzunu gorup.kaybetseydim daha cok uzulurdum.diye teselli ediyorum.kendimi.bebege cok alismadan gitti. Ilerleseydi daha zor kabullenirdim.
Gecmis olsun. Boylesi daha hayirli demekki rabbim boyle uygun gordu. Uzulme. Zor ama alismak zorundayiz

Aynen öyle herseyin hayırlısı olsun tekrar denersn belki rabbim kendiliğinden verir zamanı gelince inş. Demek ki daha vakti var canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…