transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar sizde adetten 1 hafta önce gurultu ve sanki su varmış gibi ses oluyormuydu.şuan transferin 6. Günu ve dünden beri aynı sesleri duyuyorum çok moralim bozuk adet günüme 4 gün var bu arada..

Kizlar selam benim daha transferin olmadi opum cumartesi oldu. suan bekliyorum 8 yumurtadan 5 tanesi dollendi bugun aradilar yine 4 tanesi iyi bitanesi biraz geriden gelmeye basladi dediler cok endiseleniyorum morelim cok bozuldu ;( 28 yasindayim bu sayi biraz az degilmi

Bence uzulme bende 27 yasindayim benden 15 yumurta topladilar 13 u dollendi. Transferde 1 tane yerlestirdiler. Ama benim yanimdaki kadindan 7 yumurta toplandi
Malesef hic biri dollenmemis. Sukur ki senin dollenmis yumurtalarin vae

Bence uzulme bende 27 yasindayim benden 15 yumurta topladilar 13 u dollendi. Transferde 1 tane yerlestirdiler. Ama benim yanimdaki kadindan 7 yumurta toplandi
Malesef hic biri dollenmemis. Sukur ki senin dollenmis yumurtalarin vae
Suan 4 yumurtami dondurdular

Canım ben tahlili yaptırdım sonuç 568 iyi mi

Yok canim iste transfer gununu bekliyorum 5 inci gunde olursa persembe gunu transferim olcak

Canim benim 3yumurtadan ikisi dollendi öyle düşünme rabbim nasip ettikten sonra olur elbet

Insallah allaha nasip edecekse olcak tabikii dualarimiz hep o yonde allah kimsenin kucagini bos birakmasin sag saglim hayirlisyla evlatlarimizi kucagomiza almayi nasip etain allah ama cok sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…