- 25 Ağustos 2013
- 126
- 74
- 98
Gunaydin. Aminn insssGünaydın, güzel bir gün geçirelim.
Kızlar kendinizi nasıl hissediyorsunuzGunaydinlar
Bence uzulme bende 27 yasindayim benden 15 yumurta topladilar 13 u dollendi. Transferde 1 tane yerlestirdiler. Ama benim yanimdaki kadindan 7 yumurta toplandiKizlar selam benim daha transferin olmadi opum cumartesi oldu. suan bekliyorum 8 yumurtadan 5 tanesi dollendi bugun aradilar yine 4 tanesi iyi bitanesi biraz geriden gelmeye basladi dediler cok endiseleniyorum morelim cok bozuldu ;( 28 yasindayim bu sayi biraz az degilmi
Suan 4 yumurtami dondurdularBence uzulme bende 27 yasindayim benden 15 yumurta topladilar 13 u dollendi. Transferde 1 tane yerlestirdiler. Ama benim yanimdaki kadindan 7 yumurta toplandi
Malesef hic biri dollenmemis. Sukur ki senin dollenmis yumurtalarin vae
Canım ben tahlili yaptırdım sonuç 568 iyi miCanım benim çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, tamamına erdirsin. Beta hcg testi 2 saatte çıkıyor tatlım.. Çok heyecanlı bir bekleyiş.. Yarın senden de mutlu haberler alırız inşallah.. Allah'a emanet ol, dilediğin herşey gönlünce olur umarım..
Canim benim 3yumurtadan ikisi dollendi öyle düşünme rabbim nasip ettikten sonra olur elbetKizlar selam benim daha transferin olmadi opum cumartesi oldu. suan bekliyorum 8 yumurtadan 5 tanesi dollendi bugun aradilar yine 4 tanesi iyi bitanesi biraz geriden gelmeye basladi dediler cok endiseleniyorum morelim cok bozuldu ;( 28 yasindayim bu sayi biraz az degilmi
Superrrr çok sevindim kaçıncı gündü allah tamamina erdirsin canimBen bugün tahlil yaptırdım sonuç 568 nasıl sizce
Tebrikler!! Kaçıncı günündü? İkiz mi acaba?Ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 568 nasıl sizce
12.günüm ikiz olabilr mi teşekkür ederimTebrikler!! Kaçıncı günündü? İkiz mi acaba?
Hamilesinnnnnnnn :) tebrik ederim canım benimmmm :) 568 süperrrrr bir sonuç hemde!! Çok mutlu oldum güzelim, Allah tamamına erdirsin, bebişini kucağına da almayı nasip etsin inşallah, çok öpüyorum..Canım ben tahlili yaptırdım sonuç 568 iyi mi
Teşekkür ederim 12.günüm hamilemiyim simdiSuperrrr çok sevindim kaçıncı gündü allah tamamina erdirsin canim
EVET HAMİLESİN NURGÜL :)Ben şimdi hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?