transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

24 aralık transfer günü evet 2 embriyo yerlestirdiler
Benim de 26 Aralık'da transferim oldu. Normalde 5 Ocak'da test yaptırmam gerekiyordu, ben 4 Ocak'ta yaptırdım. Ve değerim 142 çıktı. Acaba benim de ikiz olma ihtimali var mıdır çok merak ettim.. Hesap edersek, sen( 24 Aralık'da ) 13.gün,ben de ( 26 Aralık'da ) 9.gün test yaptırmışız.. (Transfer günlerini de saydım) bir ihtimal olabilir mi?

Bence ikiz:) çünkü normalde 200-300 arası çıkıyor tekil gebeliklerde. Hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına. Tekrar tebrikler
Kudevehuri, neye göre hesapladınız? Hangi gün test yapıldığında sonuç 200-300 arası çıkarsa tekil-üstü çıkarsa çoğul gebelik olur? Ben de heyecan yaptım :) ben 26 Aralıkta transfer yapıldı, 9. Gün dayanamayıp test yaptırdık:) 142 çıktı.. 3 gün daha beklesem demekki benim de 300-350 üstü çıkardı sanırım? Ahh aklımda deli sorular :)

yine bu sitede ikiz gebelikte bhcg sonuclari diye bir topik var. ben oradan okudum canim. bakabilirsiniz sizde. 12. gunde 200 ve 300 gibi cikiyor. tabii kacinci gun embriyosu olduguna gorede degisiyor.... hepimize saglikli ve hayirli bebisler gelsin kizlar...

ayyyy ne güzel gene hamişlerrrr varrrr hemde çift çift sağlıcakla kucağınıza alın kızlar Darısı başımıza sağlıcakla inşallah.

Aminn asyahayat nurgul nasil gecordn sureci hayrli olsun cnm ben ise geldim ama yatiyorum arada oturdum sadece korkuyorum gun gedikce umudum gidiyor sanki allahim yardm etsin sol kasigimda gerginlik batmam var baskada bisey yok tansiyon dusuklugu ve istahsizlik bide

transferin kaçıncı günü Can'ım? benim transferim geçen hafta bugün oldu bugün 7.günüm oluyo sanırım ilk 4 gün adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm vardı sonra geçti şimdi sadece kasıklarıma bazen sancı batma şeklinde ve göğüste hassasiyet var onun dışında bişey yok Allahtan hayırlısı inşallah olumlu sonuçlarımız olur

Evde dinlenerek geçirdim canım bugün transferimin 12 günü ilk başlarda hiç belirti yoktu Son günlerde elim ve ayağım yanıyordu ve dünden beri sağ kasık ta sancı gibi bişey vardı anlayamadım istahsizlik da var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…