Ben şimdi hamilemiyim
Tek embriyomu transfer ettiler canimBen şimdi hamilemiyim
Tebrik ederim katlar inşallahBen bugün tahlil yaptırdım sonuç 568 nasıl sizce
cok tesekkür ederim canim benim amin inşallah ama hala inanamiyorumHamilesinnnnnnnn :) tebrik ederim canım benimmmm :) 568 süperrrrr bir sonuç hemde!! Çok mutlu oldum güzelim, Allah tamamına erdirsin, bebişini kucağına da almayı nasip etsin inşallah, çok öpüyorum..
Bence ikiz:) çünkü normalde 200-300 arası çıkıyor tekil gebeliklerde. Hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına. Tekrar tebrikler12.günüm ikiz olabilr mi teşekkür ederim
Nurgül, senin transferin hangi gün olmuştu?cok tesekkür ederim canim benim amin inşallah ama hala inanamiyorum
24 aralık transfer günü evet 2 embriyo yerlestirdilerNurgül, senin transferin hangi gün olmuştu ve 2 embryo mu yerleştirmişlerdi?
Inşallah ikizdir Allah razı olsun canım benim hayırlısıyla isteyenlere de versin bu güzel sonuçlarıBence ikiz:) çünkü normalde 200-300 arası çıkıyor tekil gebeliklerde. Hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına. Tekrar tebrikler
24 aralık transfer günümNurgül, senin transferin hangi gün olmuştu?
Benim de 26 Aralık'da transferim oldu. Normalde 5 Ocak'da test yaptırmam gerekiyordu, ben 4 Ocak'ta yaptırdım. Ve değerim 142 çıktı. Acaba benim de ikiz olma ihtimali var mıdır çok merak ettim.. Hesap edersek, sen( 24 Aralık'da ) 13.gün,ben de ( 26 Aralık'da ) 9.gün test yaptırmışız.. (Transfer günlerini de saydım) bir ihtimal olabilir mi?24 aralık transfer günü evet 2 embriyo yerlestirdiler
Kudevehuri, neye göre hesapladınız? Hangi gün test yapıldığında sonuç 200-300 arası çıkarsa tekil-üstü çıkarsa çoğul gebelik olur? Ben de heyecan yaptım :) ben 26 Aralıkta transfer yapıldı, 9. Gün dayanamayıp test yaptırdık:) 142 çıktı.. 3 gün daha beklesem demekki benim de 300-350 üstü çıkardı sanırım? Ahh aklımda deli sorular :)Bence ikiz:) çünkü normalde 200-300 arası çıkıyor tekil gebeliklerde. Hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına. Tekrar tebrikler
yine bu sitede ikiz gebelikte bhcg sonuclari diye bir topik var. ben oradan okudum canim. bakabilirsiniz sizde. 12. gunde 200 ve 300 gibi cikiyor. tabii kacinci gun embriyosu olduguna gorede degisiyor.... hepimize saglikli ve hayirli bebisler gelsin kizlar...Kudevehuri, neye göre hesapladınız? Hangi gün test yapıldığında sonuç 200-300 arası çıkarsa tekil-üstü çıkarsa çoğul gebelik olur? Ben de heyecan yaptım :) ben 26 Aralıkta transfer yapıldı, 9. Gün dayanamayıp test yaptırdık:) 142 çıktı.. 3 gün daha beklesem demekki benim de 300-350 üstü çıkardı sanırım? Ahh aklımda deli sorular :)
Tebrikler canım dr ne dedi aradın miBen şimdi hamilemiyim
transferin kaçıncı günü Can'ım? benim transferim geçen hafta bugün oldu bugün 7.günüm oluyo sanırım ilk 4 gün adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm vardı sonra geçti şimdi sadece kasıklarıma bazen sancı batma şeklinde ve göğüste hassasiyet var onun dışında bişey yok Allahtan hayırlısı inşallah olumlu sonuçlarımız olurAminn asyahayat nurgul nasil gecordn sureci hayrli olsun cnm ben ise geldim ama yatiyorum arada oturdum sadece korkuyorum gun gedikce umudum gidiyor sanki allahim yardm etsin sol kasigimda gerginlik batmam var baskada bisey yok tansiyon dusuklugu ve istahsizlik bide
teşekkür ederim canım dr aradım 10 gün sonra keseyi görmeye bekliyorTebrikler canım dr ne dedi aradın mi
Evde dinlenerek geçirdim canım bugün transferimin 12 günü ilk başlarda hiç belirti yoktu Son günlerde elim ve ayağım yanıyordu ve dünden beri sağ kasık ta sancı gibi bişey vardı anlayamadım istahsizlik da var zatenAminn asyahayat nurgul nasil gecordn sureci hayrli olsun cnm ben ise geldim ama yatiyorum arada oturdum sadece korkuyorum gun gedikce umudum gidiyor sanki allahim yardm etsin sol kasigimda gerginlik batmam var baskada bisey yok tansiyon dusuklugu ve istahsizlik bide
Hayırlı olsun canm çok iyi çıkmış sonucun ikiz galibaBen bugün tahlil yaptırdım sonuç 568 nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?