- 25 Ağustos 2013
- 126
- 74
- 98
Transferimiz aynı gün olmuş sizinle. Bende de bel ağrısı var. Başarılar diliyorum.transferin kaçıncı günü Can'ım? benim transferim geçen hafta bugün oldu bugün 7.günüm oluyo sanırım ilk 4 gün adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm vardı sonra geçti şimdi sadece kasıklarıma bazen sancı batma şeklinde ve göğüste hassasiyet var onun dışında bişey yok Allahtan hayırlısı inşallah olumlu sonuçlarımız olur
Hadi bakalım hayrlisi bende ikiz olrsa çok sevinicem bende 10. Günü mu bekleseydim belki daha fazla çıkardı yrn tekrar edicem teri bakalım kaç çıkıcakteşekkür ederim canım değer yüksek çıktığına göre inşallah ikizdir
evet Can'ım 2 gündür de bel Ağrı'sı var.kullamdığımız ilaçlardan dır belki doğrusu aspirin folbiol birde crinone jel kullanıyorum.Allahtan hayırlısı Can'ım bana 11 ocak ta test tarihi verdi.bu arada sana da başarılarTransferimiz aynı gün olmuş sizinle. Bende de bel ağrısı var. Başarılar diliyorum.
Temizligi ve yemeği yapmaya annem ve kayınvalidem geldiler onların yetisemedigi durumlarda eşim yardimci oldu yani ben hep dinlendim canımHep yattinmi nurgulcum yoksa kalkip yemek flnda yaptinmi
amin inşallah canım benim transferin ne zamanTmm canim bende oyle yapmaya karar verdim hatta birsuru zeytinyagli yapip buzdolabina koycam bu aksam benim ne annem nede kayinvalidem burda kocam artik nekadae yapabilirse oldugu kadar olur... allahim insallah hayirlisiyla evlatlarimoza kavusuruz onlarin o miss kokularini icimize cekeriz
Ben sabırla tahlil günümü bekledim inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHadi bakalım hayrlisi bende ikiz olrsa çok sevinicem bende 10. Günü mu bekleseydim belki daha fazla çıkardı yrn tekrar edicem teri bakalım kaç çıkıcak
Nerede yaptiracaksinizBenim transferim kismetse persembe gunu olcak eger bebisler iyi gelisirse.. yillik izinde oldugum icin evdeyim zaten ve ilk denemem doktorumuzuda 2 tane embriyo transferi icin ikna ettik o yuzden cok heycanliyim
Ben de Beylikdüzü Medicana'da yaptırıyorum. Harika bir ekip çalışması var, doktorum Aysun Hnm.. İnanılmaz ilgili ve alakalı..Beylikduzu medicanada yaptiriyorum siz nerde yaptirdiniz
Beylikduzu medicanada yaptiriyorum siz nerde yaptirdiniz[/QUOTE
Kayseri canim
Beylikduzu medicanada yaptiriyorum siz nerde yaptirdiniz
Merhaba arkadaşlar bende medicanada yaptırdım Aysun hanımın hastasıyım Onur beyinde Avcılar medicanadan hastasıydım cumartesi tahlil günüm 30 aralıkta transferim yapıldı O ozlems34 senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de Beylikdüzü Medicana'da yaptırıyorum. Harika bir ekip çalışması var, doktorum Aysun Hnm.. İnanılmaz ilgili ve alakalı..
26 Aralık'ta transferim yapıldı. 2 embryo yerleştirildi. Bugün beta hcg testi yaptırdım, sonuç pozitif :) kan değerim 260 çıktı :) inşallah Allah sizin de gönlünüze göre verir.. Sevgiler
Merhaba G gzdedz :)
Cumartesi günü inşallah mutlu haberler verirsin bize, can-ı gönülden duacınım.. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?