transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Transferimiz aynı gün olmuş sizinle. Bende de bel ağrısı var. Başarılar diliyorum.

Transferimiz aynı gün olmuş sizinle. Bende de bel ağrısı var. Başarılar diliyorum.
evet Can'ım 2 gündür de bel Ağrı'sı var.kullamdığımız ilaçlardan dır belki doğrusu aspirin folbiol birde crinone jel kullanıyorum.Allahtan hayırlısı Can'ım bana 11 ocak ta test tarihi verdi.bu arada sana da başarılar

Tmm canim bende oyle yapmaya karar verdim hatta birsuru zeytinyagli yapip buzdolabina koycam bu aksam benim ne annem nede kayinvalidem burda kocam artik nekadae yapabilirse oldugu kadar olur... allahim insallah hayirlisiyla evlatlarimoza kavusuruz onlarin o miss kokularini icimize cekeriz

amin inşallah canım benim transferin ne zaman

arkadaslar belirti beklemeyın bosuna. ben tup bebkle 2 kez gebe kaldım. ılkı ıkızlerımı 25. haftada kaybettım. rahım agzı yetmezlıgı. ıkısındede test gunune kadar hıc ama hıc belırtım olmadı. goguslerım bıle sısmedı. belırtı yok dıye moralınızı bozmayın . erken test yapıp moralınızı bozmayın. o kadar uzdum kı kendımı hıc belırtı yok tutmadı dıye. yapmayın kendınıze bunu :) ayrıca hıc dınlenmedım. tranfer cuma oldu pazartesı ıs basındaydım ve tum gun ayaktaydım . 7. haftamdayım hala da oyle. cok sıkmayın kendınızı nasıpse oluyor zaten, nasıp degılse de ne yaparsanız yapın olmuyor.

Benim transferim kismetse persembe gunu olcak eger bebisler iyi gelisirse.. yillik izinde oldugum icin evdeyim zaten ve ilk denemem doktorumuzuda 2 tane embriyo transferi icin ikna ettik o yuzden cok heycanliyim

Beylikduzu medicanada yaptiriyorum siz nerde yaptirdiniz
Ben de Beylikdüzü Medicana'da yaptırıyorum. Harika bir ekip çalışması var, doktorum Aysun Hnm.. İnanılmaz ilgili ve alakalı..
26 Aralık'ta transferim yapıldı. 2 embryo yerleştirildi. Bugün beta hcg testi yaptırdım, sonuç pozitif :) kan değerim 260 çıktı :) inşallah Allah sizin de gönlünüze göre verir.. Sevgiler

Ayyy cok sevindim ben onur beye gidiyorum taniyosunuzdur belki yasiniz kac benim 28 o yuzden 2 transfere ikna etmemiz cok zor oldu doktorumj

Beylikduzu medicanada yaptiriyorum siz nerde yaptirdiniz

Merhaba arkadaşlar bende medicanada yaptırdım Aysun hanımın hastasıyım Onur beyinde Avcılar medicanadan hastasıydım cumartesi tahlil günüm 30 aralıkta transferim yapıldı O ozlems34 senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba G gzdedz :)
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin, İnşallah kucağımıza alırız, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
T Turkan223 Onur Bey'i birkaç defa orada gördüm ama tanışmıyoruz. Bol şans diliyorum sana, herşey gönlünce olsun umarım..

Cumartesi günü inşallah mutlu haberler verirsin bize, can-ı gönülden duacınım.. Sevgiler

Güzel haberler almak bizide cok mutlu ediyor darısı isteyen herkese, bizlerin imtihanı da böyleymiş arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…