transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ya canm benm ki De pozirif ama kaç haftalik olmuş oluyor smdi sen biliyormusun

Sende yasal 2 embriyo transferi oluomus zaten ozmn bende hala cok emin degilim ( 2 tane koycak mi koymicakmi sonucta 2 tane koysa hem ihtimalde artiyo

Sende yasal 2 embriyo transferi oluomus zaten ozmn bende hala cok emin degilim ( 2 tane koycak mi koymicakmi sonucta 2 tane koysa hem ihtimalde artiyo
Evet yasal olarak 35 yaş altına kesinlikle 2 embryo transferine izin verilmiyor. 2 embryo olunca şans artıyor muhakkak Ama Allah'tan hayırlısını dile, öyle olsun.. :)

Hep ona siğıniyorum zaten allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah...
İnşallah canım hiç üzülme, Allah'ın dediği olur. Medicana'daki ekip ve özellikle embryolog'lar çok iyi.. İnşallah dualarım seninle, transferin güzel geçsin,güzel haberlerle gel..
(Bu arada Onur bey hakkında hiçbir fikrim yok fakat Dr. Aysun Laçin muhteşem bir doktor! Zaten Eşi Dr. Selman Laçin de Tüp Bebek bölüm başkanı ve kurucusu.. Onlara güvenim tam! Benimki sadece sana bir fikir olsun.)

Onur bey benim avcilar medicanadako jinekologumdu cok doktor gezdim ama bana tek guven veren ve asla.para pesinde olmayan doktor oydu bana manevi destegide cok buyuk gercekten onu cok seviyoruz esimle. Her saat ona yazabiliyorum watsupda dahil umarim allahim izinyle ve onur beyin veislesoyle bende bebiklerime kavusurum... evt embriyologlar gercekten cok iyi ve aciklayicalar umarim hersey yolunda gider. Allah dualarimizi kabul etsin allah razi olsun canim

Canım benim ne demek, Allah senden de razı olsun.. amin!!! Hiç üzülme ve stres yapma, doktorlara güven ve gerisini Allah'a havale et.. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın, merakla beklicem. Sana tavsiyem, kim ne derse desin Transferden sonra mutlaka yatak istirahati yap, hareketlerine özen göster, yatakta sağa sola dönerken bile lütfen dikkat et..ilk 3 gün özellikle bol bol dinlen, ev işi-yemek-bulaşık sakın sen yapma! Ve her akşam 1 bardak havuç suyu iç, çok faydalı:) en önemlisi kesinlikle kabız olmamak için kayısı kompostosu ye bol bol.. hafi bakalım, sonucu paylaş burada olur mu? Allah'a emanet ol canım..herşey gönlünce olsun :)

Tmm.cmm havuc suyuna basladim bide bi dilim.anans yiyorum biyerde okumustum onu canin cekerse git sabah aldir hemen umarim hep birlikte seviniriz mutlaka bilgisini vericem 10 gun yatmayi dusunuom yillil.izine ayrildim sirf bu yuzden:)

Tmm.cmm havuc suyuna basladim bide bi dilim.anans yiyorum biyerde okumustum onu canin cekerse git sabah aldir hemen umarim hep birlikte seviniriz mutlaka bilgisini vericem 10 gun yatmayi dusunuom yillil.izine ayrildim sirf bu yuzden:)

Süpersin! Ananası duymuştum ama nedense almadık hiç.. Yarın aldırayım :)
Canım benim, Kesinlikle istirahat şart! Kimseyi dinleme, mümkün olduğunca uzat ayaklarını yatağında dinlen.. Fırsat buldukça haberleşiriz:) kendine çok iyi bak canım benim, iyi geceler diliyorum sana.. :)

Seni umutlandirmak istemiyorum ama aynen bu sekilde belirtim vardi. Ilk 3 gunden sonra belirti bitti bende. Suanda 6 haftalik hamileyim ☺

Seni umutlandirmak istemiyorum ama aynen bu sekilde belirtim vardi. Ilk 3 gunden sonra belirti bitti bende. Suanda 6 haftalik hamileyim ☺
ayyy çok sevindim Can'ım Rabbim sağ sağlim kucağına versin inşallah darısı başımıza.4-5 gün daha sabredip sonucu öğrencez taktir Allah'ın.

Kizlar merhaba bugun transferin7. Günü dünden beri adet olacakmis gibi karın ağrısı var kramp gibi gelip geçiyo yaşayan varmi lütfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…