Ya canm benm ki De pozirif ama kaç haftalik olmuş oluyor smdi sen biliyormusunBen de Beylikdüzü Medicana'da yaptırıyorum. Harika bir ekip çalışması var, doktorum Aysun Hnm.. İnanılmaz ilgili ve alakalı..
26 Aralık'ta transferim yapıldı. 2 embryo yerleştirildi. Bugün beta hcg testi yaptırdım, sonuç pozitif :) kan değerim 260 çıktı :) inşallah Allah sizin de gönlünüze göre verir.. Sevgiler
Son adet tarihin nedir ?Ya canm benm ki De pozirif ama kaç haftalik olmuş oluyor smdi sen biliyormusun
Ben 36 yaşındayım canım :)Ozlem sen kac yasindasin peki ayiptir sormasi
Evet yasal olarak 35 yaş altına kesinlikle 2 embryo transferine izin verilmiyor. 2 embryo olunca şans artıyor muhakkak Ama Allah'tan hayırlısını dile, öyle olsun.. :)Sende yasal 2 embriyo transferi oluomus zaten ozmn bende hala cok emin degilim( 2 tane koycak mi koymicakmi sonucta 2 tane koysa hem ihtimalde artiyo
İnşallah canım hiç üzülme, Allah'ın dediği olur. Medicana'daki ekip ve özellikle embryolog'lar çok iyi.. İnşallah dualarım seninle, transferin güzel geçsin,güzel haberlerle gel..Hep ona siğıniyorum zaten allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah...
Onur bey benim avcilar medicanadako jinekologumdu cok doktor gezdim ama bana tek guven veren ve asla.para pesinde olmayan doktor oydu bana manevi destegide cok buyuk gercekten onu cok seviyoruz esimle. Her saat ona yazabiliyorum watsupda dahilumarim allahim izinyle ve onur beyin veislesoyle bende bebiklerime kavusurum... evt embriyologlar gercekten cok iyi ve aciklayicalar umarim hersey yolunda gider. Allah dualarimizi kabul etsin allah razi olsun canim
Tmm.cmm havuc suyuna basladim bide bi dilim.anans yiyorum biyerde okumustum onucanin cekerse git sabah aldir hemen umarim hep birlikte seviniriz mutlaka bilgisini vericem 10 gun yatmayi dusunuom yillil.izine ayrildim sirf bu yuzden:)
Sanada iyi geceler tatlis ruyalar bebiskolarin tombik tombik olsun insallah
Seni umutlandirmak istemiyorum ama aynen bu sekilde belirtim vardi. Ilk 3 gunden sonra belirti bitti bende. Suanda 6 haftalik hamileyim ☺transferin kaçıncı günü Can'ım? benim transferim geçen hafta bugün oldu bugün 7.günüm oluyo sanırım ilk 4 gün adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm vardı sonra geçti şimdi sadece kasıklarıma bazen sancı batma şeklinde ve göğüste hassasiyet var onun dışında bişey yok Allahtan hayırlısı inşallah olumlu sonuçlarımız olur
Gördunmu kalp atışlarını hanerSeni umutlandirmak istemiyorum ama aynen bu sekilde belirtim vardi. Ilk 3 gunden sonra belirti bitti bende. Suanda 6 haftalik hamileyim ☺
4 aralik ole hesaplaynca 4 haftalik hamile çıkıyorumSon adet tarihin nedir ?
ayyy çok sevindim Can'ım Rabbim sağ sağlim kucağına versin inşallah darısı başımıza.4-5 gün daha sabredip sonucu öğrencez taktir Allah'ın.Seni umutlandirmak istemiyorum ama aynen bu sekilde belirtim vardi. Ilk 3 gunden sonra belirti bitti bende. Suanda 6 haftalik hamileyim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?