4 hafta 5 günlük hamilesin :)4 aralik ole hesaplaynca 4 haftalik hamile çıkıyorum
Evet canim bende de oldu eger cok siddetlenirse bi doktorunu ara soyle. Ama korkulcak bisey yok. Benim bugun 10. Gunu bugun sabah hafif bulantiyla kalktim sonra gecti. Simdi de kasiklarima agri giriyo arada karnim agriyo hafif hafifKizlar merhaba bugun transferin7. Günü dünden beri adet olacakmis gibi karın ağrısı var kramp gibi gelip geçiyo yaşayan varmi lütfen cevap bekliyorum
Kizlar merhaba bugun transferin7. Günü dünden beri adet olacakmis gibi karın ağrısı var kramp gibi gelip geçiyo yaşayan varmi lütfen cevap bekliyorum
Ah iş yapmadan duramiyorum hem yanimda kimse yok hem can sıkıntısından Insallah bisey olmazCanım bende de aynısı olmuştu,bu ağrılar normal hiç endişelenme. Bol bol dinlenmeni tavsiye ederim, ben sürekli yatarak geçirmiştim. Ev işi sakın yapma. :) bunlar iyiye işaret bence :)
Keseyi gördük cuma günü kalp atışları için gitcez hayırlısı ileGördunmu kalp atışlarını haner
Ayy hadi hayırlısı. Bende kese görmeye gidicem islh görünür..Keseyi gördük cuma günü kalp atışları için gitcez hayırlısı ile
Ah iş yapmadan duramiyorum hem yanimda kimse yok hem can sıkıntısından Insallah bisey olmaz
Aynı regli tarihimiz 18 transfer oldum benimde Yni çıkıyor:)4 aralik ole hesaplaynca 4 haftalik hamile çıkıyorum
Agrim olunca korktum tabi daha dikkatli olmaya çalışıyorum Insallah geç değildir hiç bişey için,yardiminiz için teşekkürlerSakın ama sakın yapma !! Canın sıkılıyorsa başka şeyler yap, boyama kitabı al yatağında boya,çok iyi geliyor.Bebişin rahat rahat tutunsun! Sen iş yaparsan, kendini yorarsan olmaz. 3-4 hün daha sıkıl gerekirse ama dediğimi yap.. Sonra öüjdeli haberi alınca nasıl mutlu olacaksın. Birazcık fedakarlık gerek
Agrim olunca korktum tabi daha dikkatli olmaya çalışıyorum Insallah geç değildir hiç bişey için,yardiminiz için teşekkürler
Can'ım benimde 8.günüm hafif Ağrı'm var oda çok iyi kendimi dinlersem.bence ağrı iyi birşey çoğu insan adet Ağrı'sı şeklinde hamile kaldığını öğrenmiş.seninki de öyledir inşallahKizlar merhaba bugun transferin7. Günü dünden beri adet olacakmis gibi karın ağrısı var kramp gibi gelip geçiyo yaşayan varmi lütfen cevap bekliyorum
Canim benim insallah Rabbim yardımcımız olsunCan'ım benimde 8.günüm hafif Ağrı'm var oda çok iyi kendimi dinlersem.bence ağrı iyi birşey çoğu insan adet Ağrı'sı şeklinde hamile kaldığını öğrenmiş.seninki de öyledir inşallah
Ne güzelll maşallah kaçıncı gün canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin darısı bizeeKızlar sıkıntı yapmayın adet ağrıları da iyiye işaret allahtan ümit kesilmez ayrca hep olumlu düşünün kendinizi hamileymisim gb hayal edin ise yarıyor :) benmde bugün 637 olmuş çok şükür ikiden fazla ya katlams hatta inş haftaya keseyi görücez bakalım :)
Kalpnatislarini da duysak canm allahın izniyle :)Aynı regli tarihimiz 18 transfer oldum benimde Yni çıkıyor:)
12. Gunumdeyim bakalım hayrlisiyla kucagmza almak da nasip olur inş rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzelll maşallah kaçıncı gün canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin darısı bizee
Sevgili annecik ne hissediyosun belirti varmi paylaş bizle başını ağrıtacaz artık12. Gunumdeyim bakalım hayrlisiyla kucagmza almak da nasip olur inş rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kizlar jelinizi transferden oncemi sonrami kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?