4 hafta 5 günlük hamilesin :)
Kızlar sıkıntı yapmayın adet ağrıları da iyiye işaret allahtan ümit kesilmez ayrca hep olumlu düşünün kendinizi hamileymisim gb hayal edin ise yarıyor :) benmde bugün 637 olmuş çok şükür ikiden fazla ya katlams hatta inş haftaya keseyi görücez bakalım :)
Aglamayin bence. Guzel dusunun moralinizi bozmayin. Transfer olcagi sabah hic uyumadan gittim acaba nolcak acaba tutar mi diye diye sabahi ettim. Zaten transfer esnasinda doktorlar hemsirelere seni rahatlariyo. Ama transferde aglamadim deil agladim. Hatta bana pecete olarak sargi bezi verdiler :) cikinca da agladim konusmaya geldiler agladim ama sonra kendime dedim boyle olmaz dik durman lazim. Cok iyi anlayabiliyorum siziYarin canim sabah arayip saati soyliceklermis. Bu sabah emriyolog aradi 4 tanesinin cok iyi durumda oldugunu soyledi. duygularim bi allak bullak sabah aglayarak uyandim hala agliyorum gerginim noluyor bana boyle elim ayagim bi kesik zordan biseyler yapmaya calisouorum(
Ben gene nasil ustume alinip cevaplamisim hahahahahahha
Biz doktorumla ilk tedaviye baslamaya karar verdigimiz zaman bize 2 ad embriyo yerlestiricez dedi. Bende ucretli yaptirdim. Ama benim hormonumun bi tanesi yuksek ciktigi icin bu transfer bos gecmesin diye 1 ad embriyo yerlestirdiler. Eger bi sefer tutmazsa 1 ay sonra tekrar transfer olacak. Eger icin rahatlicaksa doktorunla konus.Amin insallah ya bilmiyorum oda canimi sikio sanirim.biraz sabah embriyolaga sordum doktorum size bi sayi soyledimi diye oda yok zaten yasal olarak size 1 tane dedi. Bende dedimki ama 2 tane sansi artirriyo ve ben devletten hic bi yardim almadam bunu yapiyorum dedim. 2 tane koysaniz 2 si de tutcak anlamina gelmiyoki dedim. Haklisiniz dedi en guzel karari biz sozin icin yarin vercez dediler inanin bizde sizin hamile kalmanizi en az sizin kadar istoyoriz dedi. Bende peki dedim. Sanki cocuklarima devlet bakio sanki cocuklarimi devlet yetistiriyo ben devlet hastanesinde yaptirmiyorumki yasaya tabii olalim onada cok sinir oldum acayip sacma bi duzen biz avrupa gibi degiliz ki avrupadaki yasalar burda gecici olsun. Sacma. Offf sanirim bana biseyler oluo hormon fiskirmasi fln yasiyorum.herhalde :))
İnnsallaahh. Cuma gunu belli olacak bakalim. İns istedigin gibi olur herseyInsallah simsiki tutunur ve burda sevincini hep birlikte paylasiriz... suan onuda sık bogaz etmek istemiyorum yarin ola hayrola yarin gelince yazarim size allaha dua etmekden baska bi carem yok
arkadaslar belirti beklemeyın bosuna. ben tup bebkle 2 kez gebe kaldım. ılkı ıkızlerımı 25. haftada kaybettım. rahım agzı yetmezlıgı. ıkısındede test gunune kadar hıc ama hıc belırtım olmadı. goguslerım bıle sısmedı. belırtı yok dıye moralınızı bozmayın . erken test yapıp moralınızı bozmayın. o kadar uzdum kı kendımı hıc belırtı yok tutmadı dıye. yapmayın kendınıze bunu :) ayrıca hıc dınlenmedım. tranfer cuma oldu pazartesı ıs basındaydım ve tum gun ayaktaydım . 7. haftamdayım hala da oyle. cok sıkmayın kendınızı nasıpse oluyor zaten, nasıp degılse de ne yaparsanız yapın olmuyor.
cnm arkadaşım sen çok stres yapmışsın biraz kafanı dagıt moral çok önemli bende beklemedeyim 31 aralıkta taransferim oldu 14 ocakta kan tahlili istediler artık hepimiz için hayirlısı senin ilk denemen mi?Amin insallah ya bilmiyorum oda canimi sikio sanirim.biraz sabah embriyolaga sordum doktorum size bi sayi soyledimi diye oda yok zaten yasal olarak size 1 tane dedi. Bende dedimki ama 2 tane sansi artirriyo ve ben devletten hic bi yardim almadam bunu yapiyorum dedim. 2 tane koysaniz 2 si de tutcak anlamina gelmiyoki dedim. Haklisiniz dedi en guzel karari biz sozin icin yarin vercez dediler inanin bizde sizin hamile kalmanizi en az sizin kadar istoyoriz dedi. Bende peki dedim. Sanki cocuklarima devlet bakio sanki cocuklarimi devlet yetistiriyo ben devlet hastanesinde yaptirmiyorumki yasaya tabii olalim onada cok sinir oldum acayip sacma bi duzen biz avrupa gibi degiliz ki avrupadaki yasalar burda gecici olsun. Sacma. Offf sanirim bana biseyler oluo hormon fiskirmasi fln yasiyorum.herhalde :))
Benim 8 toplandi 5 tanesi dollendi 4 tanesi allah kosmet ederse yarin blastokist olcak 1 tane koncak yarin sanirim. Sizin kactaneydi
Amin insallah ya bilmiyorum oda canimi sikio sanirim.biraz sabah embriyolaga sordum doktorum size bi sayi soyledimi diye oda yok zaten yasal olarak size 1 tane dedi. Bende dedimki ama 2 tane sansi artirriyo ve ben devletten hic bi yardim almadam bunu yapiyorum dedim. 2 tane koysaniz 2 si de tutcak anlamina gelmiyoki dedim. Haklisiniz dedi en guzel karari biz sozin icin yarin vercez dediler inanin bizde sizin hamile kalmanizi en az sizin kadar istoyoriz dedi. Bende peki dedim. Sanki cocuklarima devlet bakio sanki cocuklarimi devlet yetistiriyo ben devlet hastanesinde yaptirmiyorumki yasaya tabii olalim onada cok sinir oldum acayip sacma bi duzen biz avrupa gibi degiliz ki avrupadaki yasalar burda gecici olsun. Sacma. Offf sanirim bana biseyler oluo hormon fiskirmasi fln yasiyorum.herhalde :))
Evt biraz stressliyim hakkaten kafami dagitmaya calisiom brzda heycan fln var tabii. Umarim yavruna veya yavrularina kavusursun. Gulgonca cok gecmis olsun canim allah sabir versin... sende pko mu var masallah cok guzel sayida yumurtan cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?