transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

4 hafta 5 günlük hamilesin :)

Canım senin transfer günün ne zamandı?

Yarin canim sabah arayip saati soyliceklermis. Bu sabah emriyolog aradi 4 tanesinin cok iyi durumda oldugunu soyledi. duygularim bi allak bullak sabah aglayarak uyandim hala agliyorum gerginim noluyor bana boyle elim ayagim bi kesik zordan biseyler yapmaya calisouorum (

Aglamayin bence. Guzel dusunun moralinizi bozmayin. Transfer olcagi sabah hic uyumadan gittim acaba nolcak acaba tutar mi diye diye sabahi ettim. Zaten transfer esnasinda doktorlar hemsirelere seni rahatlariyo. Ama transferde aglamadim deil agladim. Hatta bana pecete olarak sargi bezi verdiler :) cikinca da agladim konusmaya geldiler agladim ama sonra kendime dedim boyle olmaz dik durman lazim. Cok iyi anlayabiliyorum sizi

Ben gene nasil ustume alinip cevaplamisim hahahahahahha

Canımsın, kıyamam:) sen endişe etme, herşey çok güzel olacak.. 4 embryo'dan 2 tanesini mi transfer edicekler? Belli oldu mu?
Hadi bakalım dualarım seninle, bebişler sağlıklı bir şekilde gelsin ve sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Amin insallah ya bilmiyorum oda canimi sikio sanirim.biraz sabah embriyolaga sordum doktorum size bi sayi soyledimi diye oda yok zaten yasal olarak size 1 tane dedi. Bende dedimki ama 2 tane sansi artirriyo ve ben devletten hic bi yardim almadam bunu yapiyorum dedim. 2 tane koysaniz 2 si de tutcak anlamina gelmiyoki dedim. Haklisiniz dedi en guzel karari biz sozin icin yarin vercez dediler inanin bizde sizin hamile kalmanizi en az sizin kadar istoyoriz dedi. Bende peki dedim. Sanki cocuklarima devlet bakio sanki cocuklarimi devlet yetistiriyo ben devlet hastanesinde yaptirmiyorumki yasaya tabii olalim onada cok sinir oldum acayip sacma bi duzen biz avrupa gibi degiliz ki avrupadaki yasalar burda gecici olsun. Sacma. Offf sanirim bana biseyler oluo hormon fiskirmasi fln yasiyorum.herhalde :))

Kızlar benimde 7.günüm ağrı falan yok.kasıklarıma agrı gıriyor ama o hep oluyordu.göğüslerim şiş oda hep oluyordu. Çol stres oldum ama ben yaa.eşim sürekli test yap diyor ama yapmıyorum korkuyorum çok çıkmazsa üzülürüm diye.

Biz doktorumla ilk tedaviye baslamaya karar verdigimiz zaman bize 2 ad embriyo yerlestiricez dedi. Bende ucretli yaptirdim. Ama benim hormonumun bi tanesi yuksek ciktigi icin bu transfer bos gecmesin diye 1 ad embriyo yerlestirdiler. Eger bi sefer tutmazsa 1 ay sonra tekrar transfer olacak. Eger icin rahatlicaksa doktorunla konus.

Insallah simsiki tutunur ve burda sevincini hep birlikte paylasiriz... suan onuda sık bogaz etmek istemiyorum yarin ola hayrola yarin gelince yazarim size allaha dua etmekden baska bi carem yok

Insallah simsiki tutunur ve burda sevincini hep birlikte paylasiriz... suan onuda sık bogaz etmek istemiyorum yarin ola hayrola yarin gelince yazarim size allaha dua etmekden baska bi carem yok
İnnsallaahh. Cuma gunu belli olacak bakalim. İns istedigin gibi olur hersey

Kizlar kacc yumurtaniz toplandi kaci dollendi kaci konuldu kaci donduruldu?
Tesekkurler..

Benimde ikizlerimi 21 haftada kaybettim,simdi sizin gebeliginiz varmi?

Benim 8 toplandi 5 tanesi dollendi 4 tanesi allah kosmet ederse yarin blastokist olcak 1 tane koncak yarin sanirim. Sizin kactaneydi

cnm arkadaşım sen çok stres yapmışsın biraz kafanı dagıt moral çok önemli bende beklemedeyim 31 aralıkta taransferim oldu 14 ocakta kan tahlili istediler artık hepimiz için hayirlısı senin ilk denemen mi?

Benim 8 toplandi 5 tanesi dollendi 4 tanesi allah kosmet ederse yarin blastokist olcak 1 tane koncak yarin sanirim. Sizin kactaneydi

Benim 28 tane toplandi 17 dollendi 10 tanesi 5.gune gitti,3 tane kondu 3 de tuttu 3de kaybettim(((

Evt biraz stressliyim hakkaten kafami dagitmaya calisiom brzda heycan fln var tabii. Umarim yavruna veya yavrularina kavusursun. Gulgonca cok gecmis olsun canim allah sabir versin... sende pko mu var masallah cok guzel sayida yumurtan cikmis

stres yapma arkadasim, sakin ol. hic gerilme embriyologlarla ve doktorunla.... seni anliyorum bende transfer gunu oncesi sonrasi cok gergindim... 3 tane koydurup ucunude kaybetmis bak arkadas... ama cok haklisin soylediklerine katiliyorum.. turkiyede isteyen doktor iki tanede 3 tanede koyuyor yasa bakmaksizin... ama ticaret olarak dusunende cok maalesef. ben kibrista yaptirdim. uc tane koymak istediler ben iki olsun diye inat ettim, son dakika bacaklarim havada:) o anda esimde yok yanimda o halde karar vermemi istedi, delirdim tabii...

Evt biraz stressliyim hakkaten kafami dagitmaya calisiom brzda heycan fln var tabii. Umarim yavruna veya yavrularina kavusursun. Gulgonca cok gecmis olsun canim allah sabir versin... sende pko mu var masallah cok guzel sayida yumurtan cikmis

Yok cnm pko,yumurtalarim bayaga cok masallah,az bir ilacla bu kadar oldu,ama sonuc husran
3tane daha kaldi bakalim martta dusunuyorum koydurmayi,benim en cok olan belirtim,transferin 7.gunu gelen lekelenmem.

Cnm allahin takdiri iste elimizden gelen bisey yok maalesef allah nasip ederse olcak. Umarim son dondurulmuslarinla evlatlarina lavusursun yasiniz kac acaba

arkadaşlar meraba...Benden 2 yumurtam toplandı, ikisi de döllendi, 2. gün donduruldular, bir ay sonra yani 24 aralıkda 2 adet dondurulmuş olan 2. gün embriyolarımın ikisi de transfer edildi. 5 ocak test günümdü. ben dayanamdım 4 ocak akşam 10 da test verdim ve beta hcg: 192 çıktı çok şükürbugün tekrar beta hcg baktırdım: 454 çıktı... yaklaşık 3-4 günden beri karın ağrılarım ve adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım eklem ağrılarım var.. inşallah Rabbim devamını nasip eder... bugün dr umla görüştüm 10 gün sonra transvaginal usg ile keseye baktırın dedi... İnşallah herkes güzel sonuçlar alır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…