- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Cnm allahin takdiri iste elimizden gelen bisey yok maalesef allah nasip ederse olcak. Umarim son dondurulmuslarinla evlatlarina lavusursun yasiniz kac acaba
İslh canim islhhhKalpnatislarini da duysak canm allahın izniyle :)
Neden kaybettin ikizlerini canim cok gecmis olsunYok cnm pko,yumurtalarim bayaga cok masallah,az bir ilacla bu kadar oldu,ama sonuc husran
3tane daha kaldi bakalim martta dusunuyorum koydurmayi,benim en cok olan belirtim,transferin 7.gunu gelen lekelenmem.
tebrikler... saglikla kucagina alirsin insllaharkadaşlar meraba...Benden 2 yumurtam toplandı, ikisi de döllendi, 2. gün donduruldular, bir ay sonra yani 24 aralıkda 2 adet dondurulmuş olan 2. gün embriyolarımın ikisi de transfer edildi. 5 ocak test günümdü. ben dayanamdım 4 ocak akşam 10 da test verdim ve beta hcg: 192 çıktı çok şükürbugün tekrar beta hcg baktırdım: 454 çıktı... yaklaşık 3-4 günden beri karın ağrılarım ve adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım eklem ağrılarım var.. inşallah Rabbim devamını nasip eder... bugün dr umla görüştüm 10 gün sonra transvaginal usg ile keseye baktırın dedi... İnşallah herkes güzel sonuçlar alır..
Neden kaybettin ikizlerini canim cok gecmis olsun
Canim ya rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin insallahBilemiyorum cnm,doktorlar tup bebek ,cogul gebelik ,birde rediksiyon islemi yapilmisti oda var dedi,kismet degilmis diyip gonderdiler.
3 bebek olunca rahim agzi yetmezligi kacinilmaz zaten cogul gebeliklerde,o yuzden 2 bile koyarken dusunun cok zor cogul gebelik.Canim ya rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin insallah
Bence bi genetige baktirin
bide rahim agzi yetmezligide olabilir
Benim iki taneydi hayirlisi artik cumartesi belli olacak insallah3 bebek olunca rahim agzi yetmezligi kacinilmaz zaten cogul gebeliklerde,o yuzden 2 bile koyarken dusunun cok zor cogul gebelik.
Tebrikler Allah tamamina erdirsin çok sevindim canımarkadaşlar meraba...Benden 2 yumurtam toplandı, ikisi de döllendi, 2. gün donduruldular, bir ay sonra yani 24 aralıkda 2 adet dondurulmuş olan 2. gün embriyolarımın ikisi de transfer edildi. 5 ocak test günümdü. ben dayanamdım 4 ocak akşam 10 da test verdim ve beta hcg: 192 çıktı çok şükürbugün tekrar beta hcg baktırdım: 454 çıktı... yaklaşık 3-4 günden beri karın ağrılarım ve adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım eklem ağrılarım var.. inşallah Rabbim devamını nasip eder... bugün dr umla görüştüm 10 gün sonra transvaginal usg ile keseye baktırın dedi... İnşallah herkes güzel sonuçlar alır..
çok teşekkür ederim fatmamehtapTebrikler Allah tamamina erdirsin çok sevindim canım
amin inşallah hepimizz..çok teşekkür ederim.))tebrikler... saglikla kucagina alirsin insllah
inş cnm çok sevindim allah sonuna kadar götürsün benimde bugün 7. gün oldu transfer olalı çok merak ediyorum ultros sonucunu da yaz hepimize umut olsunarkadaşlar meraba...Benden 2 yumurtam toplandı, ikisi de döllendi, 2. gün donduruldular, bir ay sonra yani 24 aralıkda 2 adet dondurulmuş olan 2. gün embriyolarımın ikisi de transfer edildi. 5 ocak test günümdü. ben dayanamdım 4 ocak akşam 10 da test verdim ve beta hcg: 192 çıktı çok şükürbugün tekrar beta hcg baktırdım: 454 çıktı... yaklaşık 3-4 günden beri karın ağrılarım ve adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım eklem ağrılarım var.. inşallah Rabbim devamını nasip eder... bugün dr umla görüştüm 10 gün sonra transvaginal usg ile keseye baktırın dedi... İnşallah herkes güzel sonuçlar alır..
Benimde 7inş cnm çok sevindim allah sonuna kadar götürsün benimde bugün 7. gün oldu transfer olalı çok merak ediyorum ultros sonucunu da yaz hepimize umut olsun
Olsun canm benim olr mu ole şey bende hep okuyodm soruyodum nrmal :) valla bsey hissedemiyorum alisamadm hala hamilelik moduna ama sisim çok fena çok acikiyorum agrilarm var hala çabuk yoruluyorum sürekli bsey ler istiyo canm ama aserme değildir herlde bide çok çabuk Ağlıyorum herseye bacaklarmla ayaklarm ağrıyor suratimin falan sistigini söylüyorlar esim heyecandan herkese söyledi sürekli telefonlara cvp vermekle meşgulm korkularm var :) garip bi sey heyecanla ultrosonu bekliyorumSevgili annecik ne hissediyosun belirti varmi paylaş bizle başını ağrıtacaz artık
Sen anlatırken ben heycanlandim burda rabbim mutluluğunuzu daim etsinn canimmOlsun canm benim olr mu ole şey bende hep okuyodm soruyodum nrmal :) valla bsey hissedemiyorum alisamadm hala hamilelik moduna ama sisim çok fena çok acikiyorum agrilarm var hala çabuk yoruluyorum sürekli bsey ler istiyo canm ama aserme değildir herlde bide çok çabuk Ağlıyorum herseye bacaklarmla ayaklarm ağrıyor suratimin falan sistigini söylüyorlar esim heyecandan herkese söyledi sürekli telefonlara cvp vermekle meşgulm korkularm var :) garip bi sey heyecanla ultrosonu bekliyorum
Bunu dr ile konuş canım eğer 2 embriyo istiyorsan 35 yaş altı olsan bile koyulabiliyor 2 taneHep ona siğıniyorum zaten allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah...
inş cnm çok sevindim allah sonuna kadar götürsün benimde bugün 7. gün oldu transfer olalı çok merak ediyorum ultros sonucunu da yaz hepimize umut olsun
Benimde 7. günümdü 8 e girdik artık cumartesi test günüm meraktan çatlamak üzereyim dün adet günümdü sanırım ilaçlardan dolayı olmadım Allah yardımcımız olsun inşallahBenimde 7
Nerde yaptırıyordun canım senSabah transferim olcak son bi kez sorcm artik canim artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik cok da israr ederse koymicam diye bundada bi hayir vardir dicem yapcak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?