transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benimde 7. günümdü 8 e girdik artık cumartesi test günüm meraktan çatlamak üzereyim dün adet günümdü sanırım ilaçlardan dolayı olmadım Allah yardımcımız olsun inşallah
inş cnm ya hayırlı olur hakkımızda hayırlı haber bekliyom benim tahlil 14 ocakta

inş cnm çok sevindim allah sonuna kadar götürsün benimde bugün 7. gün oldu transfer olalı çok merak ediyorum ultros sonucunu da yaz hepimize umut olsun
amin canım çok teşekkür ederim...darısı sana inşallah senin de güzel haberlerini alırız inşallah...usg da yazarım tabiki:))))

kızlar günaydın transferin 9.günündeyim hafif adet Ağrı'sı var birde göğüslerim çok hassas onun dışında hiçbirşey hissedemiyorum Allah nasip ederse pazartesi günü sonucumu öğreneceğim benim gibi gün sayan arkadaşlar ve kan verecek arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olsun

Tskler O ozlems34 transferim saat 1.30 da.. insallah herseyin hayirlsii olur
Can'ım transferden sonra hemen tuvalete kalkma tutabiliyorsan 1 saat tut ondan sonra kalk ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutma ilk 3 gün hafif yürüyüşler dışında hep dinlen daha sonra hafif hafif günlük hayatına dön Sitres yapma Hakkı'nda hayırlısı olsun

Arkadaşlar, size acil bir sorum olacak; bugün transferimin 13.günü ve dün gece(6ocak) çok az kan geldi.
Gece gece hemen gidip bhcg testi yaptırdık.
4 Ocak 13:28'de ;142
5 Ocak 14:46'da ;260
6 Ocak 22:31 ;329 çıktı.
Bu artış sizce normal mi? Teşekkürler

4 ocak ile 5 ocak arasında (1günde) neredeyse ikiye katlamış ama aradan 30 saat sonra baktırdığımızda çok az artış olmuş. Hiç başına böyle benzer bir durum gelen var mı acaba? Az da olsa Kanama olması normal mi?

Ozlem canim bunu doktoruna hemen danis derim. Ama sonucta bi yukselme var hala endise edilcek bisey oldugunu dusunmuyorum icini ferah tut ve bebisinle bol bol konus.. havuc suyuna devam ediyorsun diilmi canim ilk baslarda cok onemlo oldugunu soyluo saracoglu. Bende ananasla havuc suyunu biliyorudm ama kabak cekirdegini bilmiyordum

evet pazar ama pazartesi gel kan ver dedii.sen ne durumdasın hiç bişi hissediyor mu?
Benim karnim agriyo pazar basladi ptesi gecti sonra azar azar tekrar basladi agrilarim. Karnimin ici aciyo sanki spor yapmisim gibi. Kasiklarim ve karnim sis. Bide simdi dikkatimi cekti cok agzim kuruyo su iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…