inş cnm ya hayırlı olur hakkımızda hayırlı haber bekliyom benim tahlil 14 ocaktaBenimde 7. günümdü 8 e girdik artık cumartesi test günüm meraktan çatlamak üzereyim dün adet günümdü sanırım ilaçlardan dolayı olmadım Allah yardımcımız olsun inşallah
amin canım çok teşekkür ederim...darısı sana inşallah senin de güzel haberlerini alırız inşallah...usg da yazarım tabiki:))))inş cnm çok sevindim allah sonuna kadar götürsün benimde bugün 7. gün oldu transfer olalı çok merak ediyorum ultros sonucunu da yaz hepimize umut olsun
Teşekkür ederm canm benim Rabbim hepimize nasip etsin bu dygulari allah kolaylik versin tedavide olan herkese inşSen anlatırken ben heycanlandim burda rabbim mutluluğunuzu daim etsinn canimm
Ben Idrarda baktım çıkmadı erken sanirimBenimde 7. günümdü 8 e girdik artık cumartesi test günüm meraktan çatlamak üzereyim dün adet günümdü sanırım ilaçlardan dolayı olmadım Allah yardımcımız olsun inşallah
Allah yardimcin olsun canım
Can'ım transferden sonra hemen tuvalete kalkma tutabiliyorsan 1 saat tut ondan sonra kalk ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutma ilk 3 gün hafif yürüyüşler dışında hep dinlen daha sonra hafif hafif günlük hayatına dön Sitres yapma Hakkı'nda hayırlısı olsun
Can'ım transfer olduğun günü de sayıyormusun?Gunaydin..
Ben 11. Gunumdeyim azmettim ve gunumu bekledim. Allah nasip ederse yarin sabah erkenden hastanedeyim :)
Evet sayiyorum. Doktorumun verdigi tarih 8 ocak :)Can'ım transfer olduğun günü de sayıyormusun?
sayarsak benimde 10.günüm5.gün embriyosu dimi benim 3.gün acaba ondan mı geç test tarihimEvet sayiyorum. Doktorumun verdigi tarih 8 ocak :)
Olabilir. Ne zman tarihin pazar gunu mu5
sayarsak benimde 10.günüm5.gün embriyosu dimi benim 3.gün acaba ondan mı geç test tarihim
evet pazar ama pazartesi gel kan ver dedii.sen ne durumdasın hiç bişi hissediyor mu?Olabilir. Ne zman tarihin pazar gunu mu
Benim karnim agriyo pazar basladi ptesi gecti sonra azar azar tekrar basladi agrilarim. Karnimin ici aciyo sanki spor yapmisim gibi. Kasiklarim ve karnim sis. Bide simdi dikkatimi cekti cok agzim kuruyo su iciyorum.evet pazar ama pazartesi gel kan ver dedii.sen ne durumdasın hiç bişi hissediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?