transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben ilk defa duydum simdi kabak cekirdegi ananas ve havucu. Simdi baslasak icmeye ise yarar mi ki. Ne ise yariyo bide

Benim karnim agriyo pazar basladi ptesi gecti sonra azar azar tekrar basladi agrilarim. Karnimin ici aciyo sanki spor yapmisim gibi. Kasiklarim ve karnim sis. Bide simdi dikkatimi cekti cok agzim kuruyo su iciyorum.
inşallah hepsi hamilelik belirtileridir.hepsi bendede var ağız kuruluğu belirtimidir acaba.bel ve göğüslerinin yan tarafına dokununca acı var mı Can'ım?sanada 2 tane mi transfer ettiler.hadi inşallah yarın güzel haber vereceksin bence

Suan goguslerimde agri yok ama biraz hassaslar kendileri :) belimde de bosluklarim agriyo sanirim :)

Ben ilk defa duydum simdi kabak cekirdegi ananas ve havucu. Simdi baslasak icmeye ise yarar mi ki. Ne ise yariyo bide
valla Can'ım ilk tüp bebekte yedim olumlu sonuç aldım.bu tüp bebekte transfer olduğum gün doktor ananas ve kabak çekirdeğini unutma transfer gününden itibaren başla dedi.ananas ve kabak çekirdeği tutunmasına yardımcı oluyormuş Can'ım.

Yaa bana bisey demediler uzuldum simdi ama bugun gidip alayim hepsinden

Benim karnim agriyo pazar basladi ptesi gecti sonra azar azar tekrar basladi agrilarim. Karnimin ici aciyo sanki spor yapmisim gibi. Kasiklarim ve karnim sis. Bide simdi dikkatimi cekti cok agzim kuruyo su iciyorum.
Cnm sen test oldunmu bu saydigin şikayetlerin hepsi bendede var ağzım boğazıma kadar kuruyor karnımda şiş bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım. .

Cnm sen test oldunmu bu saydigin şikayetlerin hepsi bendede var ağzım boğazıma kadar kuruyor karnımda şiş bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım. .
Canim yarin test gunum ins guzel haber alirim. Korkma bende ilk basta korkmustum hemsireyi aradim sordum cok sidddetli mi dedi hayir dedim i zaman ins tutunma agrisidir. Dinlenin dedi

Yaa bana bisey demediler uzuldum simdi ama bugun gidip alayim hepsinden
hiç üzülme Can'ım sen ilaçlarını kullanıp kendine dikkat ettiysen Allah'ın izni ile tutmuştur inşallah ama sen genede al ye bebişe vitamin olur

BENDE yedim ananas faydası oldu mu olmadım i bilmiyorum ama bi tane yedm cnku çok sevmedgm için tadını 3 e bolmustum 3 gün aksamlari yedim siz de yıyin zararı olmaz nasıl olsa :)

Canım Türkancım, sağolasın.. İster istemez İçimde bir korku var kanamayı görür görmez doktoruma mesaj attım zaten,Progynex iğne verdi. Şimdi onları vurulucam her gün. Ama biz karı-koca fazla evhamlıyız. 2 saat sonra Medicana'ya gidip tekrar bhcg testi yaptıracağız. En azından 48 saatteki artışı kontrol edeceğiz. Havuç suyuna devam ediyorum. Ve bol bol yatakta yatıyorum. Dinlenmek en güzel ilaç aslında.. Senin de Allah yardımcın olsun, transfer sonrası 2 saat ayağa kalkma, (eşim bana hasta bezi aldı, altıma koydu öylece yerimden hiç kıpırdamadım ve sonuç olumlu oldu şükür) sen de utanma ve yapabiliyorsan yap derim.. Çok öpüyorum ve hayırlısını diliyorum senin için, bol şans canım.. İnşallah bebişlerimize kavuşuruz..

Her gun bi kucuk bardak taze sikilmis havuc suyu embriyonun kilcagil damarlarini olusturup tutunmasina yardimci oluo ayriyetten amniyo sivisini dengeliomus

Transfer bittikten sonra hemen odaniza mi getirdiler sizi yoksa icerde biraz yatirdilar sonra mi getirdiler

Hic biseycik olmicak.allahin iziniylr csnim.icini ferah tut hastaneden gelirken arabada yattinmi oturdunmu.canim

Alicam alicam bugun kesin. Ananasi ve havucu kati meyve sikacagindan mi geciriyosun
canım ben ananasın kabukları soydum hergün kalın 1 dilim yedim sende aşırı yeme kabak çekirdeğini de hergün 2 avuç yedim.havuç suyu içmedim Can'ım

Hic biseycik olmicak.allahin iziniylr csnim.icini ferah tut hastaneden gelirken arabada yattinmi oturdunmu.canim

Hastaneden çıkarken arabada oturarak geldim ama evimiz zaten araba ile 5 dk mesafede, zor olmadı. Yine de dikkatli ol, ani hareketler yapma, özellikle ilk 3 gün yatakta yat devamlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…