transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Mrb kizlar araniza yeni katildim .bugun trasferimin 5 gunu bu 4.denemem intrapilid serum uyguladik bakalim hayirlisi aranizda kullanan varmi

Evet hemen sedye ile odamıza getirdiler, 2 saat dinlendirdiler..
Beni transfer odasinda yaklasik yarim saat dinlendirdiler. Sonra odaya getirdiler orda da 20 dk dinlendim. Sonra kalkabilirsin tuvalete dediler kalktim. Sonra da arabayla esimin bi gorusmesi vardi oraya gittik ben arabada oturdum
Sonra biraz uzandim o kadar

Benimki öyle olmadı. Transfer odasında beni en fazla 5-10 dk bekletmişlerdir. Sonra sedye ile odama getirdiler ve 2 saat hiç yerimden kalkmadım. Zaten doktorların uygun gördükleri dinlenme süresi 2 saat.. 2 saat sonra çıktık ve eve geldik.. Benimki böyle oldu canım

inş bende beliyom 14 ocak kan tahlilim

Bugün adet olacakmisim gibi sancım var her yerim ağrıyor hic halim yok bel ağrısı da var korkuyorum degerleri yuksek çıkıp böyle benim gibi yaşayanlar var mı sonucu olumlu mu

Ben Idrarda baktım çıkmadı erken sanirim
Ben idrara hiç güvenmiyorum o yüzden yapıp moralim bozulsun istemiyorum az da olsa etkiler çünkü idrarda ile negatif görmek sende takma kafana canım diğer forumda kan tahlili gününden 1 gün önce idrarda negatif gören bir arkadaş şimdi hamile mesela o yüzden sakın etkilemesin seni

Amin canım benimde şafak 2 cumartesi test günüm inşallah güzel haberler alırız

Banada medicanada sürgü vermişti hemşire bende çok sıkışmıştım

Bugün 14.günüm salı günü kan tahlili yaptırdım sonuç 568 çıktı ve bugün normal adet günüm ama adet belirtileri var hiç halim yok korkuyorum
Bende de olmuştu .hah şimdi hamile olmasam kesin adet olmuştum dedim hatta 13.gunuydu hatta.yatıyordum baya ağrı kesici icebilecek kadar ağrım vardı .ama sonra kesildi dr à sordum normal bugünlerde yerleşiyor ağrı ve kanama olabilir dedi ki birkaç damla kanama da gelmişti. Yani korkma sakin ol .yat dinlen fırsat buldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…