Allah'ın izniyle transferin çok güzel geçecek hiç merak etme, dualarımız seninle canımTmm kizlar bnm guzel annislerim 5 dak ya evden cikiyoruz dualarimiz birbirimiz icin
Beni transfer odasinda yaklasik yarim saat dinlendirdiler. Sonra odaya getirdiler orda da 20 dk dinlendim. Sonra kalkabilirsin tuvalete dediler kalktim. Sonra da arabayla esimin bi gorusmesi vardi oraya gittik ben arabada oturdumEvet hemen sedye ile odamıza getirdiler, 2 saat dinlendirdiler..
Tmamcanım ben ananasın kabukları soydum hergün kalın 1 dilim yedim sende aşırı yeme kabak çekirdeğini de hergün 2 avuç yedim.havuç suyu içmedim Can'ım
Beni transfer odasinda yaklasik yarim saat dinlendirdiler. Sonra odaya getirdiler orda da 20 dk dinlendim. Sonra kalkabilirsin tuvalete dediler kalktim. Sonra da arabayla esimin bi gorusmesi vardi oraya gittik ben arabada oturdum
Sonra biraz uzandim o kadar
inş bende beliyom 14 ocak kan tahlilimkızlar günaydın transferin 9.günündeyim hafif adet Ağrı'sı var birde göğüslerim çok hassas onun dışında hiçbirşey hissedemiyorum Allah nasip ederse pazartesi günü sonucumu öğreneceğim benim gibi gün sayan arkadaşlar ve kan verecek arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olsun
Benimde 14 ocak hakkimizda hayirlisi olsuninş bende beliyom 14 ocak kan tahlilim
Hayirli olsun canimMrb kizlar araniza yeni katildim .bugun trasferimin 5 gunu bu 4.denemem intrapilid serum uyguladik bakalim hayirlisi aranizda kullanan varmi
Bende orada yaptırdım canımInsallah cnm beylikduzu medicana da siz nerde yaptirdiniz
Amin amin inşallah hepimiz güzel haberler ile döneriz tahlil günlerimizde canıminş cnm ya hayırlı olur hakkımızda hayırlı haber bekliyom benim tahlil 14 ocakta
Ben idrara hiç güvenmiyorum o yüzden yapıp moralim bozulsun istemiyorum az da olsa etkiler çünkü idrarda ile negatif görmek sende takma kafana canım diğer forumda kan tahlili gününden 1 gün önce idrarda negatif gören bir arkadaş şimdi hamile mesela o yüzden sakın etkilemesin seniBen Idrarda baktım çıkmadı erken sanirim
Amin canım benimde şafak 2 cumartesi test günüm inşallah güzel haberler alırızkızlar günaydın transferin 9.günündeyim hafif adet Ağrı'sı var birde göğüslerim çok hassas onun dışında hiçbirşey hissedemiyorum Allah nasip ederse pazartesi günü sonucumu öğreneceğim benim gibi gün sayan arkadaşlar ve kan verecek arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olsun
Banada medicanada sürgü vermişti hemşire bende çok sıkışmıştımCanım Türkancım, sağolasın.. İster istemez İçimde bir korku varkanamayı görür görmez doktoruma mesaj attım zaten,Progynex iğne verdi. Şimdi onları vurulucam her gün. Ama biz karı-koca fazla evhamlıyız. 2 saat sonra Medicana'ya gidip tekrar bhcg testi yaptıracağız. En azından 48 saatteki artışı kontrol edeceğiz. Havuç suyuna devam ediyorum. Ve bol bol yatakta yatıyorum. Dinlenmek en güzel ilaç aslında.. Senin de Allah yardımcın olsun, transfer sonrası 2 saat ayağa kalkma, (eşim bana hasta bezi aldı, altıma koydu öylece yerimden hiç kıpırdamadım ve sonuç olumlu oldu şükür) sen de utanma ve yapabiliyorsan yap derim.. Çok öpüyorum ve hayırlısını diliyorum senin için, bol şans canım.. İnşallah bebişlerimize kavuşuruz..
Merhaba kaçıncı gün bugünKızlar ne olur beni aydinlatin kan değerleri yüksek çıkıp adet belirtileri yaşayan var mi korkuyorum bugün
Bugün 14.günüm salı günü kan tahlili yaptırdım sonuç 568 çıktı ve bugün normal adet günüm ama adet belirtileri var hiç halim yok korkuyorumMerhaba kaçıncı gün bugün
Bende de olmuştu .hah şimdi hamile olmasam kesin adet olmuştum dedim hatta 13.gunuydu hatta.yatıyordum baya ağrı kesici icebilecek kadar ağrım vardı .ama sonra kesildi dr à sordum normal bugünlerde yerleşiyor ağrı ve kanama olabilir dedi ki birkaç damla kanama da gelmişti. Yani korkma sakin ol .yat dinlen fırsat buldukçaBugün 14.günüm salı günü kan tahlili yaptırdım sonuç 568 çıktı ve bugün normal adet günüm ama adet belirtileri var hiç halim yok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?