transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çok teşekkür ederim canım benim biraz olsun rahatladım haftaya cuma günü keseyi görmek için doktor kontrole çağırdı inşallah keseyi de görürüz

2 tane dondurdular hic canim acimadi zaten okadar sikisiktimki hic biseye odaklanamadm o an. Hemen surguye yaptirdilar zaten brzdanda taburcu olcam kismetse hayirlisi arti allah nasip ederse olcak allah kimsenin kucagini bos birakmasin

2 tane dondurdular hic canim acimadi zaten okadar sikisiktimki hic biseye odaklanamadm o an. Hemen surguye yaptirdilar zaten brzdanda taburcu olcam kismetse hayirlisi arti allah nasip ederse olcak allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Cok sanslisin o zaman benim transferden once acimisti. Ben surekli yatmadim canim ptesiden beri hem hastayim hemde korkudan yatiyorum artik. Havuc ananas kabak cekirdegine basla ben artik yarinki sonucuna gore baslicam. Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun

Bur
S serkannihan nerelerdesin gidişat nasıl canım
Burdayim cnm valla halsizlikten baska bisey yok birazda goguslerimde aci bazende kasiklarimda dolgunkuk ben takmiyorum artik ise gttim yattim yattim orda izin aldm yine p.tesiye kadar evdeyim dinleniyorum uzaniyorum kendimi dinlememeye karar verdm cok taktim kafaya ama takmiyorum artik rabbime biraktim sonuc ne olursa olsun

Canım seni üzmek istemem ama pazar akşamı kanamam Basladi degerlerim güzel giderken neyse doktoru aradım progestan iğne vurul hemen dedi ama yanı 15. Gunumdu dusmeye başladı beta HCG anlayacağınız düşük yapıyorum

5 haftalik hamileyim canim yarin keseyi gormeye gidicem nasip olursa
Darisi sana insallah
Zeynep slm bizim yazısma grubundan sen ben kaldık hamiş olanlar yazmıyor artık sanki ben bu gün gördüm keseyi haftaya kalp atışını görmeye gidicez islh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…