- 1 Ocak 2016
- 80
- 24
- 3
- 35
Çok teşekkür ederim canım benim biraz olsun rahatladım haftaya cuma günü keseyi görmek için doktor kontrole çağırdı inşallah keseyi de görürüzBende de olmuştu .hah şimdi hamile olmasam kesin adet olmuştum dedim hatta 13.gunuydu hatta.yatıyordum baya ağrı kesici icebilecek kadar ağrım vardı .ama sonra kesildi dr à sordum normal bugünlerde yerleşiyor ağrı ve kanama olabilir dedi ki birkaç damla kanama da gelmişti. Yani korkma sakin ol .yat dinlen fırsat buldukça
Bende yarın gideceğim ilk defa .şimdi hiç bir belirti yok ya insan inanamiyorÇok teşekkür ederim canım benim biraz olsun rahatladım haftaya cuma günü keseyi görmek için doktor kontrole çağırdı inşallah keseyi de görürüz
Hayirli olsun .sağlıkla tutunsun inşallah .canın acıdı mi benim çok acimisti. Hiç kalkma tuvalete bile sürgü iste bence en rahatı o.Kizlar odama aldilar beni 1 tane transfer oldu
Evet insan biraz tereddüt ediyor gerçekten hamilemiyim diye keseyi görmeden rahatlayamam her haldeBende yarın gideceğim ilk defa .şimdi hiç bir belirti yok ya insan inanamiyor
Olsun uzulme benimde 1 tane transfer oldu. Yarin sonucu belli olcak insallah. Dondurulmuslarin varmi pekiKizlar odama aldilar beni 1 tane transfer oldu
Cok sanslisin o zaman benim transferden once acimisti. Ben surekli yatmadim canim ptesiden beri hem hastayim hemde korkudan yatiyorum artik. Havuc ananas kabak cekirdegine basla ben artik yarinki sonucuna gore baslicam. Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun2 tane dondurdular hic canim acimadi zaten okadar sikisiktimki hic biseye odaklanamadm o an. Hemen surguye yaptirdilar zaten brzdanda taburcu olcam kismetse hayirlisi arti allah nasip ederse olcak allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Burdayim cnm valla halsizlikten baska bisey yok birazda goguslerimde aci bazende kasiklarimda dolgunkuk ben takmiyorum artik ise gttim yattim yattim orda izin aldm yine p.tesiye kadar evdeyim dinleniyorum uzaniyorum kendimi dinlememeye karar verdm cok taktim kafaya ama takmiyorum artik rabbime biraktim sonuc ne olursa olsunS serkannihan nerelerdesin gidişat nasıl canım
Anladım cnm islh...Canim yarin test gunum ins guzel haber alirim. Korkma bende ilk basta korkmustum hemsireyi aradim sordum cok sidddetli mi dedi hayir dedim i zaman ins tutunma agrisidir. Dinlenin dedi
inş cnm ya sen nerede tedavi gördün ?Benimde 14 ocak hakkimizda hayirlisi olsun
Ben antalya euro fertilda yaptirdim tonguc bey doktorum.senin sonuc belli oldumu pekiHayirli olsun canim
Bende kullandim serumdan doktorun kim
Antalya euro fertil da cnm .sen hangi hastanede yaptirdininş cnm ya sen nerede tedavi gördün ?
5 haftalik hamileyim canim yarin keseyi gormeye gidicem nasip olursaBen antalya euro fertilda yaptirdim tonguc bey doktorum.senin sonuc belli oldumu peki
Hayirli olsun cnm insallah .kacinci denemen senin.ben bu seruma cok umit bagladim bakalim hayirlisi5 haftalik hamileyim canim yarin keseyi gormeye gidicem nasip olursa
Darisi sana insallah
Tesekkur ederim canim 4. DenememHayirli olsun cnm insallah .kacinci denemen senin.ben bu seruma cok umit bagladim bakalim hayirlisi
Zeynepcim bu serumu kullandigin denemendemi tutundu bebisin.basari oranini artiriyo deniyoHayirli olsun canim
Bende kullandim serumdan doktorun kim
Sagol cnm Allah razi olsun hakkimizda hayirlisi .Rabbim ol der insallahTesekkur ederim canim 4. Denemem
Serumdan cok Allahin ol demesi lazim canim cok dua et ya mubdi cek gunde 1000 sefer bol salavat hayirlisi
Canım seni üzmek istemem ama pazar akşamı kanamam Basladi degerlerim güzel giderken neyse doktoru aradım progestan iğne vurul hemen dedi ama yanı 15. Gunumdu dusmeye başladı beta HCG anlayacağınız düşük yapıyorumArkadaşlar, size acil bir sorum olacak; bugün transferimin 13.günü ve dün gece(6ocak) çok az kan geldi.
Gece gece hemen gidip bhcg testi yaptırdık.
4 Ocak 13:28'de ;142
5 Ocak 14:46'da ;260
6 Ocak 22:31 ;329 çıktı.
Bu artış sizce normal mi? Teşekkürler
4 ocak ile 5 ocak arasında (1günde) neredeyse ikiye katlamış ama aradan 30 saat sonra baktırdığımızda çok az artış olmuş. Hiç başına böyle benzer bir durum gelen var mı acaba? Az da olsa Kanama olması normal mi?
Zeynep slm bizim yazısma grubundan sen ben kaldık hamiş olanlar yazmıyor artık sanki ben bu gün gördüm keseyi haftaya kalp atışını görmeye gidicez islh ...5 haftalik hamileyim canim yarin keseyi gormeye gidicem nasip olursa
Darisi sana insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?