transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim progestan kullanmadinmi hic transferden sonra

Evet canim ama tek sorun o degildi
genetik sorunumuz varmis malesef bu denemede cikti bide kan pihtilasmasi
Nasıl yani şimdi hamilesin ama.genetik sorunmu var beta değerlerinde normaldi değilmi nerden anladılar genetik sorun oldugunu

Zeynep slm bizim yazısma grubundan sen ben kaldık hamiş olanlar yazmıyor artık sanki ben bu gün gördüm keseyi haftaya kalp atışını görmeye gidicez islh ...
Merhaba canim cok sevindim insallah bende girurum yarin kac haftalikda gordu dr transferin ne zaman oldu kac gun sonra gordun alttanmi gobektenmi ayyyyy ne kadar soru sordum kusura bakma

Nasıl yani şimdi hamilesin ama.genetik sorunmu var beta değerlerinde normaldi değilmi nerden anladılar genetik sorun oldugunu
3 denememde tutmayinca dr cgh yapalim embriyolara dedi ve 7 embriyomdan iki tanesi saglikli cikti onuda koydular iste

Zeynep slm bizim yazısma grubundan sen ben kaldık hamiş olanlar yazmıyor artık sanki ben bu gün gördüm keseyi haftaya kalp atışını görmeye gidicez islh ...
kızlar bende varım yazıyorum ya :)yarın keseyi görmeye gideceğiz .hayırlısı çok sevindim dr bişey diyormu.ilaç kullanmaya devam mı

Canım şimdi nasılsın kanama devam ediyor mu iğneden sonra .belli olmaz iğneye devam et dedi mi dr.

3 denememde tutmayinca dr cgh yapalim embriyolara dedi ve 7 embriyomdan iki tanesi saglikli cikti onuda koydular iste
Cnm18 aralık transfer oldum 29 aralik ilk test günümdü tabi ben daha erken yaptım 2. Testi 1 hafta önce yaptım işte bu günde keseyi gördüm islh allah nasip ederse haftaya da kalp atışını gorucez islh... ya daha hamileyim diye korkudan sevinemiyorum bile evet altan baktı 4 haftalik gebeliğe göre iyi gidiyor her şey dedi öyle işte cnm hadi bakalım darısı sizlere .... yazın olurmu sonuçları

kızlar yaklaşık 2 saatir çok ciddi karın ağrım var transferin 14. günü..çok korkuyorum düşecek diye

Korkma ben bu sabaha karşı acayip bir ağrı yla uyandım 2 saat sonra geçti cnm...

Korkma ben bu sabaha karşı acayip bir ağrı yla uyandım 2 saat sonra geçti cnm...
inşallah geçer canım...acaba gaz sancısı mı diye de düşünmüyor değilim...sanırım kabızlık oluşmaya başladı.. bunun için var mı önerin canım..

Ben yarin 5+2oluyorum ustten gorulur herhalde sen erken davranmissin
Yazarim tabiki

Canim progestan kullanmadinmi hic transferden sonra
Canım opudan sonra başladım ta ki 12.güne kadar sonra kapsüle geçtik ama ne fayda 14.gün 813 iken 18.gün 695 indi yanında vereceğim inşallah çabuk duserde kurtulurum yoksa inip cikmad8 değerlerin daha kötü dış gebelik olabilir Allah korusun neyse kanamam az da olsa devam ediyor üzgünüm bu benim 3.tüp bebek tedavimizde ve 2. Kez bu şekilde oluyor

inşallah geçer canım...acaba gaz sancısı mı diye de düşünmüyor değilim...sanırım kabızlık oluşmaya başladı.. bunun için var mı önerin canım..
Ya inan o kadar çok meyva yiyorumki olmasın diye genede oldu kullandığımız ilaçlar bile yapıyor sanırım

Ya üzüldüm atlamışim galiba senin sonuçtan haberim yoktu peki nedenini araştıricaklarmi bu 2. kez oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…