Evet canim ama tek sorun o degildiZeynepcim bu serumu kullandigin denemendemi tutundu bebisin.basari oranini artiriyo deniyo
Canim progestan kullanmadinmi hic transferden sonraCanım seni üzmek istemem ama pazar akşamı kanamam Basladi degerlerim güzel giderken neyse doktoru aradım progestan iğne vurul hemen dedi ama yanı 15. Gunumdu dusmeye başladı beta HCG anlayacağınız düşük yapıyorum
Nasıl yani şimdi hamilesin ama.genetik sorunmu var beta değerlerinde normaldi değilmi nerden anladılar genetik sorun oldugunuEvet canim ama tek sorun o degildi
genetik sorunumuz varmis malesef bu denemede cikti bide kan pihtilasmasi
Merhaba canim cok sevindim insallah bende girurum yarin kac haftalikda gordu dr transferin ne zaman oldu kac gun sonra gordun alttanmi gobektenmi ayyyyy ne kadar soru sordum kusura bakmaZeynep slm bizim yazısma grubundan sen ben kaldık hamiş olanlar yazmıyor artık sanki ben bu gün gördüm keseyi haftaya kalp atışını görmeye gidicez islh ...
3 denememde tutmayinca dr cgh yapalim embriyolara dedi ve 7 embriyomdan iki tanesi saglikli cikti onuda koydular isteNasıl yani şimdi hamilesin ama.genetik sorunmu var beta değerlerinde normaldi değilmi nerden anladılar genetik sorun oldugunu
kızlar bende varım yazıyorum ya :)yarın keseyi görmeye gideceğiz .hayırlısı çok sevindim dr bişey diyormu.ilaç kullanmaya devam mıZeynep slm bizim yazısma grubundan sen ben kaldık hamiş olanlar yazmıyor artık sanki ben bu gün gördüm keseyi haftaya kalp atışını görmeye gidicez islh ...
Canım şimdi nasılsın kanama devam ediyor mu iğneden sonra .belli olmaz iğneye devam et dedi mi dr.Canım seni üzmek istemem ama pazar akşamı kanamam Basladi degerlerim güzel giderken neyse doktoru aradım progestan iğne vurul hemen dedi ama yanı 15. Gunumdu dusmeye başladı beta HCG anlayacağınız düşük yapıyorum
Cnm18 aralık transfer oldum 29 aralik ilk test günümdü tabi ben daha erken yaptım 2. Testi 1 hafta önce yaptım işte bu günde keseyi gördüm islh allah nasip ederse haftaya da kalp atışını gorucez islh... ya daha hamileyim diye korkudan sevinemiyorum bile evet altan baktı 4 haftalik gebeliğe göre iyi gidiyor her şey dedi öyle işte cnm hadi bakalım darısı sizlere .... yazın olurmu sonuçları3 denememde tutmayinca dr cgh yapalim embriyolara dedi ve 7 embriyomdan iki tanesi saglikli cikti onuda koydular iste
inşallah geçer canım...acaba gaz sancısı mı diye de düşünmüyor değilim...sanırım kabızlık oluşmaya başladı.. bunun için var mı önerin canım..Korkma ben bu sabaha karşı acayip bir ağrı yla uyandım 2 saat sonra geçti cnm...
Ben yarin 5+2oluyorum ustten gorulur herhalde sen erken davranmissinCnm18 aralık transfer oldum 29 aralik ilk test günümdü tabi ben daha erken yaptım 2. Testi 1 hafta önce yaptım işte bu günde keseyi gördüm islh allah nasip ederse haftaya da kalp atışını gorucez islh... ya daha hamileyim diye korkudan sevinemiyorum bile evet altan baktı 4 haftalik gebeliğe göre iyi gidiyor her şey dedi öyle işte cnm hadi bakalım darısı sizlere .... yazın olurmu sonuçları
Oluyo canim korkma benimde bugun kasik batmalarim varkızlar yaklaşık 2 saatir çok ciddi karın ağrım var transferin 14. günü..çok korkuyorum düşecek diye
Duphalac surup ic canim aninda etkiliinşallah geçer canım...acaba gaz sancısı mı diye de düşünmüyor değilim...sanırım kabızlık oluşmaya başladı.. bunun için var mı önerin canım..
Canım opudan sonra başladım ta ki 12.güne kadar sonra kapsüle geçtik ama ne fayda 14.gün 813 iken 18.gün 695 indi yanında vereceğim inşallah çabuk duserde kurtulurum yoksa inip cikmad8 değerlerin daha kötü dış gebelik olabilir Allah korusun neyse kanamam az da olsa devam ediyor üzgünüm bu benim 3.tüp bebek tedavimizde ve 2. Kez bu şekilde oluyorCanim progestan kullanmadinmi hic transferden sonra
Ya inan o kadar çok meyva yiyorumki olmasın diye genede oldu kullandığımız ilaçlar bile yapıyor sanırıminşallah geçer canım...acaba gaz sancısı mı diye de düşünmüyor değilim...sanırım kabızlık oluşmaya başladı.. bunun için var mı önerin canım..
İşte 10. Günde yaptım beta bide 12. Günde bu gün 19. Gun keseye baktik sanırım galiba:))Ben yarin 5+2oluyorum ustten gorulur herhalde sen erken davranmissin
Yazarim tabiki
Ya üzüldüm atlamışim galiba senin sonuçtan haberim yoktu peki nedenini araştıricaklarmi bu 2. kez oluyorsaCanım opudan sonra başladım ta ki 12.güne kadar sonra kapsüle geçtik ama ne fayda 14.gün 813 iken 18.gün 695 indi yanında vereceğim inşallah çabuk duserde kurtulurum yoksa inip cikmad8 değerlerin daha kötü dış gebelik olabilir Allah korusun neyse kanamam az da olsa devam ediyor üzgünüm bu benim 3.tüp bebek tedavimizde ve 2. Kez bu şekilde oluyor
çok saolun :/Duphalac surup ic canim aninda etkili
evet...hepsi progesteronun etkisi:/Ya inan o kadar çok meyva yiyorumki olmasın diye genede oldu kullandığımız ilaçlar bile yapıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?