transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim kan sulandirici kullandinmi peki
Yanlis anlama nedeni bulmaya calisiyorum nacizane

Doguma kadar bitmezki bu endise
Kese gorununce bu sefer kalp atisi sonra sonra.... sonralar dogana kadar bitmeyecek hayirlisi
insallah
Ya bizim tup bebek olduğu için en başından her şeyi biliyoruz bu yuzden bekleme süreci sıkıntılı oluyor ama normal gebe kalanlar günleri geçiyor dr gidiyorlar zaten kese kalp hazır oluyor biz bütün her şeyi görüp yaşadığımız için çok gerilim yaşıyoruz. ..

Aynen aynen Allah sabrimizin mukafatini nasip etsin insallah

Ya üzüldüm atlamışim galiba senin sonuçtan haberim yoktu peki nedenini araştıricaklarmi bu 2. kez oluyorsa
Canım herşey gayet güzel gidiyordu bir anda kanama ve dusuk başladı işte ne diyim Allah bana sabır versin ben Yoruldum düşünmüyorum artık Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok mevlamin da bi bildiği vardır.inşallah sizler hayirlisiyla kucağınıza kalirsiniz

Öyle deme yılmak yok denemeye devam bir zamanı vardır elbet onunda demekki zamanı değilmiş sen üzme tatlı canini olurmu ....

canım nasıl oldun? geçti mi ağrın?

Canım senin hiç kahve akintin oldumu siyaha yakın bugün 15.günüm sabahtan beri ara ara geldi endiselenmelimiyim

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm Kanama normal değil hiç bir zaman.
Canım demek ki sağlıklı değilmiş bebek. Ben 5. ayda bebek sağlıklı olmadığı için doğum yapmak zorunda kaldım. Düşün artık ne kadar zor olduğunu. Belki Allah korudu seni.
İnşallah en yakın zamanda hayallerinize kavuşursunuz

Canım ne yaşadın bilmiyorum ama eğer maddi durumun ve ruh sağlığın izin veriyorsa vaz geçme.
Bak ben 6. denemede hamile kalmıştım. Sana yazdım. 5. ayda kaybettim.
7. denemede yine hamileyim.

Canım ne yaşadın bilmiyorum ama eğer maddi durumun ve ruh sağlığın izin veriyorsa vaz geçme.
Bak ben 6. denemede hamile kalmıştım. Sana yazdım. 5. ayda kaybettim.
7. denemede yine hamileyim.
Cok uzuldum neden kaybettiniz

canım nasıl oldun? geçti mi ağrın?
Yok hala gecmedi agrilarim hala karin agrim var. Kasiklarim sis bide karnimin ici aciyo belim de agriyo. Heryerim agriyo bakalim bu kadar agriya yarin sonuc ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…