Canim kan sulandirici kullandinmi pekiCanım opudan sonra başladım ta ki 12.güne kadar sonra kapsüle geçtik ama ne fayda 14.gün 813 iken 18.gün 695 indi yanında vereceğim inşallah çabuk duserde kurtulurum yoksa inip cikmad8 değerlerin daha kötü dış gebelik olabilir Allah korusun neyse kanamam az da olsa devam ediyor üzgünüm bu benim 3.tüp bebek tedavimizde ve 2. Kez bu şekilde oluyor
12 gub degerin kac cikti canimYa üzüldüm atlamışim galiba senin sonuçtan haberim yoktu peki nedenini araştıricaklarmi bu 2. kez oluyorsa
İlk sonucum 73. 31 2. Sonucum 231.6512 gub degerin kac cikti canim
Benimde 13. Gun degerim 471 di dr yaptirma bidaha dedi ama icim icimi yiyo arttimi artmadimi diyeİlk sonucum 73. 31 2. Sonucum 231.65
İyi görmüş demekki cnm merak etme güzel olucak her şey islhBenimde 13. Gun degerim 471 di dr yaptirma bidaha dedi ama icim icimi yiyo arttimi artmadimi diye
Yarin belli olacak bakalim
Doguma kadar bitmezki bu endiseİyi görmüş demekki cnm merak etme güzel olucak her şey islh
Ya bizim tup bebek olduğu için en başından her şeyi biliyoruz bu yuzden bekleme süreci sıkıntılı oluyor ama normal gebe kalanlar günleri geçiyor dr gidiyorlar zaten kese kalp hazır oluyor biz bütün her şeyi görüp yaşadığımız için çok gerilim yaşıyoruz. ..Doguma kadar bitmezki bu endise
Kese gorununce bu sefer kalp atisi sonra sonra.... sonralar dogana kadar bitmeyecek hayirlisi
insallah
Aynen aynen Allah sabrimizin mukafatini nasip etsin insallahYa bizim tup bebek olduğu için en başından her şeyi biliyoruz bu yuzden bekleme süreci sıkıntılı oluyor ama normal gebe kalanlar günleri geçiyor dr gidiyorlar zaten kese kalp hazır oluyor biz bütün her şeyi görüp yaşadığımız için çok gerilim yaşıyoruz. ..
Canım herşey gayet güzel gidiyordu bir anda kanama ve dusuk başladı işte ne diyim Allah bana sabır versin ben Yoruldum düşünmüyorum artık Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok mevlamin da bi bildiği vardır.inşallah sizler hayirlisiyla kucağınıza kalirsinizYa üzüldüm atlamışim galiba senin sonuçtan haberim yoktu peki nedenini araştıricaklarmi bu 2. kez oluyorsa
Öyle deme yılmak yok denemeye devam bir zamanı vardır elbet onunda demekki zamanı değilmiş sen üzme tatlı canini olurmu ....Canım herşey gayet güzel gidiyordu bir anda kanama ve dusuk başladı işte ne diyim Allah bana sabır versin ben Yoruldum düşünmüyorum artık Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok mevlamin da bi bildiği vardır.inşallah sizler hayirlisiyla kucağınıza kalirsiniz
Benimde trasferimin 14.günü adet belirtileri ve hafif lekenme var bende korkuyorumkızlar yaklaşık 2 saatir çok ciddi karın ağrım var transferin 14. günü..çok korkuyorum düşecek diye
sagol cnm inş çok sevindim senin adına5 haftalik hamileyim canim yarin keseyi gormeye gidicem nasip olursa
Darisi sana insallah
canım nasıl oldun? geçti mi ağrın?Canim siddetli degil agrim hafif hafif agrim var. Simdi aklima geldi dun falan cok usudum evde dogalgaz olmasina ragmen sicak su torbasi yaptim ona sarildim. Belki de agrim usuttugum icindir. Aslinda yarin yaptirip cuma tekrar yaptiririm. Asil gunum cuma
Canım senin hiç kahve akintin oldumu siyaha yakın bugün 15.günüm sabahtan beri ara ara geldi endiselenmelimiyim
Canım ne yaşadın bilmiyorum ama eğer maddi durumun ve ruh sağlığın izin veriyorsa vaz geçme.Canım herşey gayet güzel gidiyordu bir anda kanama ve dusuk başladı işte ne diyim Allah bana sabır versin ben Yoruldum düşünmüyorum artık Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok mevlamin da bi bildiği vardır.inşallah sizler hayirlisiyla kucağınıza kalirsiniz
Cok uzuldum neden kaybettinizCanım ne yaşadın bilmiyorum ama eğer maddi durumun ve ruh sağlığın izin veriyorsa vaz geçme.
Bak ben 6. denemede hamile kalmıştım. Sana yazdım. 5. ayda kaybettim.
7. denemede yine hamileyim.
Cok sagol canim Allah razi olsunsagol cnm inş çok sevindim senin adına
Yok hala gecmedi agrilarim hala karin agrim var. Kasiklarim sis bide karnimin ici aciyo belim de agriyo. Heryerim agriyo bakalim bu kadar agriya yarin sonuc ne cikacakcanım nasıl oldun? geçti mi ağrın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?